2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Günaydın kızlar bugun saat 1de randevum var sabırsıızm

Hadi güzel haberlerle gel inşallah

İlk doğumumda en korktuğum şeydi sonda. Doğumdan, sezeryandan, dikişten daha çok korkuyordum Doktorumla konuştum o rahatlattı beni. Bayıltınca takılacak zaten dedi, çıkarılması da çok basit” dedi. Öyle de ol cidden Çıkarırlarken hiç hissetmedim bile.

Günaydınlarr Akşam randevum var biran önce akşam olsunn

Hadi hayırlı haberler inşallah

Kızlar merhaba,
Gece hapşşırdım yatakta kasıklarıma öyle bir ağrı girdi ki eşimi bile uykusundan uyandırdım.
Aklım yerinden çıktı. Sizce normal mi bu?

2 kez bana da oldu. İlkinde ben de çok korkmuştum. Bir hapşurdum, o an boşluğuma denk geldi bir sancı girdi kasıklardan. Ödüm koptu. Ama normalmiş, öksürürken de olabiliyor aynı şey dikkat ederek yapmak lazım. Ben artık hapşuracakken elimle karnımı tutup hafif eğiliyorum karnımın üstüne, o zaman sorun olmuyor.

Benim randevum yarındı bugüne aldım dayanamadım önceki gebeliğim 8. Haftada kalbi durmuştu çok korkuyorum kendinizi nasıl sakinleştiriyorsunuz

Bence bu tedirginliği içinde bi şekilde taşıyanların, taşımak zorunda olanların bundan kurtulması pek mümkün olmuyor Aynı korkular bende de var. Allah’ım korusun inşallah, hepimiz sağsalim alalım inşallah kucağımıza. Hep hayırlı haberlere çıksın tüm kontrol yollarımız inşallah.

Şükür koku hassasiyetim kalmadı. Önceden mutfağa giremiyordum. Şimdi rahatım o konuda ama mide bulantısı geçmedi gitti

İnşallah sizlerinde bian önce geçer tüm rahatsızlıkları sonrası enerjik mutlu ve güzel geçiyor

Ben erteleyenlerdenim hatırlattığın iyi oldu canım. Kızımda 4. haftadan itibaren yazmışım şuan bu hamilelik için çok faydalı oluyor ama bu bebeğe yapamadım bir türlü bu cumartesi kontrolden sonra süslenip resim çekinip başlayayım bakalım.

Bende var canım.Ben de bı de geniz akıntısı ve ağızda berbat bı tat var.Tukurugumu yutamıyorum tiksinti geldi.Butun gün elimde peceteyle yaşıyorum.Bulantim kusmam yetmedi bı de bu var.
Valla su hiç içmiyorum nerdeyse pamuk koycam o olcak sinirim bozuldu 2gündür bunu farkettim kahvaltı yapmadım daha çubuk kraker takılıyom bişey istemiyor canımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…