- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vardır bunda da bir hayır canım birbirimize teselli vermekten başka çaremiz yok hep bi umutla çabalıyoruz ama umarım bir gün rabbim karşılıksız bırakmayacakBugün Asilamanin 15. Günü adet oldum . Buna da çok şükür
Amin inşallah canım. İlkinde çok üzüldüm de bu kez çok üzülmedim açıkçasıVardır bunda da bir hayır canım birbirimize teselli vermekten başka çaremiz yok hep bi umutla çabalıyoruz ama umarım bir gün rabbim karşılıksız bırakmayacak
Nasil yani adet gordugunuz halde mi hamile kaldiniz? Yoksa asilama sonrasi ay mi kendiliginden oldu? Tebrik ederimmUmudunuzu kaybetmeyin geçen ay aşılama oldum tutmadı adet gördüm şimdi ise kendiliğinden pozitif çıktı geç döllenme herhalde anlamadım
Bu ayki adetinize kac gun kala yaptiniz testi?Ben aşılama sonrası adet gördüm ama bittiği gibi direk göğüslerimde ateş şişlik falan vardı 1 aydır var yanı dün yaptım test pozitif çıktı bende cok anlam veremedim
Ay ne guzel ne guzel. Sonucu yazin bana da merak ettim2 gün geçti ama hep geçıyordu bir an miğdem bulandi evde test varken yapayım dedim ben sokkkk positf şimdi kan verdim sonuç bekliyorum
Cok sevindim ne guzellSonucum 243 cıktı ama muayene de kese görünmedi rahim kalınlaşman var güzel dedi o kadar
243 değerle kese görünmez ki zaten bildiğim kadarıyla 2000 i falan geçmesi gerekiyormuş. Siz artışı takip edin 2 günde 1.Kese görünmedi ama