- 11 Eylül 2021
- 1.562
- 1.052
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha 15 gun olmamis? Neden baska zamana kalsin?Sırasıyla asilamanin 6. Günü 8. Günü Ve 10. Günü testlerim . Hayaller başka zamana kaldı maalesef
Eki Görüntüle 3519050
Bende ilk gebeligimde 9. Gün negatif 11. Gün 10 ile öğrenmiştim ama full belirti vardı bunda geçen seferki aşılama gibi normalden daha normalim o yüzde tutmadığını biliyorum canımDaha 15 gun olmamis? Neden baska zamana kalsin?
Catlatma ignesinde 10.gun full negatif gorup 11.gun hafif çizgiyle kan verip degerimin 8 oldugunu ogrenmistim
Her gebelik belirti vermez ve ayni seyleri yasatmazBende ilk gebeligimde 9. Gün negatif 11. Gün 10 ile öğrenmiştim ama full belirti vardı bunda geçen seferki aşılama gibi normalden daha normalim o yüzde tutmadığını biliyorum canım
Bu ay dinlenecektim aşılama değilde çok korkuyorum ya anlatamam içimde ki korkuydu sonucunu görmeye dayanacak kalp kalmadı gıAyyyy hadi inşallah tutmuştur da hepimiz güzel haberleri pes pese verelim inşallah bence sabah git kan ver direkt hiç bekleme testle falan uğraşma en net sonuç olur diğer türlü var mı silik mi net mi cok zor
Yap kız ne olacak mutlaka öğreneceksin sonucu hari ikilemde kalma stres yapma benimde öyleydi test yaptım müthiş negatif daha da bıraktım tedaviyi de zaten olursa olur olmazsa yapacak birsey yok nasip diyecemBu ay dinlenecektim aşılama değilde çok korkuyorum ya anlatamam içimde ki korkuydu sonucunu görmeye dayanacak kalp kalmadı gı
Kuzum benim iki gebeligimde de aynı belirtiler oldu kimyasalda bile . Artık vücudumu çok iyi tanıdığım için umudum yok . Adeti bekleyecem. Zaten o da 15 16 . Gün gelirHer gebelik belirti vermez ve ayni seyleri yasatmaz
İlki dusuk oldu benim bundan 2 sene once ilk gebeligimdi asiri midem bulaniyordu cok kotuydum
2 sene sonra kendiliginden olusan hamileligimde suanda sifir belirti yasadim canim
Olumsuz dusunme
Ya benim anlamadım bir şey var aşılamanın 15 günde evde teste kiminin çıkıyor adet geçiktiğinde en az 5 gün geçikince görürsün diyorlarYap kız ne olacak mutlaka öğreneceksin sonucu hari ikilemde kalma stres yapma benimde öyleydi test yaptım müthiş negatif daha da bıraktım tedaviyi de zaten olursa olur olmazsa yapacak birsey yok nasip diyecem
Akşama kadar bekliyim eğer gelmezse gidip kan vereyimKuzum benim iki gebeligimde de aynı belirtiler oldu kimyasalda bile . Artık vücudumu çok iyi tanıdığım için umudum yok . Adeti bekleyecem. Zaten o da 15 16 . Gün gelir
İnsallah bu defa yanilma payi olur canimKuzum benim iki gebeligimde de aynı belirtiler oldu kimyasalda bile . Artık vücudumu çok iyi tanıdığım için umudum yok . Adeti bekleyecem. Zaten o da 15 16 . Gün gelir
bu innovitanın testi mi canım ben hala umutluyum benim 11. gün çıkmıştı ve degerde 11 di düşün görünmeyecek gibiydi ayrıca sonrasında innovita yaptıgımda hiç belli bile olmuyordu kasette cıkmıştı benimSırasıyla asilamanin 6. Günü 8. Günü Ve 10. Günü testlerim . Hayaller başka zamana kaldı maalesef
Eki Görüntüle 3519050
canım sen test yaptınmıBu ay dinlenecektim aşılama değilde çok korkuyorum ya anlatamam içimde ki korkuydu sonucunu görmeye dayanacak kalp kalmadı gı
Bebetime strip testi canım. Bekliyorum artık bakalım ne olacakbu innovitanın testi mi canım ben hala umutluyum benim 11. gün çıkmıştı ve degerde 11 di düşün görünmeyecek gibiydi ayrıca sonrasında innovita yaptıgımda hiç belli bile olmuyordu kasette cıkmıştı benim
Dün evde yaptım negatif ama hala adet olmadı akşam kan vermek istiyorum ama negatif dir diye gitmeye korkar oldum başarısz aşılama oldu en son doktor dinlen dedi böyle olup da hamile kalan var mı kicanım sen test yaptınmı
var canım benim aşılama oldugum yere bir gebe gelmişti kontrole 4 aylık olmuş bende aşılamamı oldun dedim evet oldum ama negatif dedi dr onada bi kac ay bekle dinlensin vucudun demiş sonrasında hamile kalmış o yüzden umut var cünkü o ilaçların etkisi hemen gecmiyor vucuttan en üç ay etkisi varDün evde yaptım negatif ama hala adet olmadı akşam kan vermek istiyorum ama negatif dir diye gitmeye korkar oldum başarısz aşılama oldu en son doktor dinlen dedi böyle olup da hamile kalan var mı ki
Yaaaa böyle bunları duyunca içim kıpır kıpır oluyor okurken gözlerim doldu ilk defa adetim geçikti heveslenmek de istemiyorum sonrası çöküntü oluyor bende adetim 4 gün geçilmesine rağmen hiç bir adet belirtim yok sadece göğüslerim çok açıyorvar canım benim aşılama oldugum yere bir gebe gelmişti kontrole 4 aylık olmuş bende aşılamamı oldun dedim evet oldum ama negatif dedi dr onada bi kac ay bekle dinlensin vucudun demiş sonrasında hamile kalmış o yüzden umut var cünkü o ilaçların etkisi hemen gecmiyor vucuttan en üç ay etkisi var
bu şekilde hamile kalan cok canım hersey nasip bak burdan da bi arkadaşımız tüp bebek yapmıştı negatif oldu sonraki ay kendiliğinden hamile kaldı hatta doğumunu da yaptı yani hayatta hersey olabilir ki sen daha önce hamile kaldın bu dahada umut verici bana gittiğim bi dr demişti bir kere vucudun hamilelik görmüşşe tekrar hamile kalırsın o yuzden umudunu kaybetme olmazsa da bi daha ki ay olur veya sonraki ay elbetteki tutar bi yerde benim kuzenim kac düşük yaptı tam 7 yıl sonra kucagına aldı ilk evladını sonra hemen kendiliğinden bi daha ikincisini doğurduYaaaa böyle bunları duyunca içim kıpır kıpır oluyor okurken gözlerim doldu ilk defa adetim geçikti heveslenmek de istemiyorum sonrası çöküntü oluyor bende adetim 4 gün geçilmesine rağmen hiç bir adet belirtim yok sadece göğüslerim çok açıyor
Ben de çok duydum ve okudum bıraktığı ay hamile kalan çok belki senin de öyledir inşallah öyledir kan versene ya ben merak ettim burdaDün evde yaptım negatif ama hala adet olmadı akşam kan vermek istiyorum ama negatif dir diye gitmeye korkar oldum başarısz aşılama oldu en son doktor dinlen dedi böyle olup da hamile kalan var mı ki
Rabbim hiç beklemediğin bir anda verir derlerdi inşallah şuan o döngünün içerisindeyim ve gerçekten mucize beni ve isteyen herkesi bulur umudum düşüktü ama içimde çok fazla heyecan verdinizbu şekilde hamile kalan cok canım hersey nasip bak burdan da bi arkadaşımız tüp bebek yapmıştı negatif oldu sonraki ay kendiliğinden hamile kaldı hatta doğumunu da yaptı yani hayatta hersey olabilir ki sen daha önce hamile kaldın bu dahada umut verici bana gittiğim bi dr demişti bir kere vucudun hamilelik görmüşşe tekrar hamile kalırsın o yuzden umudunu kaybetme olmazsa da bi daha ki ay olur veya sonraki ay elbetteki tutar bi yerde benim kuzenim kac düşük yaptı tam 7 yıl sonra kucagına aldı ilk evladını sonra hemen kendiliğinden bi daha ikincisini doğurdu
Vericem canım inşallah eşim bi gelsin hemen koptur koptur hastaneye gidicem beni de heyecanlandırdınızBen de çok duydum ve okudum bıraktığı ay hamile kalan çok belki senin de öyledir inşallah öyledir kan versene ya ben merak ettim burda