2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ben de kasım ayında geçirdim. Hiç bir şey vermediler. Değerlerimize de bakılmadı açıkçası. Gebelik başında tüm kan değerlerine bakılıyor. O zaman gerek duyarsa verebilir doktor
Koronadan 3 ay sonra kötü koku tat almaya başladın mı sende parozmi diye bişeymiş tam koku geldi derken kötü kokuyo soğan yumurta et ürünleri çok kötü hamilelik diceksiniz değil bu olay 2 ay olcak neredeyse

Gercekten cok zor

Kızlar size aklıma takılan bi şeyi sormak istiyorum şuan 6+4’üm 2 gün önce kalp atışını duyduk haftası uyumlu doktor herşey yolunda dedi ama ilk doktora gittiğimde 4+5 de yapılan kan tahlilinde beta 11000 çıkmış buradaki arkadaşların değerlerine göre benimki çok yüksek sanki bu konuda bilgisi olan var mı doktor hiç yorum yapmamıştı bu konuda ama buradaki değerleri görünce bi tuhaflık var sanki

Selam kızlar, keseyi gördük, bebek de var hatta minik kalp atışları da var gibi.. çok şükür 10 gün sonra gel dedi dr. Küçük bir kanama alanı varmış, zaten progesteron alıyordum devam et almaya, stresten uzak yavaş hareketlerle yaşa bu haftaları dedi.. büyük ihtimal geç döllenme, hafta yorumu yapmadı dr, şu an için herşey yolunda.. Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin

Ben öncekinde gebe kalmadan önce folbiol kullanmıştım gebelikte ise doktorum follatro ile değiştirmişti. Şimdi de follatro almayı düşünüyorum daha doktora gitmedim. Bir de onun mg a bakayım. Ama sizin folik asidiniz zaten yüksekse ondan da daha az önermiş olabilir

Şükür çok sevindim yaaaa Gözün aydın

Kızlar dün sabahtan beri sağ el bileğim arıyordu bugün sabahta kas mı tutuldu acaba diye biraz ovaladim şimdi çok ağrıyor birazda şişti.arkadaşın eniştesi ortapedist ona soracakti aradı ulaşamadı.şimdide üç saattir toplantıda telefonunda yanına almamış.ne yapsam ki bilemedim.

Beta değerleri herkeste farklılık gösteriyor onu bende pek anlamadım açıkçası. Kullanılan ilaçların dozları göre değiştiğini düşünüyorum ben

Oyy maasallah kuzucuga insallah yolunda gidecek her seyy
dayler dayler ne dedi doktor çıktın mı :)
Geldim şimdi eve, kese göründü, gayet sağlıklı görünüyor, bir problem yok dedi. Son adet tarihine gore 5+3 olmasi gerekiyordu ama 4+4 cikti, neden bu sekilde dedim. Normal bir sey bu, 1 hafta oynama yapabilir bir sorun yok dedi. 2 hafta sonra kalp atisi için çağırdı. Kahverengi akıntıdan bahsedince progestan verdi onlem olarak, gunde 3 tane kullanacagim. Simdilik haberler böyle

Senin de gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…