- 13 Ocak 2021
- 1.141
- 828
- 32
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #6.121
Teşekkür ederim canım Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin herkesiDown sendromu ve bazı diğer sendromların olabilme ihtimalinin yüzdesini veriyor . İnternette ikili tarama testi diye aratırsanız daha detaylı bilgi alabilirsiniz
Benimde aynı canım akşam randevum yüreğim ağzımda bekliyorum inşallah bi sıkıntı yokturBenim randevum yarındı bugüne aldım dayanamadım önceki gebeliğim 8. Haftada kalbi durmuştu çok korkuyorum kendinizi nasıl sakinleştiriyorsunuz
Günaydın kızlar bugun saat 1de randevum var sabırsıızm
Yalnız değilsin ben kan vermeye enerjim içim sıkıla sıkıla gidiyorum en büyük korkum doğum sonda diye bi alet var o çok sokuluyormuş ztn normal yaplşşşm sezeryan spinal bana uygun olanı dendi inşallah uyuşukken takar çıkartırlar bıçak hissini dokunma şekilde hissediyormuşuz biran önce aralığa zap yapmak istiyorum
GünaydınlarrAkşam randevum var biran önce akşam olsunn
Kızlar merhaba,
Gece hapşşırdım yatakta kasıklarıma öyle bir ağrı girdi ki eşimi bile uykusundan uyandırdım.
Aklım yerinden çıktı. Sizce normal mi bu?
Benim randevum yarındı bugüne aldım dayanamadım önceki gebeliğim 8. Haftada kalbi durmuştu çok korkuyorum kendinizi nasıl sakinleştiriyorsunuz
Şükür koku hassasiyetim kalmadı. Önceden mutfağa giremiyordum. Şimdi rahatım o konuda ama mide bulantısı geçmedi gitti
İnşallah sizlerinde bian önce geçer tüm rahatsızlıkları sonrası enerjik mutlu ve güzel geçiyordarisi bizim basimiza. ben de o kadar cok sükrediyordum ki bulantilarim olmuyor diye kendi kendime nazar ettim galiba. koku hassasiyeti, en sevdigim yiyeceklere katlanamama, bulantilar derken hepten vitaminsiz kaldim. bebegi etkilemesinden cok ama cok korkuyorum. kendimi zorlamaya calisiyorum o zaman daha kötü oluyorum. bir an önce hayirlisi ile atlatabilsek bu dönemleri bari
Sizlerde var mıAğzımda çok tükürük oluşuyor tükür tükür dakkada 1 dr sormayı unuttum ya sizdede öyle mi
Senin geçtimi canımmmİnşallah sizlerinde bian önce geçer tüm rahatsızlıkları sonrası enerjik mutlu ve güzel geçiyor
Ağzımda çok tükürük oluşuyor tükür tükür dakkada 1 dr sormayı unuttum ya sizdede öyle mi
Aç tok farketmiyor kan alınarak yapılıyor 11+ haftalarda3.hafta sonra kaçıncı haftada oluyon bu test nasıl bişey aç tok idrar fln var mı
Bebek kalp atışını dinleyebildiğimiz bi cihaz var ya bi arkadaş daha bahsetmiş ondan mı alsam diyorum Allah yardım etsin hepimizeBenimde aynı canım akşam randevum yüreğim ağzımda bekliyorum inşallah bi sıkıntı yoktur
Ben erteleyenlerdenim hatırlattığın iyi oldu canım. Kızımda 4. haftadan itibaren yazmışım şuan bu hamilelik için çok faydalı oluyor ama bu bebeğe yapamadım bir türlü bu cumartesi kontrolden sonra süslenip resim çekinip başlayayım bakalım.KİZLAAAAAR bu arada size de söyleyeyim, bugunden itibaren defter tutmaya başlıyorum. Birbirimize anlatirken hic unutmayacakmisiz gibi geliyor ama aslında yaşadığımız hissettigimiz anlari unutuyoruz. Ve defter bittiğinde, düşünsenize cocugunuz buyudugunde hediye ediyorsunuz ne guzel bir anıkontroller, neler hissettiklerim, ne yaşadıklarım, büyümesi, hepsini aklima geldikce yazacağım yapan vardir zaten de bir sebeple erteleyenler için bir vesile olmak istedim
Bende var canım.Ben de bı de geniz akıntısı ve ağızda berbat bı tat var.Tukurugumu yutamıyorum tiksinti geldi.Butun gün elimde peceteyle yaşıyorum.Bulantim kusmam yetmedi bı de bu var.Sizlerde var mı
Kesinlikle öyle bende üniversitedeyim burda da idari personele izin verilmedi akademik personel dersini evden de verebilir denildi.İdarenin iznine tabiymis vermediler. Mesai saatlerini değiştirdiler yani islerine geleni uyguladılar acikcasi
Midem bulandığında öyleyim bendeAğzımda çok tükürük oluşuyor tükür tükür dakkada 1 dr sormayı unuttum ya sizdede öyle mi
Ayyynı benBenim de şu ağzımdaki tat gitmiyor kızlar meyve kuruyemiş atıştırsamda olmuyor bulantı hissi de sabit benim otobüs tutma gibi ama acıkıyorum acıkma hissi var
Aynı benNe güzel canım süper düşünmüşsün bende de şöyle bişey var ilk çocuğuma yapmadığım şeyleri bunada yapmıyorum haksızlık olmasın
Sizlerde var mı
Benim de öyle sadece midem bulanınca ağzımda tükürük birikiyor normalde yok yani öyle bir şikayetMidem bulandığında öyleyim bende
Valla su hiç içmiyorum nerdeyse pamuk koycam o olcak sinirim bozuldu 2gündür bunu farkettim kahvaltı yapmadım daha çubuk kraker takılıyom bişey istemiyor canımdaBende var canım.Ben de bı de geniz akıntısı ve ağızda berbat bı tat var.Tukurugumu yutamıyorum tiksinti geldi.Butun gün elimde peceteyle yaşıyorum.Bulantim kusmam yetmedi bı de bu var.
Bende de yok ama normal diye biliyorum gebelikteAğzımda çok tükürük oluşuyor tükür tükür dakkada 1 dr sormayı unuttum ya sizdede öyle mi
Evet ya bu bende de var kıyamıyorum büyüğeNe güzel canım süper düşünmüşsün bende de şöyle bişey var ilk çocuğuma yapmadığım şeyleri bunada yapmıyorum haksızlık olmasın
Zaten wc ye gidemeyebilirsiniz diye takıyorlar ameliyat sonrası dikişlerle hareket zor olabilir ama sonda öyle can yakan bişey değil bence basitÇıkarınca uyuşukluk devam edermi acaba ne kadar kalcak ki çıkarsın wc giderim ben