2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar bı kaç kişi kanamayı sormuş.ben ilk hamileliğimde bu süreci yaşadım ve üç hafta sürdü.kanama nasıl olursa olsun mutlaka Dr başvurun.her kanama risk teşkil etmeye bilir ama Dr size mutlaka ilaç başlar.bizde kalp atışını duyduktan sonraki hafta başladı.ilk başta ev peceteye sildikçe kan olarak geliyordu.sonra akıntıyla kahverengi olarak devam etti.o zaman Dr anlatmıştı düşük olacağı zaman bı yeriniz kesilince damlayan kan gibi oluyormuş düşükte.birde kırmızı renkli olması gerekiyormuş kanın.şu anda paşam 3 yaşında ve abi olacak kısmetse böyle bir durumda mutlaka Dr başvurun ama kırmızı damlayan kan şeklinde değilse de çok evham yapmayın.
Birde progestanin hem fitili hem ilacı hemde iğnesini kullanan biri olarak Dr paylaştığı bilgiyi aktarayım.dr progestan yüzünden doğumun geç başlayabileceğini söylemişti.yani hafta olarak geçebilir demişti bilginiz olsun

Kızlarr günaydııın. ben şu anda 4+6yım ve özellikle dünden beri regl sancısına benzer ama daha hafif sancılarım oluyor ve bel ağrım var. Aranızda bu dönemde benzer şeyleri yaşayan var mı? Özellikle bir süre yürüdükten sonra başlıyo kasıktaki ağrı

Merhaba canım evet bende de benzer ağrılar olmuştu. Doktor normal demişti. Şu an ağrım pek kalmadı.

Kizlar bugun doktora gidecegim zaten ama sormak istedim, dünden beri açık kahverengi akinti geliyor, bir de sümüksü yapı gibi de geliyor. Her tuvalette peceteye surunce geliyor. Normal mi acaba, yasayan var mi?
yerlesme kanaması yasamıstım dwdıgın seklınde dıger gebelıklerımde. Sanırım senın haftana gore beegın yerlesmıs olmasi lazım. Icerde kanama alanı varsa doktor progestan baslatacaktır ama hafıf lekelenmeyse korkma cnm.

Evet ben de bugün 6. Haftaya girdim geçen hafta çok fazla adet sancısı yaşadım hatta bu yüzden test yapmayacaktım nasılsa gelir diye ama sonra geçti. Bel ağrısına aynen devam

Benim kızımda 8. Hafta başlamıştı canım geçen gebeliğimde 7+5 ti hala başlamamıştı

Merhaba benim tam 6.haftaya girmemle basladi
Kızlar hepinize teşekkür ederim. Bende henüz bir bulantı belirtisi yok. Bunun dışında göğüs ağrısı ve kısmi yorgunluk var. Keseyi gördük ve haftaya cuma kalp atışı için gideceğiz. Ama bulantı olmaması herhangi bir olumsuzluk göstergesi olamaz değil mi? Taktım kafaya

Selam, bence de endişe etme koyu renkse sıkıntı olmuyor genelde kan kırmızı olduğu zaman endişeleniyor doktorlar. Benim de olmuştu ilk gebelikte progestan verip dinlenmemi önermişti öyle de yaptm hiç sorun olmadı

Canim çok teşekkür ederim, icim rahatladi biraz daha, az kaldı kontrolde öğreneceğim inşallah

Ben decaviti sordum sağlık ocağı Dr na.üçüncü aydan sonra başlayacağız dedi.
Folik asit kullanmamız lazımmış ilk sonraki aylar D vitaminleriymiş ondan folibol verdi şimdi sağlık ocağı ama devlet hastanesine gittim kese gözükürmü acaba diye gözükmedi daha o doktorda folbiol 4 e böl yüksek o diyo 5mg ama anlamadım

Ben daha kadın doğuma gitmedim haftaya gidecem inşallah.folik asittede ilkinde folidays kullanıyordum bunda da aynısını aldım 5 gündür kullanıyorum ama ilkinde öyle fazla falan gelir dememişti drlar.ilkinde iki Dr birden gidiyordum öyle birşey olsa ikisinden biri söylerdi.

Hangi B vitamini aldınız adı ne daha bulantım yok ama başlayabilir normalde ota a midem bulanır şimdi bulantımda yok daha erken galiba

Evet ben de bugün 6. Haftaya girdim geçen hafta çok fazla adet sancısı yaşadım hatta bu yüzden test yapmayacaktım nasılsa gelir diye ama sonra geçti. Bel ağrısına aynen devam
Üfff umarım erkenden geçer, bi sorun olmaz bel ağrısına biraz daha razıyım yeter ki regl ağrısına benzer o ağrı olmasın :) endişelendiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…