- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #3.241
Evet onu kullandim bende pek ise yaramadi maalesef yine de tesekkur ederimPRİLAM DR gebelere özel bir ilaç Allah kolaylık versin zor bir süreç dayanamadım bende ilaç istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet onu kullandim bende pek ise yaramadi maalesef yine de tesekkur ederimPRİLAM DR gebelere özel bir ilaç Allah kolaylık versin zor bir süreç dayanamadım bende ilaç istedim
Nasıl kullandınız bn gece yatarken 2 tane içiyorum o şekilde iyi geldi. Bulantı hiç olmuyor değil ama hafif geçiyor yemek yiyebiliyorum ve çıkarmıyorum artkEvet onu kullandim bende pek ise yaramadi maalesef yine de tesekkur ederim
Benimde oyle oluyor. Ictigimde kusmuyorum ama bulanti devam ediyor. Kussam rahatlasam diyorum kusamiyorum o yuzden icmeyip kusayim biraz rahat edeyim diyorumNasıl kullandınız bn gece yatarken 2 tane içiyorum o şekilde iyi geldi. Bulantı hiç olmuyor değil ama hafif geçiyor yemek yiyebiliyorum ve çıkarmıyorum artk
İnşallah inşallah ben de sınıf öğretmeniyim , iki kat maske , merdiven in çık , nöbet tut derken çok yoruluyorum Allah kolaylık versinAynen okul baya yorucu oluyor, maske de dahada zorlaştırıyor. Neyse ki önümüz hafta sonu. Hepimiz miniklerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah
Amin canım hepimizeİnşallah inşallah ben de sınıf öğretmeniyim , iki kat maske , merdiven in çık , nöbet tut derken çok yoruluyorum Allah kolaylık versin
Daha çok küçük diye gitmedim açıkçası çarşambaya randevu aldım.Evet ama ben hemen gittim 2. Doktora
Canım bende çarşambaya aldım ağızdaki tat bende de var ne yesem geçmiyor sabahları çok rahatsız ediyor beni aramızda bir gün var bulantıların başladı mı senin canımDaha çok küçük diye gitmedim açıkçası çarşambaya randevu aldım.
Ağızda metalik bir tat var mı sizde de?
Hayırlı kandiller kızlar Dualarda buluşalım,Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahHayırlı kandiller
Aynı durum bende de var. Başta bir iki gün kahverengi akıntı hatta kırmızıya dönmüştü. Dün kesenin etrafında kan gördüler. Ama riskli değil dedi. Eğer bebek tutunduğu yerden aşağıya kayarsa riskli imiş. Bana dinlen demedi ama ben faydasını gördüm. Bol bol uzanın.Bişey olmaz inşallah canım ,dinlen uzan biraz.bak benim dışarı akmıyor ama kese etrafı kanlı inşallah sağlıkla atlatıcaz canım bu günleri
Size de geçmis olsun bana bu hafta direk yat dedi.sonra ne olur bilmiyorum sen herhangi bir ilaç kullaniyor musun ? Ben progestan fitil sabah akşam kullanıyorumAynı durum bende de var. Başta bir iki gün kahverengi akıntı hatta kırmızıya dönmüştü. Dün kesenin etrafında kan gördüler. Ama riskli değil dedi. Eğer bebek tutunduğu yerden aşağıya kayarsa riskli imiş. Bana dinlen demedi ama ben faydasını gördüm. Bol bol uzanın.
Aminnnnnnnn Bol bol dua edelim, kimse sıkıntı çekmesin sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah hayırlı kandillerHayırlı kandiller kızlar Dualarımız kabul olsun , bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım ❤❤ AMİN
Çok sağolun. Size de geçmiş olsun. Sizin kaç haftalık siz kalp sesini duymuş muydunuz? Ben henüz duymadım. 6+3’ü içindeyim normalde ama sanırım ultrason daha geriden geliyor. Bana yat falan da demedi ben de günde 3 kez lutinus progestoron kullanıyorum. Haftada bir pruloton depot iğnem var. İnşallah şifa olur hepimize.Size de geçmis olsun bana bu hafta direk yat dedi.sonra ne olur bilmiyorum sen herhangi bir ilaç kullaniyor musun ? Ben progestan fitil sabah akşam kullanıyorum
Çok şükür inşallah devam etmez . Kahverengi leke normal oluyor doktorum kırmızı olmadığı sürece korkma demişti bol bol dinlen uzanmaya çalışEvet doktorum takip edin, devam ederse progestan başlayalım dedi. Çok şükür devam etmiyor şuanda ama tedirginim haliyle.
Bende 7.haftamdayım ,Iğne bir kez oldum daha olucakmıyım bilmiyorum , bende öbür hafta gidicem; inşallah herşey yoluna girer hepimiz için sağlıklaÇok sağolun. Size de geçmiş olsun. Sizin kaç haftalık siz kalp sesini duymuş muydunuz? Ben henüz duymadım. 6+3’ü içindeyim normalde ama sanırım ultrason daha geriden geliyor. Bana yat falan da demedi ben de günde 3 kez lutinus progestoron kullanıyorum. Haftada bir pruloton depot iğnem var. İnşallah şifa olur hepimize.