2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

All is well All is well detayları kaçırmış olabilirim ama başka bay yoksa sicramalari normal bu zamanlarda.onun için yarım kundak yapabilirsin uyurken canım.
Gece boyunca uyku uyumayacak kadar irkilme.yasiyor bu gece de aynı şekilde geçti 😓 inşallah kötü birsey çıkmaz yalnız çocuk norologü sayısı sanırım az old için ciddi yüksek ücretleri var

Beni sakın yanlış anlama din dil ırk hiç onlarada takılma belki batıl inançlar saçma gelebilir ama çocuğa veya çocuğun giydiği Bi kıyafete kurşun döktür. Çevremde çocuğu durduk yere korkan veya fırlayan sıçrayan çoğu insan kurşun döktürerek saçma gelebilir ama sonuca ulaştı. Birde bebekler uykuya daldıktan 8 dk içinde rüya görür o yüzden sıçrayabilirlermiş bunuda göz önünde bulundur. Bi hatam olduysa şimdiden özür dilerim
Rica ederim hata olur mu düşünüp yazdığınız için teşekkür ederim 🤗

Korkar canim inan bak kac dk dir salliyorum.uyuyor sonra sicriyor ruyada goruyormus cok ince dusunmeyin irkilmesinin yanında ates olmasi huzursuz olmasida araniyormus. Yok yere canini yakmayin cocugun. Benim kizimin basi buyuk dedi doktoru el kadar 10 gubluk bebek ultrasonda basia baktilar yazik gunah ultrason uzmani kizdi ne den gonderdi sizi dedi. Tabii sen yine takip et bebegini eger cok uzuleceksen netlessin dersen gotur
Eeg de acı veya zarar verecek bir yöntem değil canım arastirdim epilepsi ihtimalini eleme adına tercih ediliyor tabi doktor muayenesi sonrası eeg gerekli görülebilir ama yüzustu yatırmaya denedim biraz önce yine irkiliyor ama zipmamadigi için devam ediyor uyumaya takip ediyorum cuma günü nörolog randevumuz videosu da var irkilmesinin inşallah hayırlı haberler alırız
Birde bebegimde de nadiren irkilme oluyordu şimdi gece boyunca ve uyduğu sırada olması çok sıkıntılı sizde nasıldı baştan beri var miydı irkilmesi yoğun

Ben kv gittiği gibi yemek yapmaya başladım. Yani bebeğim iki haftalık olmasına yakın mutfağa girdim, eşim bebekle ilgilenirken yemek yaptım, bebek uyuduğu sırada hemen mutfağa girer kolay yemekler yapmaya başladım. Biz daha 1 aylığız ama bebek uyuduğu gibi mutfağa gidip yemeğimş hazırlıyorum 😂 temizlik işlerini eşim yapıyor. Çamaşırı vs kueutma makinesi vs ile hallediyoruz birlikte.
Bu işler nasıl yapılır biz aç kalırız derdim zamanla oturuyormuş 😃 şimdi de aklımda robot süpürge alacağım temizlik işi beni çok zorluyor onu da öyle kolay halledebilirim inşallah

Kızlar dün gece süt sağıp kavanozun içinde buzdolabına koymuştum bugün baktım ayrışmış sulu kısım ayrı görünüyor falan bi değişik bozulmuş mu sizce dolapta 3 gün saklanabiliyor diye görmüştüm

Kızlar dün gece süt sağıp kavanozun içinde buzdolabına koymuştum bugün baktım ayrışmış sulu kısım ayrı görünüyor falan bi değişik bozulmuş mu sizce dolapta 3 gün saklanabiliyor diye görmüştüm
Süt zaten biraz bekleyince ayrışıyor, altta su kalıyor üste yağı çıkıyor normal, sütü ısıttıktan sonra biberonda bir iki kere ters çevirince karışıyor tekrar

Selam kızlar dün ilk defa uyanikken oğlumu ana kucağına koydum mutfakta yemek yaptım bir ilk yaşadık mutluyum 😂
Oh ne güzel akıllı akıllı durmuş ben hep öyle yapıyorum yemeği meteyi pusete koyuyorum emzigini veriyorum yarım saat 45 dakka ne kadar durursa hızlı hızlı yapıyorum bazen durmuyo aspiratoru acıyorum o zaman susuyo 🤣🤣
Gttm bugn aşısını oldu dedim arkadaslar olmasa haberm olmayacak aşısından kart felan vermednz çağrmadınz nasıl vermemşz diyor mal karı kilo boy ölçümü sordm vürüsten dolayı bakmıyorz dedi
O nasil bi saçmalık ya beni yanlış ama canım sen neden sessiz kalıyorsun desene ben bebeğimin gelisimi normal mi nerden bilcem diye ya biraz sesini çıkar böyle olmaz ki kvden şekerli su ver dedi diye şekerli su veriyosun bebek bu yani durmadan verilir mi internett3 okudum bazıları mama ver bazıları verme yazmış diyosun onada öyle karar veremezsin cocugun doymuyosa belirli bi kilo almadiysa verceksin lütfen tekrar git sağlık ocağına boyunu ve kilosunu olctur şikayet et hatta ben böyle saçmalık görmedim ilk defa sende duyuyorum
Evet canım öyle oluyo yağlı kisim üste sulu kisim altta kaliyo bozuk değil yani

Süt zaten biraz bekleyince ayrışıyor, altta su kalıyor üste yağı çıkıyor normal, sütü ısıttıktan sonra biberonda bir iki kere ters çevirince karışıyor tekrar
Tamam canım çok sağol ❤
Oh ne güzel akıllı akıllı durmuş ben hep öyle yapıyorum yemeği meteyi pusete koyuyorum emzigini veriyorum yarım saat 45 dakka ne kadar durursa hızlı hızlı yapıyorum bazen durmuyo aspiratoru acıyorum o zaman susuyo 🤣🤣

O nasil bi saçmalık ya beni yanlış ama canım sen neden sessiz kalıyorsun desene ben bebeğimin gelisimi normal mi nerden bilcem diye ya biraz sesini çıkar böyle olmaz ki kvden şekerli su ver dedi diye şekerli su veriyosun bebek bu yani durmadan verilir mi internett3 okudum bazıları mama ver bazıları verme yazmış diyosun onada öyle karar veremezsin cocugun doymuyosa belirli bi kilo almadiysa verceksin lütfen tekrar git sağlık ocağına boyunu ve kilosunu olctur şikayet et hatta ben böyle saçmalık görmedim ilk defa sende duyuyorum

Anne olmak hızlı olmayı gerektiriyormus 😂😂 sabah erkenden kalkıyoruz hamileyken öğlen anca uyanırdım çok değiştim çok 😂

Benimde ayni ya cocuk aciyor kundagini bu sefer uyamasi icin basa sariyoruz sallamaya basliyorum. Besigine koyuyoum 15 dk sonra agliyor kollar acik etinden et kopuyor sanki.ablamizda yuksek sesli konusuyor yaninda , hep ani hareketli kipir kipir korkuyor bebek. Kizimi uyarmaktan biktim cocukta hakli zaten kisitli suanda herseyleri .ne zaman alisacak bu bebekler
Evet benim oğlum da öyle arada kaynıyor artık salonda uyutmamaya karar verdim çocuğa sürekli dur sus yapma demek de dogru değil.

Eeg de acı veya zarar verecek bir yöntem değil canım arastirdim epilepsi ihtimalini eleme adına tercih ediliyor tabi doktor muayenesi sonrası eeg gerekli görülebilir ama yüzustu yatırmaya denedim biraz önce yine irkiliyor ama zipmamadigi için devam ediyor uyumaya takip ediyorum cuma günü nörolog randevumuz videosu da var irkilmesinin inşallah hayırlı haberler alırız
Birde bebegimde de nadiren irkilme oluyordu şimdi gece boyunca ve uyduğu sırada olması çok sıkıntılı sizde nasıldı baştan beri var miydı irkilmesi yoğun
Ben irkilmesine dikkat etmedim hic hala yarim kundak yapiyorum onu bile aciyor sonra uyaniyor. Acikcasi uyuurken hep yaninda olamiyorum uyusada yemek yapsam cocuga bakayim diyorum.denk geldigimde ya kollarini aciyor ya da gaz sancisina uyaniyor.

Bende ateşten korkuyorum. Eşime salak arkadaşları demiş pamukçuk her çocukta oluyor gayet normal ateşi 40 olursa sıkıntı vs. Bende dedim çocuk 40 derece ateşi olursa direk havale geçirşr zaten daha 1 aylık bebek bu, doktor arksdaşım da 38 üstüne çıkarsa sıkıntı, doktora git demişti dedim.
Ay eşinin çevresi valla beni bunalttı canim hic mi düzgün insan olmaz 40 ne ya hadi ikinizde bilmeyen insanlar olsanız bekleseniz 40 a kadar havale geçirse Allah korusun onlar mı üstlenecek ne sorumsuzluk ya her şeye konuşuyorlar eşin de inanıyor.

Bizde de kv elinde 1 fincan suyla ge iyor ben gormeden kasik kasik icirriyor ebe anne sütu aliyorsa verme dedi vermiyorum bez sayisini takip edemem diyorum doyuyormu doymuyorsa takviye gerekir mi diye en sonunda kizimin elinde gordum fincani onun annesi benim yavrum ben bilirim ne zaman verileceğini o zman brlikte veririz dedim. 😀umarim anlamistir 😀

Cok şaşırdım normalde onlar ölçmek ister takip bilgilerine ekliyorlar çünkü. Evde tartı varsa sen once tek sonra kucağına al çık aradaki farka bakarsın ben hep öyle tartiyorum.
Tamm cnm öyle yapaym dünden beri bizi maf etti ağlama krizleri hiç uyumadm kızlar haylada uyuyamşm Bölük böşk uyuup kalkıyor hem gaz hem aşı maf etti kızımı

Kovid kapsaminda uygulama varsa her yerse olmasi lazim bizim ebe her gidisimde olcuyor boy kilo bas cevresi. Cocuk doktoruna gitur canim takibini yaosin gelisimini kontrol eder. Devlet hastanelerinde de birim varmia gecen bir arkadas demistis.
Kuzmm şuanki pandemiden dolayı maf olyorz gttgmz de inşallah kötü bsişey olamadkça gitmeyeyim diyorm gelişimi içinde kaça düştü kilo olarak ne oldu bilmediğimz için ölçsede yani gelişimi nasl gidiyor anlamıcaz herhalde

Kuzmm sesimi çıkarmamk degil sen bunlarn ne oldgnu şundna da mı anlamyorsn bana aşı kartı bşle vermedinz dedim kadın kendini haklı etri eltimde gtti kilo vss tkaibne yine bakmadı incitmyorlar kendini birsürü sikayet var mama konusunda beni yanlış anlamşsnnz şekerli suyy biri ver biri verme yazmş anlamda yazdmm kv de uğraşmaya bile degmeyck bir kadın yapack hiçbirşeym yok ama bu dakkdan snra asla veremez

Özellikle kilo boy ölçüyo bizimkiler nasıl bir saçmalık bende anlayamadım bu çocuk kilo alıyor mu almıyor mu nasıl belli olacak 🙄

X