• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2024 3.Aşılama

Bugün Asilamanin 15. Günü adet oldum . Buna da çok şükür 🙏

Vardır bunda da bir hayır canım birbirimize teselli vermekten başka çaremiz yok hep bi umutla çabalıyoruz ama umarım bir gün rabbim karşılıksız bırakmayacak 🙏🏼
Amin inşallah canım. İlkinde çok üzüldüm de bu kez çok üzülmedim açıkçası

Umudunuzu kaybetmeyin geçen ay aşılama oldum tutmadı adet gördüm şimdi ise kendiliğinden pozitif çıktı geç döllenme herhalde anlamadım

Umudunuzu kaybetmeyin geçen ay aşılama oldum tutmadı adet gördüm şimdi ise kendiliğinden pozitif çıktı geç döllenme herhalde anlamadım
Nasil yani adet gordugunuz halde mi hamile kaldiniz? Yoksa asilama sonrasi ay mi kendiliginden oldu? Tebrik ederimm

Ben aşılama sonrası adet gördüm ama bittiği gibi direk göğüslerimde ateş şişlik falan vardı 1 aydır var yanı dün yaptım test pozitif çıktı bende cok anlam veremedim

Ben aşılama sonrası adet gördüm ama bittiği gibi direk göğüslerimde ateş şişlik falan vardı 1 aydır var yanı dün yaptım test pozitif çıktı bende cok anlam veremedim
Bu ayki adetinize kac gun kala yaptiniz testi?

2 gün geçti ama hep geçıyordu bir an miğdem bulandi evde test varken yapayım dedim ben sokkkk positf şimdi kan verdim sonuç bekliyorum

Sonucum 243 cıktı ama muayene de kese görünmedi rahim kalınlaşman var güzel dedi o kadar

Back