- 16 Nisan 2019
- 983
- 1.548
- 36
Hadı guzel haberlerını beklıyoruz saglıcakla bebegını kucagına alırsın inşKizlar suyum geldi acil hastaneye gidiyorum dualarınız eksik olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadı guzel haberlerını beklıyoruz saglıcakla bebegını kucagına alırsın inşKizlar suyum geldi acil hastaneye gidiyorum dualarınız eksik olmasın
Hadi sağlıkla kucağına al inşallahhhKizlar suyum geldi acil hastaneye gidiyorum dualarınız eksik olmasın
Şimdi anneni hayal edemedim tansiyonu yine çıkmasa bariBenim annem de aynı, iki gündür acile götürüyoruz tansiyonu düşmüyor. Sanki o doguracak allahım ben kendimi mi düsüneyim onu mu bilmiyorum ya
Denemiştim onu kuzum. Bazı hareketler var onları yap diyenler oldu denerim dedim ama izleyince korktum yapmamKarnının alt kısmına ışık tut, bi hamilelik uygulamasında dönmeyen bebekler için yapılan uygulamalarda görmüştüm. Belki sende ışığa doğru döner. Anne karnına ışık giriyormuş. Denemekten zarar gelmez bence.
Maşallah kuzum hareketleri güzelse canını sıkacak birşey olmaz üzülmeİnşallah canım çok haraketli acayip yaramaz oğluşum haraketli olunca içim Biraz rahat ama 2 haftayı aştım diye üzülüyorum biraz
Ultrason ile ilgisi yokki doğumun canım ne kadar geri çıkarsa çıksın doğum tarihini etkilemez sata bakılırAyy kızlar benim ultrasonda geri çıkıyor bebek ama sanki bana 2-3 haftaya doğuracakmışım gibi geliyor. Dün rüyamda doğumumu soranlara 2-3 hafta içinde doğuracağım diyordum. Birde şu mideme vuran göbek ağrılarım ve sertleşen göbeğim, dün belime vuran ağrılarım, bana doğumumun yakın olduğunu düşündürüyor.
38 e merhaba demişsin canım maşallah sana da az kaldıHadı guzel haberlerını beklıyoruz saglıcakla bebegını kucagına alırsın inş
Yaa evett dun gece de cok ugrastm kendımle uyukren belımın hafıften sızladıgını hısseettım snra sankı regl oluomus gibi kalktım hemen ama bır sey yoktu yrn kontrolum varr suprız bıseyle karsılasmam ıns38 e merhaba demişsin canım maşallah sana da az kaldı
Aynen hatta ben de o yüzden içeride ne kadar durursa kâr diyorum çünkü geriden geldiği için gelişimi doğduğu haftayla uyumlu olmayacak.Ultrason ile ilgisi yokki doğumun canım ne kadar geri çıkarsa çıksın doğum tarihini etkilemez sata bakılır
İlginç bi şekilde hatırlıyorHadi yaa hatırlıyor mu o günleri
Sonumuz ona dogru gidiyor sanırımKuzenimin kızı 6 yaşındaydı bezlendi emzik emdi ama çok sürmedi ya kıskanması alıştı şimdi o 12 oldu kardeşi 6
Valla korkar oldum ben deYaa evett dun gece de cok ugrastm kendımle uyukren belımın hafıften sızladıgını hısseettım snra sankı regl oluomus gibi kalktım hemen ama bır sey yoktu yrn kontrolum varr suprız bıseyle karsılasmam ıns
Aynen canımAynen hatta ben de o yüzden içeride ne kadar durursa kâr diyorum çünkü geriden geldiği için gelişimi doğduğu haftayla uyumlu olmayacak.
Aaa bak öyle bir durum vardı belki de sızdı az azGünaydın kızlar
R reddress sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine.
K KurkmantoluS kuzu inşallah daha iyisindir sen ve bebekte senin su gibi akıntın oluyordu. Tutabiliyorum demiştin çiş yorumları yapılmıştı. Onlar bebişin suyu muydu? yoksa onlar çişti kendi kendine mi bitmişti? çok aklıma takıldı ya.
Suyun gelmesini nasıl ayırt edeceğiz? Toptan gelmezse sızıntı şeklinde gelirse ben çişle karıştırırım sanırım
Sağlıcakla doğur da gel inşallahKizlar suyum geldi acil hastaneye gidiyorum dualarınız eksik olmasın
Daha önce kaçtı tansiyonun canım ben de cumadan beri 14 leri görüyorum hayırlısıyla bi doğursak sağlıklaBugun resmen yaşamla ölüm arasında savaş veriyorum yok boyle baş ağrısı beynim yerinden çıkacak sanki sabah 5 te acile gittik tansiyon 14/9 serum ve parol ağrı kesici takıldı bir gram fayda etmedi cok kotuyum simdi yine ölçtük yine yüksek bebeğe bir zararı olur mu pazartesi sezeryana giricem yarını da bi atlatsaydık kadın doguma gitmedim normal acile gittim acaba gitsek mi
Yerim benn onu yaa onlar için de çok zor olacakAllah yardımcımız olsun doğumdan sonra sohbetlerimiz şenlikli olacak Benimki başlarda yapıyordu bebek olup.emdigini hayal ederdi sonra yürüyüşümu taklid edip bebeklerini karnına sokmaya başladı oyunda.hamilemisin dediğimde yok yok diyor utanıyor yavrum kimbilir.onlar ne yaşıyorlar küçücük bedenleriyle
AYnen sessiz kalicam artikMerak ettik seni artık doğurana kadar kışkırtmalara sessiz kalalım birbirimizden haberimiz olmayacak yoksa
Amin canim sagolSağlıkla gelsin canım
Aynen canim hemde hic uymuyor gelsin artik zaten bu sekilde daha zor oluyor hareket ettimi etmedimi flnCanım üzülme zamanı bellidir bebişin bilir o günü. Ne kadar hesap kitap yapsakta olacağı zaman oluyor Sen canını sıkma Allaha sığın
Hb canm ban kalkmadan dogurmazdim yaa dogurtmayin beni derdimHosgeldin :) valla dgrucaktın haberımız olmayacaktı
Hadi sağlıcakla al insallah bebeğini kucağına. Umarim sorunsuz geçerKizlar suyum geldi acil hastaneye gidiyorum dualarınız eksik olmasın
Emdikçe biraz daha büyür, bebek de büyüdükçe daha güçlü emecek çünkü. Yine de şuan tutmakta çok zorlanıyorsa silikon göğüs uçları var ya onlardan deneyebilirsin aslında benceBu gogus ucu emzirdikfe buyuyecekmi? Deneyimli anneler cevabinizi bekliyorum. Benimki tutmakta zorlaniyo biraz
Benim de az az geldi suyum ama öyle günlerce değil, doğumdan 1 gece önce gece 3-4 defa tuvalete kalktım hepsinde çamaşırım avuç içi kadar ıslaktı. Bir fark olduğunu anlamıştım. sabah da doktora gittim azalmış biraz ama daha 10 gün bile dursa yetercek kadar var dedi. Sonra sancılar falan başladı zaten. Yani bir şekilde anlarsın diye düşünüyorum. Bir de sızıntı olunca hemen bitmiyor sık sık gidiyoruz doktora anlaşır o arada zatenGünaydın kızlar
R reddress sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine.
K KurkmantoluS kuzu inşallah daha iyisindir sen ve bebekte senin su gibi akıntın oluyordu. Tutabiliyorum demiştin çiş yorumları yapılmıştı. Onlar bebişin suyu muydu? yoksa onlar çişti kendi kendine mi bitmişti? çok aklıma takıldı ya.
Suyun gelmesini nasıl ayırt edeceğiz? Toptan gelmezse sızıntı şeklinde gelirse ben çişle karıştırırım sanırım
var yaa senin bebeğinin kilosu da boyu da normal değerlerde doğacağına dair bir inanır var kafamda hep yani miniş olsa da sorun değil tabi ama hamilelik boyunca kafamı karıştıran bu muymuş diyeceksin benceAynen hatta ben de o yüzden içeride ne kadar durursa kâr diyorum çünkü geriden geldiği için gelişimi doğduğu haftayla uyumlu olmayacak.