2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
sağlık ocağı bunu yazmış devlet hastanesine uğradım o ilaç yüksek onu 4 e hatta 8e bile böl diyo anlamadım bölcek bi tarafıda yok ki minik siz bunu nasıl kullandınız zaten 5mg yüksek değil ki

Çok çok teşekkür ederim, iki doktoru da not aldım mutlaka araştıracağım, elleriniz dert görmesin.

Kizlar bugun doktora gidecegim zaten ama sormak istedim, dünden beri açık kahverengi akinti geliyor, bir de sümüksü yapı gibi de geliyor. Her tuvalette peceteye surunce geliyor. Normal mi acaba, yasayan var mi?
Canım benimde oldu lekelenmem ,doktorum kalp atışını duyunca vereyim dedi,henuz birsey kullanmadim ben ama burda cogu arkadasta olmus lekelenme.muhtemelen sen bugun gidince ilac verecektir.bize de yaz olur mu ? Bol bol dinlen ❤
Sabah sabah corona yüzünden ölen 7 aylık hamile kadını gördüm gel de iyi ol şimdi
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin
Allah,hepimizi ve bebeklerimizi korusun

Sag ol canim icim rahatladi valla sayenizde, az kaldi birazdan gidecegiz, insallah cok güzel haberler vereceğim

Benim 5. Hafta başladı mide bulantılarım. Berbat bişey. Hem hiç bişey yiyemıyosun, hem açsın sürekli, açıktıkca daha da bulanıyor. İğrenç bir döngü. Bugun doktora gittim bakalım kan verdim. Ona göre yazacak .Böyle günler geçmez..

13.30da randevum canim, bakalim umarım her şey yolundadır icimi rahatlattin sag ol canimm
Az kalmış canim . Hiç korkma bişey olmicak her şey yolunda ilk gebelikte 4 ay sürdü her hafta doktordaydim her gidişimde yüreğim ağzımda giderdim çok şükür kızım 6 yaşında
Tabi ki olmaz. kişiden kişiye değişir bence hamilelikte bulantı yaşamayan insanlar çok çok şanslı tadını çıkar maşallah diyelim, inşallah da hiç olmaz.
Tahmini doğum tarihlerimiz de aynıymış

Kesinlikle katılıyorum hamile kaldigimdan beri iki defa dışarı çıkabildim bulantı yüzünden kokular beni mahvediyor. Midem zaten hep kötü ilaç alıyorum bir de almasam ne olur acaba diye merak ediyorum.
İlk 3 ay zor sonra biraz geçiyor bulantılar inşallah sağlıkla atlatırız bu günleri

Ya kızlar aranızda en bılınmezlik içindeki galiba benim her ay adet donemındekı gıbı olsaydım bugun 6+6 olacaktım. Fakat ben gecıkmenın 8.gununde beta 1,20 cıktı ıdrarda negatıftı. Gecıkmenın 13.gununde idrarda poztıf oldu o aksam betada 58 cıktı 45 saat sonra gecıkmenın 15. Gunu 103 oldu haftaya gidicem ınsallah ama kac haftalıgım onu bıle bılmıyorum

Geç döllenme olmuş artışlar güzel görünüyor

Evet onu ben de fark ettim canım :) Hayırlısı ile sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri

Ya kızlar soruma cevap gelmedi diye hatırlıyorum ben Aralık ayında korona oldum vitamin değerlerim düşüktü hep ama sağlık ocağı hiç ilaç vereyim demedi sizinkiler nasıl verdi mi
Ben de kasım ayında geçirdim. Hiç bir şey vermediler. Değerlerimize de bakılmadı açıkçası. Gebelik başında tüm kan değerlerine bakılıyor. O zaman gerek duyarsa verebilir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…