- 8 Ocak 2021
- 1.111
- 1.426
- 36
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #12.321
Açken bişi yok kahvaltı ediyorum yarım saate başlıyor uzandım kalktım iyiydim sonra öğlen yemeği yedim gene başladı ve halen devam ediyor ne yaptıysam geçmedi kusturmuyor daBenımde gün günü tutmuyor canım bu dönemde sanırı im bizim bulantılar tamamen gecmeyecek. Yaglı falan mı yemıstın oda etkılemıstır beki
Kısa bir süre yaparım galiba ilk 6 aySen benden daha dayanıklı cıkmıssınbu sefer fıkrın ne
Zaman çok çabuk geçiyo ya hiç anlamadım kusmalardan galibaYaa 19. Hafta olduk oğlumla 153 gün kalmış yarılamaya az kaldıananas kadarmış. Baya hissediyorum artık minicik bir tekme de olsa gün içinde birden fazla hissediyorum hareketlerini. Hatta dün konuştum duyuyormuş gibi tepki verdi
Az kalmıs8i salı günü 11de bakalım
Açken bişi yok kahvaltı ediyorum yarım saate başlıyor uzandım kalktım iyiydim sonra öğlen yemeği yedim gene başladı ve halen devam ediyor ne yaptıysam geçmedi kusturmuyor da
Kız o bile cokKısa bir süre yaparım galiba ilk 6 ay
Oy masallah :) bende bır kac gundur hissediyo gıbıyımde hısettmıyo gıbıyımdeYaa 19. Hafta olduk oğlumla 153 gün kalmış yarılamaya az kaldıananas kadarmış. Baya hissediyorum artık minicik bir tekme de olsa gün içinde birden fazla hissediyorum hareketlerini. Hatta dün konuştum duyuyormuş gibi tepki verdi
Kızını kacıncı haftada dogurmustunYaa 19. Hafta olduk oğlumla 153 gün kalmış yarılamaya az kaldıananas kadarmış. Baya hissediyorum artık minicik bir tekme de olsa gün içinde birden fazla hissediyorum hareketlerini. Hatta dün konuştum duyuyormuş gibi tepki verdi
İlk oğlumda 3-4 aya kadar, ikinci de 1 ay,bunda sanırım zor ütülerimBenim için daha zoru aylarca corap dahil her kıyafetını utulemektiNormalde ütü cıkarmayız pek evde minnacık sürekli emen bebekle ütü mücadelesi verdim ve reflüde oldugu ıcın 2 gunde makıne doluyordu şimdi ütüye falan hiç niyetim yok hastaneye gidecekleri ütülerim
Baby turco doğadan güzel.ikinci oğlum halâ tam bez bırakamadığı için kullanıyorum. Taşma, pişik falan yapmadı.Şimdi turco çıktı o nasıl acep
Maşallah yaa ben de ilk hamilelliğim diye midir nedendir bilmiyorum nasıl bişey olduğunu o yüzden hissetmiyorum belki hissediyorumdur ama net olsa kesin hissederdim şuan anlayamıyorum bebeğin hareketleriniYaa 19. Hafta olduk oğlumla 153 gün kalmış yarılamaya az kaldıananas kadarmış. Baya hissediyorum artık minicik bir tekme de olsa gün içinde birden fazla hissediyorum hareketlerini. Hatta dün konuştum duyuyormuş gibi tepki verdi
Sorma canım benim de sabahtan beri gecmedi birseyler yersem iyi yedikten sonra başlıyor çok sıkıcı bi durum geçer umarimKızlar benim bu gün bulantım öğle yemeğimden sonra daha da arttı kusmuyorum ama çok bulanıyor başka bir sıkıntı yoktur değil mi uyudum uyandım devam ediyor halen
İlk hamileliğimde bende 16 haftadan sonra öğrenmiştim hatta herkes göstermiyor kesin kız demişti oğlum oldu bu defa 14 haftada oğlum olacağını öğrendim. Göstermedin mı göstermiyorlar geçen kuzenimle gittik 5 aylık hamile göstermediKızlar biz bugün yine özele gittik cinsiyetimizi öğrenmek için ama yine bacakları katlı yine göstermedi ama Dr %90 kız dedi salı günü yine gelin tekrar bakalım netlestirelim dedi bizim gibi olan var mı oğlumla isim ve kıyafet için sabırsızlanıyoruzerkek iise Metehan olcak abisi öyle istiyor kız olursa henüz düşünmedik
İlk gebeliğimde bende de göstermemişti bi çikolata bir litre su üstüne geri doktorun kapısını çaldım öğrenmeden gitmem diye benim bebiş enerjiden fır fır dönerken cinsiyetini de görmüş olmuştukİlk hamileliğimde bende 16 haftadan sonra öğrenmiştim hatta herkes göstermiyor kesin kız demişti oğlum oldu bu defa 14 haftada oğlum olacağını öğrendim. Göstermedin mı göstermiyorlar geçen kuzenimle gittik 5 aylık hamile göstermedi
Dr 3 boyutlu renkli ultrason açıp bacak arasına gösterdi sizin de sadece normal ultrasonla mi baktı 16+0 da yüzde yüz erkek dedi değişir mi acaba haftaya başka Dr a gidecegmKızlar biz bugün yine özele gittik cinsiyetimizi öğrenmek için ama yine bacakları katlı yine göstermedi ama Dr %90 kız dedi salı günü yine gelin tekrar bakalım netlestirelim dedi bizim gibi olan var mı oğlumla isim ve kıyafet için sabırsızlanıyoruzerkek iise Metehan olcak abisi öyle istiyor kız olursa henüz düşünmedik
Çok güzel ben memnunum primaya bin basar hatta. Primada hep pişik oldu oğlum poposunda jöle gibii şeyler bırakıyordu turcoda hafif ıslak kalabiliyor ama genel olarak daha başarılı benceŞimdi turco çıktı o nasıl acep
Bende yokum bu seferİlk oğlumda 3-4 aya kadar, ikinci de 1 ay,bunda sanırım zor ütülerimhepsinin yaşları yakın olacağı için zaman bulamam gibi geliyor.
Baby turco doğadan güzel.ikinci oğlum halâ tam bez bırakamadığı için kullanıyorum. Taşma, pişik falan yapmadı.
İncelik olarak nasıl prima gibi ince mi yoksa daha mı kalınÇok güzel ben memnunum primaya bin basar hatta. Primada hep pişik oldu oğlum poposunda jöle gibii şeyler bırakıyordu turcoda hafif ıslak kalabiliyor ama genel olarak daha başarılı bence
İnce ama mesela migrosun bezi minies kadar ince değil deneyin bence. Bir ara deneme boyu ücretsiz gönderiyorlardı hala var mı emin değilimBende yokum bu sefer
İncelik olarak nasıl prima gibi ince mi yoksa daha mı kalınyoutubede bez karsılastırmalarını izlerken canbebe de ince gibi geldi bir kez kullanmıstım ama degısmıs demek ki
Baktım sitesinde sanırım kalkmısİnce ama mesela migrosun bezi minies kadar ince değil deneyin bence. Bir ara deneme boyu ücretsiz gönderiyorlardı hala var mı emin değilim
Bizimde göstermedi geçen hafta doktorumuz herhalde kız dedi dünde kız olduğu kesinleşmiş oldu. kızdır bence :)Kızlar biz bugün yine özele gittik cinsiyetimizi öğrenmek için ama yine bacakları katlı yine göstermedi ama Dr %90 kız dedi salı günü yine gelin tekrar bakalım netlestirelim dedi bizim gibi olan var mı oğlumla isim ve kıyafet için sabırsızlanıyoruzerkek iise Metehan olcak abisi öyle istiyor kız olursa henüz düşünmedik
Ortalama 45 dakika sürüyor. Annenin gelmesi 1 saati buluyorSezeryen doğumları kaç dk sürüyo ablam genel olduydu 2012de 15 dk çocuk geldi bi 15 dk sonra ablam gelmişti sanki