2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aa hadi hayirlisi sağlıkla al kucağına insallah

Allah yardımcınız olsun sağlıkla sıhhatle gelsin prenses

Sağlıkla kucağına al canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninle

İnşAllah canım ağzını bal yesin bugün 34+4 tüm kuzu
35+6 mı oluyor canım hesaplamaya çalıştım ama benden bı hafta sonra senin de doktorun 37/38 lere kadar beklemiyor o zaman , çünkü benim de İlk verilen tsrojte 35+6 da yatış yapıp 36 da alınmış olacaktı 22 Şubat pazartesi günü

36+0 da alacak canım ilki de sezaryen olduğu için bekleyip riske atamam dedi ikiz göbeği biliyorsun devasa

Düşük tansiyon tehlikeli değil kuzucum
İyi bari canım ya benimki de düşmüş de endişelendim
Sağlıkla kavuşun inşallah

36+0 da alacak canım ilki de sezaryen olduğu için bekleyip riske atamam dedi ikiz göbeği biliyorsun devasa

O da kalmıyor bugün banyoya eve gittim geldim 65 e düşmüş kilom dolu mide ,tuvalete çıkmadan bı de göbek de biraz sis hala ona rağmen İyi gitmiş

Normal karşılanıyormuş düşük tansiyon, sormuştum doktora. Bu kız aşırı hareketli inanılmaz ataklara kalkıyor yine bir terslik olmuyordur inşallah
Durmadan dönüyo heralde icerde senin kiz
Benimkide çıkmak için cabaliyo sanki elimi koydum karnima bekliyorum her yeri degiyo elime asagida kafası yukarda ayaklari kıpır kıpır

İnşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…