2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Hayırlı olsun, gözün aydın dr um bu zamanlarda gebelerin %80 ninde kanama olur, çok normal, ille de düşük olacak diye birşey yok dedi. İçine ferah tut, progesteron önemli, işe yarayacak

Yaaa çok sevindim geç döllenme olabilir ondandır belki daha küçük olması

Senin de gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Aminnnz, insallah canimm
Hayırlı olsun, gözün aydın dr um bu zamanlarda gebelerin %80 ninde kanama olur, çok normal, ille de düşük olacak diye birşey yok dedi. İçine ferah tut, progesteron önemli, işe yarayacak
Evet benim doktorum da pek onemsemedi, insallah her sey yolunda gider, kalp atisini da duyarım, insan heyecan ve stres yapiyor, olabildiğince pozitif bakmaya calissam da

Yaaa çok sevindim geç döllenme olabilir ondandır belki daha küçük olması
Olabilir, belki de ondandir, bata 3 gun kala belli oldu testte, 2 gun once beta da yuksek cikti ama demek ki pek baglantili degil birbirine. Bir de rahmim ters diye karından gorunmedi, vajinal göründü. Miyom da baskiliyormus ondan biraz gormemis zorlasiyormus, belki ondan boyle çıktı

Yaaa bilmiyordum geçmiş olsun. Ama her şey yolunda şükür kalp atışının duyulduğu an da büyülü oluyor harika bi his ben de haftaya gidicem

çok şükür canısı

Folbiolu genelde önceki gebeliklerinde beyinsel anomoli öyküsü olan gebelere ve pıhtılaşma problemi olanlara veriyorlar .Ben gebelikten 2,5 ay öncesi folbiola başladım ,gebe olduğumu öğrenince zaten depolarım dolmuştur diye folidoce a geçirdi doktorum .Folbiol diğer folik asitlerin 12 katı o yüzden bölerek demiştir doktorun .Ama zaten fazlası idrarla atılıyor sen yinede doktoruna danışıp kullan

Süpeeeer Benimde yarın randevum inşallah güzel haberlerle dönerim

Ayyy oh beee çook sevindiiiim ya inan kiiii inşallah kalbini de duyarsın canımm iki hafta sonra

Canım çok sevindim, kalp atışına ben de haftaya gideceğim. Çok heyecanlıyım

Süpeeeer Benimde yarın randevum inşallah güzel haberlerle dönerim

Ayyy oh beee çook sevindiiiim ya inan kiiii inşallah kalbini de duyarsın canımm iki hafta sonra
Canım çok sevindim, kalp atışına ben de haftaya gideceğim. Çok heyecanlıyım
Yaa cok teşekkür ederim canim kizlarrr, cok mutlu oldum ben de insallah sizden de cok guzel haberler alacağız heyecanla bekliyorum, iyi ki varsınız, paylaşmak harika

Selam kızlar ben de bugün gittim kalp atışını gördük çok şükür 6+6 dayız normalde 9 hafta ama geç döllenme malum... bir de düşüğüm olduğu için koraspirin verdi günde 1 tane tahmini doğum tarihi de 6 kasımmış ekim e mı geçerim diye yazamıyodum buraya kesin bişey ama kasımmış burdayım artık

Aminnnz, insallah canimm

Evet benim doktorum da pek onemsemedi, insallah her sey yolunda gider, kalp atisini da duyarım, insan heyecan ve stres yapiyor, olabildiğince pozitif bakmaya calissam da
Evet çok haklısın ama bak yolunda gidyor olumsuz düşünmeye gerek yok çok şükür Güzel olacak herşey

BYa kızlar soruma cevap gelmedi diye hatırlıyorum ben Aralık ayında korona oldum vitamin değerlerim düşüktü hep ama sağlık ocağı hiç ilaç vereyim demedi sizinkiler nasıl verdi mi
Henüz kalp atışını duymadığından sağlık ocağına gıtmedım

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var

Benımde 11 gün negatıftı
Kizlar bugun doktora gidecegim zaten ama sormak istedim, dünden beri açık kahverengi akinti geliyor, bir de sümüksü yapı gibi de geliyor. Her tuvalette peceteye surunce geliyor. Normal mi acaba, yasayan var mi?
Dra gorunmelısınız mutlaka
Benım kızımda da olmamıştı sımdıde yok şükür

Kaçıncı haftadasiniz?

Günlük folik asit alım miktarı 400mikrogram yani 400mcg öneriyor genelde doktorlar . Ben de günde 1 tane içiyorum ama 400 mikrogram benim ilacımın içeriği. Sizinki eğer 5mg ise 5000 mikrogram yapıyor ve çok fazla günlük alım İçin. Folik asitin Fazlası depolanmadığı İçin idrarla atılıyor . Dolayısıyla doktorunuz doğru olanı söylemiş

Merhabalar benim bat 15 marttı zaten bu ilk denememiz di daha test falan yapmadım Allah nasip ederse 3. Olacak test cesaretim de yok kafamı çok mu yordum diyorum ilaçda almadım mevsimsel mi de diyorum ama adete bir hafta kala bende bir üşüme kasıklarım da bir batma oldu hiç 30. Günlere gelmezdim ben bugün 32. Gün bir haftadır da göğüslerim çok ağrıyor ara ara kaşıyor uçları hafiften bir beyaza yakın sarı akıntı var ama enfeksiyona dair hiç bir belirti yok vallahi bekliyorum strese girmemek için bu nasıl işti şaşırdım valla hayırlısı allahtan geç olsun güç olmasın

Hayırlısı olsun hakkınızda en doğru zamanda gelsin bebişiniz ama bu kadar stres yaşamaktansa test yapın gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…