2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar suyum geldi acil hastaneye gidiyorum dualarınız eksik olmasın
Hadi sağlıkla kucağına al inşallahhh😍
Benim annem de aynı, iki gündür acile götürüyoruz tansiyonu düşmüyor. Sanki o doguracak allahım ben kendimi mi düsüneyim onu mu bilmiyorum ya😄
Şimdi anneni hayal edemedim😄 tansiyonu yine çıkmasa bari🙈
Karnının alt kısmına ışık tut, bi hamilelik uygulamasında dönmeyen bebekler için yapılan uygulamalarda görmüştüm. Belki sende ışığa doğru döner. Anne karnına ışık giriyormuş. Denemekten zarar gelmez bence.
Denemiştim onu kuzum. Bazı hareketler var onları yap diyenler oldu denerim dedim ama izleyince korktum yapmam 😂🤷‍♀️
İnşallah canım çok haraketli acayip yaramaz oğluşum haraketli olunca içim Biraz rahat ama 2 haftayı aştım diye üzülüyorum biraz
Maşallah kuzum hareketleri güzelse canını sıkacak birşey olmaz üzülme 😔

Ayy kızlar benim ultrasonda geri çıkıyor bebek ama sanki bana 2-3 haftaya doğuracakmışım gibi geliyor. Dün rüyamda doğumumu soranlara 2-3 hafta içinde doğuracağım diyordum. 🙈 Birde şu mideme vuran göbek ağrılarım ve sertleşen göbeğim, dün belime vuran ağrılarım, bana doğumumun yakın olduğunu düşündürüyor.
Ultrason ile ilgisi yokki doğumun canım ne kadar geri çıkarsa çıksın doğum tarihini etkilemez sata bakılır

Günaydın kızlar 🥰
R reddress sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine. ♥️
K KurkmantoluS kuzu inşallah daha iyisindir sen ve bebekte♥️ senin su gibi akıntın oluyordu. Tutabiliyorum demiştin çiş yorumları yapılmıştı. Onlar bebişin suyu muydu? yoksa onlar çişti kendi kendine mi bitmişti? çok aklıma takıldı ya.
Suyun gelmesini nasıl ayırt edeceğiz? Toptan gelmezse sızıntı şeklinde gelirse ben çişle karıştırırım sanırım 😟😟

Günaydın kızlar 🥰
K KurkmantoluS kuzu inşallah daha iyisindir sen ve bebekte♥️ senin su gibi akıntın oluyordu. Tutabiliyorum demiştin çiş yorumları yapılmıştı. Onlar bebişin suyu muydu? yoksa onlar çişti kendi kendine mi bitmişti? çok aklıma takıldı ya.
Suyun gelmesini nasıl ayırt edeceğiz? Toptan gelmezse sızıntı şeklinde gelirse ben çişle karıştırırım sanırım 😟😟
Aaa bak öyle bir durum vardı belki de sızdı az az

Bugun resmen yaşamla ölüm arasında savaş veriyorum yok boyle baş ağrısı beynim yerinden çıkacak sanki sabah 5 te acile gittik tansiyon 14/9 serum ve parol ağrı kesici takıldı bir gram fayda etmedi cok kotuyum simdi yine ölçtük yine yüksek bebeğe bir zararı olur mu pazartesi sezeryana giricem yarını da bi atlatsaydık kadın doguma gitmedim normal acile gittim acaba gitsek mi
Daha önce kaçtı tansiyonun canım ben de cumadan beri 14 leri görüyorum hayırlısıyla bi doğursak sağlıkla 🙏
Allah yardımcımız olsun doğumdan sonra sohbetlerimiz şenlikli olacak 😁Benimki başlarda yapıyordu bebek olup.emdigini hayal ederdi sonra yürüyüşümu taklid edip bebeklerini karnına sokmaya başladı oyunda.hamilemisin dediğimde yok yok diyor utanıyor yavrum kimbilir.onlar ne yaşıyorlar küçücük bedenleriyle
Yerim benn onu yaa onlar için de çok zor olacak

Merak ettik seni artık doğurana kadar kışkırtmalara sessiz kalalım birbirimizden haberimiz olmayacak yoksa 🥲
AYnen sessiz kalicam artik

Sağlıkla gelsin canım
Amin canim sagol

Canım üzülme zamanı bellidir bebişin bilir o günü. Ne kadar hesap kitap yapsakta olacağı zaman oluyor 😊☺️ Sen canını sıkma Allaha sığın 🥰
Aynen canim hemde hic uymuyor gelsin artik zaten bu sekilde daha zor oluyor hareket ettimi etmedimi fln

Hosgeldin :) valla dgrucaktın haberımız olmayacaktı🙄
Hb canm ban kalkmadan dogurmazdim yaa 😂 dogurtmayin beni derdim 🤪

Bu gogus ucu emzirdikfe buyuyecekmi? Deneyimli anneler cevabinizi bekliyorum. Benimki tutmakta zorlaniyo biraz
Emdikçe biraz daha büyür, bebek de büyüdükçe daha güçlü emecek çünkü. Yine de şuan tutmakta çok zorlanıyorsa silikon göğüs uçları var ya onlardan deneyebilirsin aslında bence
Günaydın kızlar 🥰
Benim de az az geldi suyum ama öyle günlerce değil, doğumdan 1 gece önce gece 3-4 defa tuvalete kalktım hepsinde çamaşırım avuç içi kadar ıslaktı. Bir fark olduğunu anlamıştım. sabah da doktora gittim azalmış biraz ama daha 10 gün bile dursa yetercek kadar var dedi. Sonra sancılar falan başladı zaten. Yani bir şekilde anlarsın diye düşünüyorum. Bir de sızıntı olunca hemen bitmiyor sık sık gidiyoruz doktora anlaşır o arada zaten
Aynen hatta ben de o yüzden içeride ne kadar durursa kâr diyorum çünkü geriden geldiği için gelişimi doğduğu haftayla uyumlu olmayacak.
var yaa senin bebeğinin kilosu da boyu da normal değerlerde doğacağına dair bir inanır var kafamda hep☺️ yani miniş olsa da sorun değil tabi ama hamilelik boyunca kafamı karıştıran bu muymuş diyeceksin bence

X