Saglikla al insallah kucaginaKızlar benide yatırdılar.öğlen kan sulandırıcı iğne yaptığım için sabaha kadar beklemem gerekiyormuş . Sancımı azaltmak için ilaç verdiler . Sabah sezeryana alacaklar . Nolur dua edin benim ve kızım için
Aa hadi hayirlisi sağlıkla al kucağına insallahKızlar benide yatırdılar.öğlen kan sulandırıcı iğne yaptığım için sabaha kadar beklemem gerekiyormuş . Sancımı azaltmak için ilaç verdiler . Sabah sezeryana alacaklar . Nolur dua edin benim ve kızım için
Kızlar benide yatırdılar.öğlen kan sulandırıcı iğne yaptığım için sabaha kadar beklemem gerekiyormuş . Sancımı azaltmak için ilaç verdiler . Sabah sezeryana alacaklar . Nolur dua edin benim ve kızım için
Sağlıkla kucağına al canım inşallahKızlar benide yatırdılar.öğlen kan sulandırıcı iğne yaptığım için sabaha kadar beklemem gerekiyormuş . Sancımı azaltmak için ilaç verdiler . Sabah sezeryana alacaklar . Nolur dua edin benim ve kızım için
Dualarımız seninle canım güzel bir doğum olsun sizin içinKızlar benide yatırdılar.öğlen kan sulandırıcı iğne yaptığım için sabaha kadar beklemem gerekiyormuş . Sancımı azaltmak için ilaç verdiler . Sabah sezeryana alacaklar . Nolur dua edin benim ve kızım için
Sağlıkla kucağına al canımKızlar benide yatırdılar.öğlen kan sulandırıcı iğne yaptığım için sabaha kadar beklemem gerekiyormuş . Sancımı azaltmak için ilaç verdiler . Sabah sezeryana alacaklar . Nolur dua edin benim ve kızım için
35+6 mı oluyor canım hesaplamaya çalıştım ama benden bı hafta sonra senin de doktorun 37/38 lere kadar beklemiyor o zaman , çünkü benim de İlk verilen tsrojte 35+6 da yatış yapıp 36 da alınmış olacaktı 22 Şubat pazartesi günüİnşAllah canım ağzını bal yesinbugün 34+4 tüm kuzu
Dualarımız seninle canim inşallah sağlıkla kucağına alirsinKızlar benide yatırdılar.öğlen kan sulandırıcı iğne yaptığım için sabaha kadar beklemem gerekiyormuş . Sancımı azaltmak için ilaç verdiler . Sabah sezeryana alacaklar . Nolur dua edin benim ve kızım için
36+0 da alacak canım ilki de sezaryen olduğu için bekleyip riske atamam dedi ikiz göbeği biliyorsun devasa35+6 mı oluyor canım hesaplamaya çalıştım ama benden bı hafta sonra senin de doktorun 37/38 lere kadar beklemiyor o zaman , çünkü benim de İlk verilen tsrojte 35+6 da yatış yapıp 36 da alınmış olacaktı 22 Şubat pazartesi günü
Hayırlısıyla kavuş bebeğine. Allah yardımcın olsun canmKızlar benide yatırdılar.öğlen kan sulandırıcı iğne yaptığım için sabaha kadar beklemem gerekiyormuş . Sancımı azaltmak için ilaç verdiler . Sabah sezeryana alacaklar . Nolur dua edin benim ve kızım için
İyi bari canım ya benimki de düşmüş de endişelendimDüşük tansiyon tehlikeli değil kuzucum
Sağlıkla kavuşun inşallahKızlar benide yatırdılar.öğlen kan sulandırıcı iğne yaptığım için sabaha kadar beklemem gerekiyormuş . Sancımı azaltmak için ilaç verdiler . Sabah sezeryana alacaklar . Nolur dua edin benim ve kızım için
36+0 da alacak canım ilki de sezaryen olduğu için bekleyip riske atamam dedi ikiz göbeği biliyorsun devasa
Sağlıkla gelsin kuzucuğun inşallahKızlar benide yatırdılar.öğlen kan sulandırıcı iğne yaptığım için sabaha kadar beklemem gerekiyormuş . Sancımı azaltmak için ilaç verdiler . Sabah sezeryana alacaklar . Nolur dua edin benim ve kızım için
Normal karşılanıyormuş düşük tansiyon, sormuştum doktora. Bu kız aşırı hareketli inanılmaz ataklara kalkıyor yine bir terslik olmuyordur inşallahİyi bari canım ya benimki de düşmüş de endişelendim
Ay bi de yine dönüyormuşNormal karşılanıyormuş düşük tansiyon, sormuştum doktora. Bu kız aşırı hareketli inanılmaz ataklara kalkıyor yine bir terslik olmuyordur inşallah
Durmadan dönüyo heralde icerde senin kizNormal karşılanıyormuş düşük tansiyon, sormuştum doktora. Bu kız aşırı hareketli inanılmaz ataklara kalkıyor yine bir terslik olmuyordur inşallah
İnşallah canım benimBende de bir heyecan bir heyecan var sanki ilk.doğumum..bugun cuma.gunu olmus hissediyorum. Cuma gunu kv gelecek bir gece kizimla kalacak. Kızında anneannesini istiyor şimdiden başladı.stresi. hayirlisiyla evimize dönelim salı gunu