2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar bende de kansızlık çıktı doktor kan hapı verdi.. evde farkettimki içeriğinde folikasitte var.. bide folicode içiyorum zaten. Aklıma takıldı sorun olmaz heralde

Teşekkür ederim
Maşallah gözün aydın çok çok sevindim darısı kalp atışını duymaya insllah
Maşallah gözün aydın hoşgeldin diyelim o zaman
Maşallah hayırlı olsun

Kızlar bende de kansızlık çıktı doktor kan hapı verdi.. evde farkettimki içeriğinde folikasitte var.. bide folicode içiyorum zaten. Aklıma takıldı sorun olmaz heralde
sorun olmaz ama mide bulantısı yapabilir önceki gebeliğimde doktorum ikisini birlikte vermişti bulantı yapabilir demişti ama bulantıya fırsat olmadan düşük yapmıştım. şimdi tekrar vericek mi bilmiyorum

Hayırlı olsun ,çok sevindim guzel haberlerle gelmişsin darısı kalp atışlarımıza inşallah ❤❤
Progestani nasil verdi ? Kaç doz ? Nasıl kullanicaksin ?
Bana da doktor keseyi gordu ama kalp atışını duyarsam vericem dedi, salı gidicem salıya daha çok var ? Acaba başka görüşte mi alsam

Evet çok haklısın ama bak yolunda gidyor olumsuz düşünmeye gerek yok çok şükür Güzel olacak herşey
Evet canimm, cok sukurrr, cok sag ol
Cumlemin basinda doktora zaten gideceğimi belirtmistim, randevuya kadar fikir almak istedim. Nitekim doktora gittim. Teşekkürler.
Teşekkür ederim
Maşallah gözün aydın çok çok sevindim darısı kalp atışını duymaya insllah

Maşallah gözün aydın hoşgeldin diyelim o zaman

Maşallah hayırlı olsun
Canımm, aminnnn insallahhhhh
Canim 3 tane verdi bana sabah öğle aksam diye. Bilemedim ki hic yanlis yonlendirme yapmayayim ama oyle bir imkan varsa baska doktora da git kuzum istersen, icin rahat eder hem ama hic bilmiyorum ben de doğrusu nedir cnm

Beni de ekler misin 29 yaş 17.11.2021 doğum tarihi şuan 5+1 Dr a henüz gitmedim 2. Çocuk

Kızlar acil bakarmısınız 14 Mart saat 11:00 bhcg 217 16 Mart saat 11:00 bhcg 465 18 Mart saat 17:00 bhcg 902 sorun mu var acaba bi bakarmısınız

Galiba en küçük benim bu grupta
yaşım 24
beklenen doğum tarihi 6 kasım
1.çocuk
kese görme 5+3
kalp atışı 6+6

İnşallah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi ❤

Kansızlık bendede olduğu için aile hekimi demir ilacı başlamıştı ama kadın doğumcum 4.ayda başlayacaz kullanma bulantıları tetikler dedi (tabi hemoglobin değerim iyi çıktığı için söylemiş bunu). Cidden bıraktım bırakali bulantı konusunda daha iyiyim

Düşük yapmisim değerlerim düşmüş kızlar demek ki hayırlısı buydu.
Rabbim sizin bebisleri bağışlasın sağlıklı doğumlar hepinize , insalllah çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…