- 13 Ocak 2021
- 1.141
- 828
- 32
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.941
Valla bende anlayamadım hamileler uyur derler gram uyku yok gece 4 te uyuyorum hergün gündüz de hiç öyle aman aman uykum gelmiyoBenim 3 haftada vardı çok şükür geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende anlayamadım hamileler uyur derler gram uyku yok gece 4 te uyuyorum hergün gündüz de hiç öyle aman aman uykum gelmiyoBenim 3 haftada vardı çok şükür geçti
Ben ben sabahın köründe şıp diye uyanıyorumKızlar merhaba
5+5 haftadayım. Benim uyku problemi yaşıyorum. Gece uyuyamıyorum. Olan var mı?
Çok çok teşekkür ederim, iki doktoru da not aldım mutlaka araştıracağım, elleriniz dert görmesin.Tekrar merhaba, arkadaşım iki sene önce Çamlıca Medipol'de doğum yapmıştı. Doktoru ise Hüsniye Sedef Binöz'müş kendisi memnun kaldığını söyledi. Hatta iki kişiyi daha yönlendirmiş. Onlar da memnun kalmış. Bunun dışında kendim araştırdığımda Zeynep Elmalı için de pek çok olumlu yorum yazıldığını gördüm. Zeynep Hoca için aradım ancak kendisi doğum iznindeymiş :) Umarım bu bilgiler yardımcı olmuştur.
Ben bir tane içiyorum her gün.Eki Görüntüle 2803862 sağlık ocağı bunu yazmış devlet hastanesine uğradım o ilaç yüksek onu 4 e hatta 8e bile böl diyo anlamadım bölcek bi tarafıda yok ki minik siz bunu nasıl kullandınız zaten 5mg yüksek değil ki
Canım benimde oldu lekelenmem ,doktorum kalp atışını duyunca vereyim dedi,henuz birsey kullanmadim ben ama burda cogu arkadasta olmus lekelenme.muhtemelen sen bugun gidince ilac verecektir.bize de yaz olur mu ? Bol bol dinlen ❤Kizlar bugun doktora gidecegim zaten ama sormak istedim, dünden beri açık kahverengi akinti geliyor, bir de sümüksü yapı gibi de geliyor. Her tuvalette peceteye surunce geliyor. Normal mi acaba, yasayan var mi?
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesinSabah sabah corona yüzünden ölen 7 aylık hamile kadını gördüm gel de iyi ol şimdi
Sag ol canim icim rahatladi valla sayenizde, az kaldi birazdan gidecegiz, insallah cok güzel haberler vereceğimCanım benimde oldu lekelenmem ,doktorum kalp atışını duyunca vereyim dedi,henuz birsey kullanmadim ben ama burda cogu arkadasta olmus lekelenme.muhtemelen sen bugun gidince ilac verecektir.bize de yaz olur mu ? Bol bol dinlen ❤
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin
Allah,hepimizi ve bebeklerimizi korusun
Bebek büyümeye devam ediyor mu diye bakacağını söyledi banaKızlar kızımda kalp atısından sonraki hafta gıtmısmıydık hıc hatırlamıyorum. Kalp atısını duyan arkadaslarım bir sonraki hafta neden cagırdı? Tahlil falan mı yapılacak
Az kalmış canim . Hiç korkma bişey olmicak her şey yolunda ilk gebelikte 4 ay sürdü her hafta doktordaydim her gidişimde yüreğim ağzımda giderdim çok şükür kızım 6 yaşında13.30da randevum canim, bakalim umarım her şey yolundadır icimi rahatlattin sag ol canimm
Tabi ki olmaz. kişiden kişiye değişir bence hamilelikte bulantı yaşamayan insanlar çok çok şanslı tadını çıkar maşallah diyelim, inşallah da hiç olmaz.Kızlar hepinize teşekkür ederim. Bende henüz bir bulantı belirtisi yok. Bunun dışında göğüs ağrısı ve kısmi yorgunluk var. Keseyi gördük ve haftaya cuma kalp atışı için gideceğiz. Ama bulantı olmaması herhangi bir olumsuzluk göstergesi olamaz değil mi? Taktım kafaya
Her doktorun kontrol süreci farklı oluyor demek ki :)Bebek büyümeye devam ediyor mu diye bakacağını söyledi bana
Kesinlikle katılıyorum hamile kaldigimdan beri iki defa dışarı çıkabildim bulantı yüzünden kokular beni mahvediyor. Midem zaten hep kötü ilaç alıyorum bir de almasam ne olur acaba diye merak ediyorum.Benim 5. Hafta başladı mide bulantılarım. Berbat bişey. Hem hiç bişey yiyemıyosun, hem açsın sürekli, açıktıkca daha da bulanıyor. İğrenç bir döngü. Bugun doktora gittim bakalım kan verdim. Ona göre yazacak .Böyle günler geçmez..
Benim başladı canm artık yok diye diye geldi beklenen6+4 üm ..İlaç bile içemiyorum Ama kişiden kişiye değişiyor tabiArkadaşlar bir şeyi merak ediyorum. Bulantı tam olarak ne zaman başlıyor?
Geç döllenme olmuş artışlar güzel görünüyorYa kızlar aranızda en bılınmezlik içindeki galiba benim her ay adet donemındekı gıbı olsaydım bugun 6+6 olacaktım. Fakat ben gecıkmenın 8.gununde beta 1,20 cıktı ıdrarda negatıftı. Gecıkmenın 13.gununde idrarda poztıf oldu o aksam betada 58 cıktı 45 saat sonra gecıkmenın 15. Gunu 103 oldu haftaya gidicem ınsallah ama kac haftalıgım onu bıle bılmıyorum
Benımde başladı 2,3 gündür varBenim başladı canm artık yok diye diye geldi beklenen6+4 üm ..İlaç bile içemiyorum Ama kişiden kişiye değişiyor tabi
Evet onu ben de fark ettim canım :) Hayırlısı ile sağlıkla gelsin hepimizin bebişleriAz kalmış canim . Hiç korkma bişey olmicak her şey yolunda ilk gebelikte 4 ay sürdü her hafta doktordaydim her gidişimde yüreğim ağzımda giderdim çok şükür kızım 6 yaşında
Tabi ki olmaz. kişiden kişiye değişir bence hamilelikte bulantı yaşamayan insanlar çok çok şanslı tadını çıkar maşallah diyelim, inşallah da hiç olmaz.
Tahmini doğum tarihlerimiz de aynıymış
Anladım canım çok teşekkür ederim. Allah yardımcın olsunBenim başladı canm artık yok diye diye geldi beklenen6+4 üm ..İlaç bile içemiyorum Ama kişiden kişiye değişiyor tabi
Ben de kasım ayında geçirdim. Hiç bir şey vermediler. Değerlerimize de bakılmadı açıkçası. Gebelik başında tüm kan değerlerine bakılıyor. O zaman gerek duyarsa verebilir doktorYa kızlar soruma cevap gelmedi diye hatırlıyorum ben Aralık ayında korona oldum vitamin değerlerim düşüktü hep ama sağlık ocağı hiç ilaç vereyim demedi sizinkiler nasıl verdi mi