2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Merhaba kızlar bizde doktor kontrolünden geldik bazı tahliller yapıldı daha önce düşük yapmış arkadaşlar doktorunuz fibrinojen testi isteyen var nı değeriniz kaçyı acaba

Daha çok küçük diye gitmedim açıkçası çarşambaya randevu aldım.
Ağızda metalik bir tat var mı sizde de?
Evet var ben kan hapı içiyorum o da yapıyor sanırımm
hayırlı olsun canım bol bol dinlen

Hangi ilacı kullanıyorsunuz? Benim de hamilelik dönemlerimde tsh yükseliyor. Euthyrox 50mcg kullanıyorum. Bence dahiliyeye de görünün. Rabbim şifa versin inşallah hepimize

Benim TSH değerim 22 çıkmış ilaç alıofum ama çok yüksek
Mrb çok geçmiş olsun. Benimde gebelikten önce 2.10 du. Şimdi değerim 4.99 çıkmış sınırda yani. Kadın dogum doktorum bana da ilaç yazdı 1 hafta ac karnına yarim tablet (25 mcg) sonrasında ki 1 hafta 1 tablet içmemi söyledi (50 mcg). Bugün başladım bende. Doktorlar gebelikte 2.5 altında olmasını istiyorlar inşallah bu hap sayesinde degerler düşer diye ümit ediyorum. Endokrinoloji doktorumla irtibata geçtim sorun yok içebilirsin dedi. Sizde dikkat edin ihmal etmeyin. Tekrar geçmiş olsun

Daha önce kızımda 8 di 2 .düşükle sonuçlanan gebeliğimde 6 dı bunda 22 olmuş çok şaşırdım 6 ay önce 3 lerde olan değer

Daha önce kızımda 8 di 2 .düşükle sonuçlanan gebeliğimde 6 dı bunda 22 olmuş çok şaşırdım 6 ay önce 3 lerde olan değer
Sizinkisi cok fırlamış gerçekten. Bu gebelikte tiroidimizin az çalıştığı anlamına geliyor. Ama dediğiniz gibi Allah korusun düşüğe ve bebekte IQ düşüklüğüne sebebiyet veriyor. Her ay kontrollü takip edilmesi gerekiyor. Dikkat edin ilacinizi ihmal etmeyin Rabbim şifa versin inşallah hepimize

Daha çok küçük diye gitmedim açıkçası çarşambaya randevu aldım.
Ağızda metalik bir tat var mı sizde de?
Benim ağzımın tadı hiç yok. Progesteronu ağızdan aliyorum ona bagliyorum
Merhaba kızlar bizde doktor kontrolünden geldik bazı tahliller yapıldı daha önce düşük yapmış arkadaşlar doktorunuz fibrinojen testi isteyen var nı değeriniz kaçyı acaba
Bir düşugum var benden istenmedi ne testi ki

Merhaba herkese. Hesabıma göre 4+4 teyim. Geçen Ptesi sabah kan 142, çrş akşam yani yaklaşık 2.5 gün sonra 460, bugün sabah yine 2.5 gün sonra 912 çıktı. İlk ikisi arasında 2 kattan fazla var. Sonuncu ise iki kattan az artmış. Rahim duvarı 23 mm iyi dedi doktor. Kese görünmedi ama. Böyle olan var mı ve şuan ne durumdasınız? Evham yaptım biraz yardımcı olursanız çok sevinirim.

Canım endişelenme ,çok erken gitmissin.beta degerin henuz çok düsük ,2binlerde gözüküyor kese,bazen alttan muayenede daha net gozukuyor.ben 5+2 de gordum vajinal muayenede

Evham yapcak birsey yok gayet iyi durumunuz. Bendede gozukmemisti 816yken.dr üç gün sonra çağırdı onda bile alttan gordu 5+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…