-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.921
Merhaba benim tam 6.haftaya girmemle basladiArkadaşlar bir şeyi merak ediyorum. Bulantı tam olarak ne zaman başlıyor?
benımde kabızlık basladı canım 2 gundurKızlar kabızlık yaşayan var mı bende kabızlık başladı ya
Merhaba canım evet bende de benzer ağrılar olmuştu. Doktor normal demişti. Şu an ağrım pek kalmadı.Kızlarr günaydııın. ben şu anda 4+6yım ve özellikle dünden beri regl sancısına benzer ama daha hafif sancılarım oluyor ve bel ağrım var. Aranızda bu dönemde benzer şeyleri yaşayan var mı? Özellikle bir süre yürüdükten sonra başlıyo kasıktaki ağrı
fıtıl olarak kullanman daha ıyı olur. Cunku yan etkılerı cok fazla oldugu ıcın agızdan alınması pek tercıh edılmiyor.Kızlar bana doktor progestan verdi ya bu hap gibi nasıl vajinadan fitil gibi koyulacak ki
Benim geçti çok şükür ki canım ya seninde geçer umarım biran öncebenımde kabızlık basladı canım 2 gundur
yerlesme kanaması yasamıstım dwdıgın seklınde dıger gebelıklerımde. Sanırım senın haftana gore beegın yerlesmıs olmasi lazım. Icerde kanama alanı varsa doktor progestan baslatacaktır ama hafıf lekelenmeyse korkma cnm.Kizlar bugun doktora gidecegim zaten ama sormak istedim, dünden beri açık kahverengi akinti geliyor, bir de sümüksü yapı gibi de geliyor. Her tuvalette peceteye surunce geliyor. Normal mi acaba, yasayan var mi?
13.30da randevum canim, bakalim umarım her şey yolundadır icimi rahatlattin sag ol canimmÖnceki gebeliklerimde oldu cnm bir sıkıntı olmadı ama doktor progestan verip sürekli dinlen demişti belki sana da rapor verir . Kaçta gideceksiniz doktora ?
Canım sağ olasın. Valla ne zormuş bu süreçMerhaba canım evet bende de benzer ağrılar olmuştu. Doktor normal demişti. Şu an ağrım pek kalmadı.
Evet ben de bugün 6. Haftaya girdim geçen hafta çok fazla adet sancısı yaşadım hatta bu yüzden test yapmayacaktım nasılsa gelir diye ama sonra geçti. Bel ağrısına aynen devamKızlarr günaydııın. ben şu anda 4+6yım ve özellikle dünden beri regl sancısına benzer ama daha hafif sancılarım oluyor ve bel ağrım var. Aranızda bu dönemde benzer şeyleri yaşayan var mı? Özellikle bir süre yürüdükten sonra başlıyo kasıktaki ağrı
Benim kızımda 8. Hafta başlamıştı canım geçen gebeliğimde 7+5 ti hala başlamamıştı
Decavit sanırım ilerleyen aylarda veriliyor.
Bebek ilk 3 ay annenin depolarını kullanır bebeğe bişey olmaz ama siz çok halsiz kalırsınız. Elinizden geldiğince yemeğe çalışın hatta yiyin kusun en azından o besinden vitamin almış olursunuz hiç bişey yememekten daha iyidir geçmiş olsun
Kişiden kişiye değişiyor ama genelde 6. Haftadan sonra başlıyor
Kızlar hepinize teşekkür ederim. Bende henüz bir bulantı belirtisi yok. Bunun dışında göğüs ağrısı ve kısmi yorgunluk var. Keseyi gördük ve haftaya cuma kalp atışı için gideceğiz. Ama bulantı olmaması herhangi bir olumsuzluk göstergesi olamaz değil mi? Taktım kafayaMerhaba benim tam 6.haftaya girmemle basladi
Selam, bence de endişe etme koyu renkse sıkıntı olmuyor genelde kan kırmızı olduğu zaman endişeleniyor doktorlar. Benim de olmuştu ilk gebelikte progestan verip dinlenmemi önermişti öyle de yaptm hiç sorun olmadıYazacağım insallah cok güzel sonuçlar paylaşacağımmmmKizlar bugun doktora gidecegim zaten ama sormak istedim, dünden beri açık kahverengi akinti geliyor, bir de sümüksü yapı gibi de geliyor. Her tuvalette peceteye surunce geliyor. Normal mi acaba, yasayan var mi?
Canim çok teşekkür ederim, icim rahatladi biraz daha, az kaldı kontrolde öğreneceğim inşallahSelam, bence de endişe etme koyu renkse sıkıntı olmuyor genelde kan kırmızı olduğu zaman endişeleniyor doktorlar. Benim de olmuştu ilk gebelikte progestan verip dinlenmemi önermişti öyle de yaptm hiç sorun olmadı
Folik asit kullanmamız lazımmış ilk sonraki aylar D vitaminleriymiş ondan folibol verdi şimdi sağlık ocağı ama devlet hastanesine gittim kese gözükürmü acaba diye gözükmedi daha o doktorda folbiol 4 e böl yüksek o diyo 5mg ama anlamadımBen decaviti sordum sağlık ocağı Dr na.üçüncü aydan sonra başlayacağız dedi.
Benim 3 haftada vardı çok şükür geçtiKızlar merhaba
5+5 haftadayım. Benim uyku problemi yaşıyorum. Gece uyuyamıyorum. Olan var mı?
Ben daha kadın doğuma gitmedim haftaya gidecem inşallah.folik asittede ilkinde folidays kullanıyordum bunda da aynısını aldım 5 gündür kullanıyorum ama ilkinde öyle fazla falan gelir dememişti drlar.ilkinde iki Dr birden gidiyordum öyle birşey olsa ikisinden biri söylerdi.Folik asit kullanmamız lazımmış ilk sonraki aylar D vitaminleriymiş ondan folibol verdi şimdi sağlık ocağı ama devlet hastanesine gittim kese gözükürmü acaba diye gözükmedi daha o doktorda folbiol 4 e böl yüksek o diyo 5mg ama anlamadım
Hangi B vitamini aldınız adı ne daha bulantım yok ama başlayabilir normalde otaGebeligi dusundugumden buvyama diofol kullandim-1 yil
Son 2 aydir onu biraktik prowomen prenatal multivitamin ve innate omega aliyorum. Gucum yerinde, uyku yok, bulanti yok gercekten tavsiye ederim. B vitamini bulantiyi bicak gibi kesiyor ohh ilk gebelikte bosa surunmusum
Üfff umarım erkenden geçer, bi sorun olmazEvet ben de bugün 6. Haftaya girdim geçen hafta çok fazla adet sancısı yaşadım hatta bu yüzden test yapmayacaktım nasılsa gelir diye ama sonra geçti. Bel ağrısına aynen devam