- 2 Kasım 2020
- 73
- 115
- 37
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #3.221
Merhaba. Hayırlı olsun hamileliğiniz. Benim şuan 5+1. aile sağlığı merkezinde kan testi yaptırmıştım. aile hekimi 8. haftada gitmemi önerdi sizin söylediğiniz sebeplerden. henüz gitmedim ama beklemek zor. günler geçmek bilmiyor böyle de
Çok şükür ozaman normal olduğunu duymak güzel geldi gerçekten cinsiyetleri nedir peki çocuklarınızın
Doktoruna ulasabıldın mıKızlar okuldan gelince lekelenmem olduğunu farkettim doktorumu aradım ama dönmedi hala. Endişelenmeye başladım ya hiç kolay bi süreç değil
Nasıl oldunuz , iyisiniz inşallahKızlar okuldan gelince lekelenmem olduğunu farkettim doktorumu aradım ama dönmedi hala. Endişelenmeye başladım ya hiç kolay bi süreç değil
Çok sevindim canım gözün aydınKızlar bebeğimizin kalp atışlarını duyduk
Merak ettim ne yaptın doktora ulaşabildin mi ?Kızlar okuldan gelince lekelenmem olduğunu farkettim doktorumu aradım ama dönmedi hala. Endişelenmeye başladım ya hiç kolay bi süreç değil
Teşekkür ederim daha iyiyimNasıl oldunuz , iyisiniz inşallah
Doktoruna ulasabıldın mı
Evet doktorum takip edin, devam ederse progestan başlayalım dedi. Çok şükür devam etmiyor şuanda ama tedirginim haliyle.Çok sevindim canım gözün aydın
Merak ettim ne yaptın doktora ulaşabildin mi ?
Çok teşekkür ederim canımÇok sevindim canım gözün aydın
Dinlen bol bol. Doktorum kahverengi lekeden değil de kırmızı ve pembe lekeden korkmalısın demişti canım.Teşekkür ederim daha iyiyimDevam ederse progestan başlarız dedi. Şimdilik bir sorun yok ama tedirginim biraz.
Rica ederim ne demekTeşekkürler canım videolar için
Ne ilac kullandiniz acaba ? Cok zor gunler yasiyorum bulantidan dolayiSadece çok uykum geliyor öğlen iki saat uyumuşum oğlum uyandirmasa o kadar daha uyurdum. Aşırı bulanti vardı onu ilaçla hafiflettim sende durum nasıl
Rabbim kese, kalp atışı bekleyen herkese nasip etsin inşallah. gerçekten insanın içi rahatlıyor.Oyy boyle seyleri okudukca icim icime sigmiyor, persembeye dayanmaya zorluyorum kendimi epeyyyy
Stres yapma canım normal bi durum unut gitsin bileKahverengiydi benim de. Dinleniyorum sürekli bakalım.. Çok teşekkür ederim canım
AminnnnRabbim kese, kalp atışı bekleyen herkese nasip etsin inşallah. gerçekten insanın içi rahatlıyor.
cok sükür. Allahim tüm bebisleri korusun bizlere kavustursun insallah. tedirgin olmayi birak. doktor ne dediyse odur. iyi dusun iyi olsun. tedirgin olup bebegini de uzme olumsuz etkileme. gecmis olsunTeşekkür ederim daha iyiyimDevam ederse progestan başlarız dedi. Şimdilik bir sorun yok ama tedirginim biraz.
Canım geçmiş olsun ,dinlen lutfen.hafta sonuda girdi zaten ,kendini yorma.uzan mümkün oldugunca.Inşallah bir daha gelmeyecekKızlar okuldan gelince lekelenmem olduğunu farkettim doktorumu aradım ama dönmedi hala. Endişelenmeye başladım ya hiç kolay bi süreç değil
İnşallah devam etmez mümkün olduğunca dinlenin kendinizi yormayın . Sanırım öğretmensiniz , okul yorucu oluyorTeşekkür ederim daha iyiyimDevam ederse progestan başlarız dedi. Şimdilik bir sorun yok ama tedirginim biraz.
PRİLAM DR gebelere özel bir ilaç Allah kolaylık versin zor bir süreç dayanamadım bende ilaç istedimNe ilac kullandiniz acaba ? Cok zor gunler yasiyorum bulantidan dolayi