Çok şükür iyi haberlerle geldim tatlım.
Geçen hafta doktor bebeğin kilo alması yavaşlamış minyon olacak galiba vs haftasına göre dsha küçük filan demişti. Moralim bozulmuştu. Bu hafta doktorum bebeğin çok iyi kilo aldığını, haftasını yakalamaya başladığını suyunun da çok iyi olduğunu söyledi. Her şey çok güzel dedi, nst de iyiymiş. Daha doğumuna 3-4 hafta var ama yinede ne olur bilemeyiz bazı hastalarımızın 37 de filan suyu geliyor kanaması oluyor doğuruyorlar, öyle bir durum olmazsa 3 4 hafta var doğumuna dedi.
Ayrıca çatı muayenesini de sordum, ne zaman yaparsınız diye, bana "Tatlım, ben çatı muayenesine inanmıyorum, 39 da yapıyorum ama ben inanmıyorum, her şey o an ki duruma bağlı, annenin ve bebeğin durumuna bağlı, çatı darmış vs filan ona göre planlamıyorum dedi, bebek döner her şey normal görünür ama doğum başlamaz, başı kanala girmemiş olur, bebek doğumu ilerletmez vs başka sıkıntılar olur bazen de bebek dönmez, ters durur yani o zamanki duruma bağlı her şey" dedi. Ben de tamam, bana ne zaman isterseniz yapabilirsiniz ben merak ettiğim için sordum sadece dedim.
Doktorumu çok seviyorum, geçen sene beni ameliyat etmişti diğer doktorların görmediğş polipi o gördü onun sayesinde hamile kaldım.