2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet çok heyecanlı, çok stresliyim aslında. Eşim diyor ne oldu sana konuşmuyorsun, heyecan yapma çok normal diyor. Oooh sen hastaneye getir götür yap sadece, stresi ben yaşayayım ne güzel dedim. Birde ona küstüm durduk yere 😂😂😂 hayırlısı olsun kuzum.

Hiç sorma 🙈🙈🙈 Bende çok heyecanlıyım canım. Aminnn hepimiz kavuşalım sırayla 🙏🏻

Evet aç alıyorlar canım. Sekreterine sordum gizlice, öğleden sonra da alabilir belki doğuma dedi. Yarın ola hayrola 🙈🤭

Çantamız arabada, hazırız 🙈🙈 amin canım, inşallah 🙏🏻 hepimiz sağlıkla kavuşalım 🙏🏻🙏🏻

Hayırlı haberlerle gel canım. Bende sadece çorba içeceğim bu akşam ve yarın sabah. Hazırlıklı olayım dedim.
Eşleri hic sorma ya benimki de dun dis çektirdi hayatında ilk kez nasil naz yapıyor bu halimle pervane oluyorum etrafında yüksek ihtimalle onlar hamile kalsaydı benim ki doğurmazdi canım yanar diye 😂😂😂😂 off zaten duygular cok hassas cok normal hissettiklerin. Zaten herseyin hazirdi dimi kuaförü halledebildin mi?

Eşleri hic sorma ya benimki de dun dis çektirdi hayatında ilk kez nasil naz yapıyor bu halimle pervane oluyorum etrafında yüksek ihtimalle onlar hamile kalsaydı benim ki doğurmazdi canım yanar diye 😂😂😂😂 off zaten duygular cok hassas cok normal hissettiklerin. Zaten herseyin hazirdi dimi kuaförü halledebildin mi?
Aah ahh nasıl nazlılar 🙈😂😂 Benimkide doğurmazdı kesin 😂 herşey hazır, arabaya koyduk. Birtek fotoğraf çekimi için bebeğe takım almıştım, kargoda daha gelemedi o kaldı 🤭 kuaförü de araya sıkıştırdım bugün, çok rahatladım, o da halloldu 🙏🏻

Doğum yapacak arkadaşlar inşallah saglıcakla kucagınıza alın 🤲 🤲 🤲 sabah komsum pişi vermişti 4 5 tane ondan yedim. Normalde pişi hiç yemezdim. Ölüom midem den. Rennie içtim yok bana mısın demio. Yazılanları okuom yazmaya hiç dermanım yok.bnm de cumartesi kontrol. Kontrole giden doğuruo korkmuo değilim bende. 😔

Maşallah canım. Valla ılık duş haricinde diğerlerini yapamıom bile. Az yürüyüş yapsam sonra acısı cıkıo. Napalım eninde sonunda cıkcaklar nasılsa 🤪
Benim cati kemigim basik oldugu icin buyudukce normal dogum olasiligi dusuyomis o yuzden ugrasiyorm ama bu gdsle sezeryana dönecek gbi hayırlısı olsun artk napaym

Doğum yapacak arkadaşlar inşallah saglıcakla kucagınıza alın 🤲 🤲 🤲 sabah komsum pişi vermişti 4 5 tane ondan yedim. Normalde pişi hiç yemezdim. Ölüom midem den. Rennie içtim yok bana mısın demio. Yazılanları okuom yazmaya hiç dermanım yok.bnm de cumartesi kontrol. Kontrole giden doğuruo korkmuo değilim bende. 😔
Sakız çiğnemek de iyi gelir

Ne kadar oldu canım kilo kaybı inşallah bugün taburcu olursunuz

Ne kadar kilo kaybı olmuş ki canım neyle veriyolar bide mamayı dikkat et sen istemesede sürekli emzir
350 gr kilo kaybi oldu. Doğum kilosuna gore Yüzde 11 oluyormus. Dün de tartıldı 70 gram almış. O da yüzde 9 a çekti kilo kaybını. Ve taburcu olduk dün. Günde 8 kere 25 cc mama verilecek dedi doktorlar, hem emziricem, hem sagip verecekmisim. Yarına tekrar kontrole çağırdılar. Bakalım ne diyecekler??
Bu arada bu kadar beslenme kıza fazla geliyor ve sürekli uyuyor. Uyandırmak ve beslemek çok zor oldu.

Aah ahh nasıl nazlılar 🙈😂😂 Benimkide doğurmazdı kesin 😂 herşey hazır, arabaya koyduk. Birtek fotoğraf çekimi için bebeğe takım almıştım, kargoda daha gelemedi o kaldı 🤭 kuaförü de araya sıkıştırdım bugün, çok rahatladım, o da halloldu 🙏🏻
Ah erkekler 😂😂😂 takımdan bisey olmaz sen en büyüklerini halletmissin oh keyfini çıkart rahat rahat bekle artık 😊😊
Korkma canim ben 5 gune bir doktora gidiyorum hic sürpriz olmadı her kontrolde inşallah bu defa sürpriz olur diyorum sonra bu çocuk doğmayacak herhalde deyip eve dönüyorum 😂😂😂

350 gr kilo kaybi oldu. Doğum kilosuna gore Yüzde 11 oluyormus. Dün de tartıldı 70 gram almış. O da yüzde 9 a çekti kilo kaybını. Ve taburcu olduk dün. Günde 8 kere 25 cc mama verilecek dedi doktorlar, hem emziricem, hem sagip verecekmisim. Yarına tekrar kontrole çağırdılar. Bakalım ne diyecekler??
Bu arada bu kadar beslenme kıza fazla geliyor ve sürekli uyuyor. Uyandırmak ve beslemek çok zor oldu.
Çok sevindim canım taburcu olmanıza canım

Kızlar doktordan çıktık biraz önce. Suyum idare edermiş ama nst de 80lerde sancılar çıktı, hiç hissetmiyorum ama ben. Eve git güzelce yat dinlen, sabah gel bana dedi 😮 eşimde diyorki sanırım yarın doğuma alacak ama sen panik yapma diye söylemedi. Sabah 10da hastanede olacağız. Her gece yaptığım oksaparın saatini de değiştirdi erken yap dedi, kesin alacak yarın beni doğuma 🙈

Suyu iyi ama sancılar varmış canım, sabah çağırdı beni.

Canım sabah gideceğiz, doğuma mı alacak başka birşey mi bilmiyorum, sakin kalayım diye söylemedi bence.şükür kilosu falan iyimiş. Gelirse de hayırlısıyla gelsin, heyecan yaptım 🙈🤭

Şükür canım, 4 gün daha dayansın inşallah 🙏🏻

Hayırlı olsun canım, inşallah oğlun bir an önce çıkar küvezden, kucağına al tez zamanda

İyiyim canım, çıktım. Yarın sabah tekrar çağırdı. Evde yat dinlen dedi. Başka da açıklama yapmadı. 80lerde sancılar var.

Amin canım 🙏🏻🙏🏻
Doğuma alacak olsa doktorun söylemez miydi acaba belki hastaneye yatırıp kontrol edecektir sık sık
Kızlar ben yarın doguruyorum😨☺️☺️
Tansiyonum yüksek çıkıyor iki gündür. Sabahtan hastaneye gitcez💕
Sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar doktordan çıktık biraz önce. Suyum idare edermiş ama nst de 80lerde sancılar çıktı, hiç hissetmiyorum ama ben. Eve git güzelce yat dinlen, sabah gel bana dedi 😮 eşimde diyorki sanırım yarın doğuma alacak ama sen panik yapma diye söylemedi. Sabah 10da hastanede olacağız. Her gece yaptığım oksaparın saatini de değiştirdi erken yap dedi, kesin alacak yarın beni doğuma 🙈

Suyu iyi ama sancılar varmış canım, sabah çağırdı beni.

Canım sabah gideceğiz, doğuma mı alacak başka birşey mi bilmiyorum, sakin kalayım diye söylemedi bence.şükür kilosu falan iyimiş. Gelirse de hayırlısıyla gelsin, heyecan yaptım 🙈🤭

Şükür canım, 4 gün daha dayansın inşallah 🙏🏻

Hayırlı olsun canım, inşallah oğlun bir an önce çıkar küvezden, kucağına al tez zamanda

İyiyim canım, çıktım. Yarın sabah tekrar çağırdı. Evde yat dinlen dedi. Başka da açıklama yapmadı. 80lerde sancılar var.

Amin canım 🙏🏻🙏🏻

Öyle görünüyor ki yarınk hayırlı olsunlar bu kez sana gelecek 😇 kontrole giden doğurup geliyor 🙂 topigin yarısi şubata kaydı 😮

Evet maalesefmaalesef öyle oluyor canım uyandırip beslemek çok zor yutmuyorlar olduğu gibi çıkıyor şırıngadan uyanık oldukları vakitlere denk getirmeye çalışıyoruz bizde

Doğuma alacak olsa doktorun söylemez miydi acaba belki hastaneye yatırıp kontrol edecektir sık sık

Sağlıkla gelsin inşallah
Doktorum psikolog gibi davranıyor herzaman, acaba daha rahat olurum diye mi böyle yaptı diye düşünmüyor değilim. Belkide dediğin gibi sadece sancılarımı kontrol edebilmek için çağırmıştır, umarım öyledir 🙏🏻

X