2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Oyyyy maşallah ona . Yaaaaaaa aynıyız ben de 7+3 oldum Pazartesi tekrar kontrolüm var, iple çekiyorum inşallah herşey yolundadır minnoşum büyüyordur inşallah
Oyy boyle seyleri okudukca icim icime sigmiyor, persembeye dayanmaya zorluyorum kendimi epeyyyy
müthişşş olacak müthişşşşşşş

Yaaa harika, kac + kac gorunyodun? Her sey yolunda mii
Canım normalde 7+5'im ama tam 7 haftalık görünüyor ancak ileride bu açık kapanıyor dedi doktorum. Çok şükür her şey yolunda. Sadece tiroid değerim için dahiliye ile görüşmemi önerdi. Gebelikte 2.5 olmasını istiyoruz dedi

Sadece çok uykum geliyor öğlen iki saat uyumuşum oğlum uyandirmasa o kadar daha uyurdum. Aşırı bulanti vardı onu ilaçla hafiflettim sende durum nasıl
Uyku problemim çok yok ama bulantı sıkıntım var gün içinde yok bi anda gelince süründürüyo beni ilaç verdi bugün doktor ona başlıycam bende 2 kilo verdim kusmalar yüzünden

Eve farkin hiçbir onemi yok şuan, cok sevindim canım ya hayirlisi olsunnn oyyyy minnacik kalbi de var yaaaaa

Kalp atışını da duyduğumuza göre bende yazayım 1 kasım beklenen doğum 27 yaş ilk çocuk 4+6 da kese gördüm 8+4 kalp atışını duyduk

Hımm anladım valla teşekkür ederim gerildim biraz ne yalan söliyim ilk defa yaşıyorum böyle şeyleri birde iyikş böyle bir ortam var da sorabiliyoruz gerçekten
Riskli gebelik yoksa sorun olmuyor canım bazı gebeler korkuyor çünkü alttan muayene olunca bebege bişey olacak algısı var halbuki cinsel ilişki Bile yasak değilken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…