-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #1.981
Hayırlı olsun, gözün aydınOyy maasallah kuzucugainsallah yolunda gidecek her seyy
Geldim şimdi eve, kese göründü, gayet sağlıklı görünüyor, bir problem yok dedi. Son adet tarihine gore 5+3 olmasi gerekiyordu ama 4+4 cikti, neden bu sekilde dedim. Normal bir sey bu, 1 hafta oynama yapabilir bir sorun yok dedi. 2 hafta sonra kalp atisi için çağırdı. Kahverengi akıntıdan bahsedince progestan verdi onlem olarak, gunde 3 tane kullanacagim. Simdilik haberler böyle
Yaaa çok sevindim geç döllenme olabilir ondandır belki daha küçük olmasıOyy maasallah kuzucugainsallah yolunda gidecek her seyy
Geldim şimdi eve, kese göründü, gayet sağlıklı görünüyor, bir problem yok dedi. Son adet tarihine gore 5+3 olmasi gerekiyordu ama 4+4 cikti, neden bu sekilde dedim. Normal bir sey bu, 1 hafta oynama yapabilir bir sorun yok dedi. 2 hafta sonra kalp atisi için çağırdı. Kahverengi akıntıdan bahsedince progestan verdi onlem olarak, gunde 3 tane kullanacagim. Simdilik haberler böyle
Aminnnz, insallah canimmSenin de gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Evet benim doktorum da pek onemsemedi, insallah her sey yolunda gider, kalp atisini da duyarım, insan heyecan ve stres yapiyor, olabildiğince pozitif bakmaya calissam daHayırlı olsun, gözün aydındr um bu zamanlarda gebelerin %80 ninde kanama olur, çok normal, ille de düşük olacak diye birşey yok dedi. İçine ferah tut, progesteron önemli, işe yarayacak
Olabilir, belki de ondandir, bata 3 gun kala belli oldu testte, 2 gun once beta da yuksek cikti ama demek ki pek baglantili degil birbirine. Bir de rahmim ters diye karından gorunmedi, vajinal göründü. Miyom da baskiliyormus ondan biraz gormemis zorlasiyormus, belki ondan boyle çıktıYaaa çok sevindim geç döllenme olabilir ondandır belki daha küçük olması
Yaaa bilmiyordum geçmiş olsun. Ama her şey yolunda şükürOlabilir, belki de ondandir, bata 3 gun kala belli oldu testte, 2 gun once beta da yuksek cikti ama demek ki pek baglantili degil birbirine. Bir de rahmim ters diye karından gorunmedi, vajinal göründü. Miyom da baskiliyormus ondan biraz gormemis zorlasiyormus, belki ondan boyle çıktı
çok şükür canısıOyy maasallah kuzucugainsallah yolunda gidecek her seyy
Sukurler olsunYaaa bilmiyordum geçmiş olsun. Ama her şey yolunda şükürkalp atışının duyulduğu an da büyülü oluyor harika bi his ben de haftaya gidicem
Canimmmçok şükür canısı
Folbiolu genelde önceki gebeliklerinde beyinsel anomoli öyküsü olan gebelere ve pıhtılaşma problemi olanlara veriyorlar .Ben gebelikten 2,5 ay öncesi folbiola başladım ,gebe olduğumu öğrenince zaten depolarım dolmuştur diye folidoce a geçirdi doktorum .Folbiol diğer folik asitlerin 12 katı o yüzden bölerek demiştir doktorun .Ama zaten fazlası idrarla atılıyor sen yinede doktoruna danışıp kullanEki Görüntüle 2803862 sağlık ocağı bunu yazmış devlet hastanesine uğradım o ilaç yüksek onu 4 e hatta 8e bile böl diyo anlamadım bölcek bi tarafıda yok ki minik siz bunu nasıl kullandınız zaten 5mg yüksek değil ki
SüpeeeerOyy maasallah kuzucugainsallah yolunda gidecek her seyy
Ayyy oh beeeOyy maasallah kuzucugainsallah yolunda gidecek her seyy
Canım çok sevindim, kalp atışına ben de haftaya gideceğim. Çok heyecanlıyımOyy maasallah kuzucugainsallah yolunda gidecek her seyy
SüpeeeerBenimde yarın randevum inşallah güzel haberlerle dönerim
Ayyy oh beeeçook sevindiiiim ya inan kiiii inşallah kalbini de duyarsın canımm iki hafta sonra
Yaa cok teşekkür ederim canim kizlarrr, cok mutlu oldum ben deCanım çok sevindim, kalp atışına ben de haftaya gideceğim. Çok heyecanlıyım
Evet çok haklısın ama bak yolunda gidyor olumsuz düşünmeye gerek yok çok şükürAminnnz, insallah canimm
Evet benim doktorum da pek onemsemedi, insallah her sey yolunda gider, kalp atisini da duyarım, insan heyecan ve stres yapiyor, olabildiğince pozitif bakmaya calissam da
Henüz kalp atışını duymadığından sağlık ocağına gıtmedımBYa kızlar soruma cevap gelmedi diye hatırlıyorum ben Aralık ayında korona oldum vitamin değerlerim düşüktü hep ama sağlık ocağı hiç ilaç vereyim demedi sizinkiler nasıl verdi mi
Dra gorunmelısınız mutlakaKizlar bugun doktora gidecegim zaten ama sormak istedim, dünden beri açık kahverengi akinti geliyor, bir de sümüksü yapı gibi de geliyor. Her tuvalette peceteye surunce geliyor. Normal mi acaba, yasayan var mi?
Benım kızımda da olmamıştı sımdıde yok şükürKızlar hepinize teşekkür ederim. Bende henüz bir bulantı belirtisi yok. Bunun dışında göğüs ağrısı ve kısmi yorgunluk var. Keseyi gördük ve haftaya cuma kalp atışı için gideceğiz. Ama bulantı olmaması herhangi bir olumsuzluk göstergesi olamaz değil mi? Taktım kafaya
Eki Görüntüle 2803862 sağlık ocağı bunu yazmış devlet hastanesine uğradım o ilaç yüksek onu 4 e hatta 8e bile böl diyo anlamadım bölcek bi tarafıda yok ki minik siz bunu nasıl kullandınız zaten 5mg yüksek değil ki
Kaçıncı haftadasiniz?Günaydın bir hafta süren bulantılarım birden kesildi. Acaba bebeğin kalbi falan mı durdu diye düşünüyorum. Bir önceki gebeliğim de böyle normale döndüğümde doktor kontrolünde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmiştim. Bugünde doktora gitme ihtimalim yok. Kendi kendimi yiyip durucam şimdizaten daha kalp atışı içinde gitmemiştim. Bu hafta sonu gitmeyi düşünüyordum
Günlük folik asit alım miktarı 400mikrogram yani 400mcg öneriyor genelde doktorlar . Ben de günde 1 tane içiyorum ama 400 mikrogram benim ilacımın içeriği. Sizinki eğer 5mg ise 5000 mikrogram yapıyor ve çok fazla günlük alım İçin. Folik asitin Fazlası depolanmadığı İçin idrarla atılıyor . Dolayısıyla doktorunuz doğru olanı söylemiş5mg ama
Hayırlısı olsun hakkınızda en doğru zamanda gelsin bebişinizMerhabalar benim bat 15 marttı zaten bu ilk denememiz di daha test falan yapmadım Allah nasip ederse 3. Olacak test cesaretim de yok kafamı çok mu yordum diyorum ilaçda almadım mevsimsel mi de diyorum ama adete bir hafta kala bende bir üşüme kasıklarım da bir batma oldu hiç 30. Günlere gelmezdim ben bugün 32. Gün bir haftadır da göğüslerim çok ağrıyor ara ara kaşıyor uçları hafiften bir beyaza yakın sarı akıntı var ama enfeksiyona dair hiç bir belirti yok vallahi bekliyorum strese girmemek için bu nasıl iştişaşırdım valla hayırlısı allahtan geç olsun güç olmasın