2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Nasıl kullandınız bn gece yatarken 2 tane içiyorum o şekilde iyi geldi. Bulantı hiç olmuyor değil ama hafif geçiyor yemek yiyebiliyorum ve çıkarmıyorum artk
Benimde oyle oluyor. Ictigimde kusmuyorum ama bulanti devam ediyor. Kussam rahatlasam diyorum kusamiyorum o yuzden icmeyip kusayim biraz rahat edeyim diyorum

Daha çok küçük diye gitmedim açıkçası çarşambaya randevu aldım.
Ağızda metalik bir tat var mı sizde de?
Canım bende çarşambaya aldım ağızdaki tat bende de var ne yesem geçmiyor sabahları çok rahatsız ediyor beni aramızda bir gün var bulantıların başladı mı senin canım

Bişey olmaz inşallah canım ,dinlen uzan biraz.bak benim dışarı akmıyor ama kese etrafı kanlı inşallah sağlıkla atlatıcaz canım bu günleri
Aynı durum bende de var. Başta bir iki gün kahverengi akıntı hatta kırmızıya dönmüştü. Dün kesenin etrafında kan gördüler. Ama riskli değil dedi. Eğer bebek tutunduğu yerden aşağıya kayarsa riskli imiş. Bana dinlen demedi ama ben faydasını gördüm. Bol bol uzanın.

Size de geçmis olsun bana bu hafta direk yat dedi.sonra ne olur bilmiyorum sen herhangi bir ilaç kullaniyor musun ? Ben progestan fitil sabah akşam kullanıyorum

Size de geçmis olsun bana bu hafta direk yat dedi.sonra ne olur bilmiyorum sen herhangi bir ilaç kullaniyor musun ? Ben progestan fitil sabah akşam kullanıyorum
Çok sağolun. Size de geçmiş olsun. Sizin kaç haftalık siz kalp sesini duymuş muydunuz? Ben henüz duymadım. 6+3’ü içindeyim normalde ama sanırım ultrason daha geriden geliyor. Bana yat falan da demedi ben de günde 3 kez lutinus progestoron kullanıyorum. Haftada bir pruloton depot iğnem var. İnşallah şifa olur hepimize.

Evet doktorum takip edin, devam ederse progestan başlayalım dedi. Çok şükür devam etmiyor şuanda ama tedirginim haliyle.
Çok şükür inşallah devam etmez . Kahverengi leke normal oluyor doktorum kırmızı olmadığı sürece korkma demişti bol bol dinlen uzanmaya çalış

Herkese hayırlı kandiller çok şükür rabbime kandil günü kalp atışını duyduk ygmygm 7+4 te duyduk darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma ama hemen açtı kapattı anlamadım bir şey montumun cebinden telimi alıp videoya alamadım bile. bir de lekelenmedir dolayı mıdır bilmem düşük riski var rapor yazıyım mı dedi bir hafta rapor yazdı.normalde 3 hafta sonra çağırırmış ama risk olduğu için bir hafta sonra gel bakalım dedi.inşallah kötü bir şey olmaz ilişki yasakmış bir de kanama alanı var mı dedim olabilir bazen ultrasonda biz göremeyebiliyoruz dinlen ağır iş yapma dedi.bu haftaiçi raporumda varken devlete gitmeyi düşünüyorum inşallah o da iyi görür.bizden bugünlük bu kadar

bir de şaka gibi ama 5 gündür progestan ağızdan alıyordum çünkü doktorum alttan dememişti. bugün gelmiş alttan alıyorsun dimi diyor. onca yan etkiyi boşa çektim sanırım salak gibi gezdim tüm hafta

Bende 7.haftamdayım ,Iğne bir kez oldum daha olucakmıyım bilmiyorum , bende öbür hafta gidicem; inşallah herşey yoluna girer hepimiz için sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…