Artık ben buradayım değil, ben geliyorum sinyalleri veriyorlar sanırım minikler.
Yaa yerim ben onu hem de nasıl seversinizz
annesine de kıyamıyor doğsun kardeşine de kıyamaz
❤❤
Kızlar 40. Haftamdan selamlarr
takvimi gördükçe sinirim bozuluyor ama alıştım sanırım
sabah kontrol vardı nstde hareket etmedi doktor beğenmedim tekrar çekelim yine iyi çıkmazsa yatış vericem dedi ben felaket senaryoları yazdım tabi kalp atışında sıkıntı mı var hareketi de azaldı gibi geldi sonra tekrar nst çekildi uyandı benim minik baya hareket çıktı doktor beğendi eve gidebilirsin dedi
ama o korku bana yetti bir daha dedim neden doğmuyor diye şikayet etmicem yeter ki sağlıklı olsun da bi şekilde doğacak nasılsa..
Haftaya salı tekrar gel dedi alttan muayene etti daha çok yukarda evde çok hareket et çömel kalk sürekli dedi yapıcaz bakalım ama alıştım ben içimde çocuk tutmaya kolayla gelmiyorlar o konuda zirveyi kimseye kaptırmam
yeter ki sağlıklı olsun bugün yaşadığım korku bana yetti nasılsa en fazla 10güne kucağıma alırım inşallah sağlıkla
Kıyamam ya nasıl korkmuşsundur.
Rabbim vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzucum az kaldı kavuşmaya.❤
Yok canım titreme felan olmadı sadece hortumu çekip geri çıkarırken inanılmaz kotuydu
Hiç kolay bir aşaması yok ki mide yıkama olayının
Değişiyor demek ki etkileri
Velhasıl covid testinde sıkıntı yok o yüzden.
Güzel annişler nasılsınız
Doğum yapan arkadaşları da tebrik ediyorum sağlıklı sıhhatli büyütürsünüz inşallah
Biz bugün 1 haftalık olduk
başta sarılık problemimiz vardı anne sütü mama takviyesiyle atlattık şükür verdiğimiz gramları da geri aldık. Gece sürekli memede olmak istiyor çektiğim an uyanıyor bugün emzik aldırdım tuttu hemen sonra da kıyamadım boş boş çekiyor diye
annelik ne değişik birşey.
Oy maşallah sizee.
❤ Böyle anlattıkça gerçekten dayanamıyorum nasıl geçti şu aylar rabbim artık kavuşma vaktini görmeyi nasip etsin bizler de sizin gibi çekelim evlat kokusunu içimize.
Çok tatlısınız ❤
Aynen canımcim şırınga tek bebek neyse de iki bebeğe iki defada her öğünde verince çok zahmetli oluyor soğuması , çekmesi , sıkarken aman aman çok gitmesin diye kasılması inşallah meme reddi yaşamazlar ne yapayım meme de ihmal etmiyorum zaten hem çoğalsın hem alissinlar diye Allah hepimize kolaylıkla versin bana bı tık daha
Amiin inşallah red durumu olmaz
Sağlıkla büyüsün kızçeler
Allah gerçekten bol bol kolaylık versin.
Vakit bulduğunda kısaca burada 3 kızı içeren sevimli hikayeler bekliyorum
Bebisler iyi teyzesi cok sukur biraz gaz biraz uyku problemi derken bugunlerimiz icin Allah a bin sukur Rabbim isteyen herkese ve dogum bekleyenlere nasip etsin
Bu vesileyle herkesten de ozur dileyim kizlar giremiyorum pek yetisemiyorum bi giriyorum en az 30 sayfa olmus okuma firsatim olmuyo damdan duser gibi yazmak da olmuyor okumadan gecmek de ayip oluyor kusuruma bakmayin dualarim hep sizinle gormeden sevdim sizi bacilar
ama yazmaya calisicam mutlaka
Dogum yapanlar olmus gun alanlar olmus aman Allahimmm hayirli olsun canlar gule gule buyusun kuzular
Maşallah kuzucum gaz problemi olunca beraberinde uyku problemi de kaçınılmaz oluyor sanırım, düzene girer yakında inşallah.
Neden özür diliyorsun anne oldun ve ilgilenmen gereken miniklerin var bence doğum yaptıktan sonraki alışma koklaşma sürecinde kimsecikler eskisi gibi aktif olamaz
Biraz işler yoluna koyulunca burada bebeklerimizi konuşacağız inşallah
❤
Gerçekten çok şükür bu günlerimize.
Kızlar biz eve geldik kızımla çok şükür .kızımda bende iyiyiz Spinal sezeryan oldum dün sabah . Dün baya yürüdüm gazı zor çıkardım ,sonra rahatladım bugün daha iyiyim . Kızım sürekli ağlıyor maalesef . Hastanede annem ve eşimde kaldı benimle . Üçümüzde bitmiş durumdayız . Yapmayacağım herşeyi yaptım . Emzik verdim . Süt sağıp biberonla verdim.mama verdim .sırf o ağlamasın diye göğüsüm ağzında yattığı için krem süremedim meme uçlarım bitmiş durumda 1 günde .altını değiştirirken ağlamaktan mosmor kesiliyor
napıcam hep böyle mi olacak acaba
Ah canım Allah kolaylık versin eminim ki bu bir geçiş dönemi ve her zaman böyle olmayacak.
Aminnn
Ama minicik ya neresi bunun 3.400 diyorum unutmuşum valla kızım gözüme kocaman geliyor şimdi
Sağol canım benim
darısı sizlere olsun sağlıcakla
İnsan unutuyor değil mi
2. Defa yeğenim olduğunda ben de şaşırmıştım bunlar bu kadar küçük mü oluyordu ya diye.
Oy benim kızım iyice bir lokma olacak o zaman.
❤ Görmek için sabırsızlanıyorum sağlıkla gelsin.
Bebiş karnımı yarıp çıkmaya çalışıyo heralde iyice dayandı
Gece benim de durumlar vahimdi gelmek için yolları açıyorlar kazı çalışması yapıyorlar heralde
Kızlar gece bir buçukta suyum geldi. Hastaneye geldik yatışım yapıldı. Nst bağladılar sancı takibi yapılıyor. Sabah sezeryana alacaklar. Ayın beşini beklemedi bebiş geliyor.
Yaa sağlıkla kavuşun inşallah sabırsız çıktı demek annesi.
❤