2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Herşey yoluna girse bende gidecegım ama şuan kanama alanımı kafaya takmaktan konsantre olamıyorum 😏
kesinlikle kafana takma!!!! Bebegini dusun. 5 gebeligin 3 unde oluyormus bu durum. ama dusunler ise 10 gebelikten 1 de oluyormus. gecici bisey diye dusun lutfen. moralini bozma lutfen! Biraz da hormonlarinin etkisi bu kadar duygusal yaklasman.

beslenme duzeni ile ilgili de paylasimlarda bulunalim birbirimizle. doktor bana 5 aylik olana kadar kilo almaman lazim dedi. ilk cocugumuz ilk deneyimimiz. esim cok hevesli, mutfaktan bir bardak su bile alip icmeyen adam sabahlari bana kahvaltilar hazirliyor. kilo almamak elde degil. ekmegi biraktim kesimlikle yemiyorum. pirinc yok. aksam 8 den sonra yeme icme yok. hissediyorum yine de aliyorum

Herşey yoluna girse bende gidecegım ama şuan kanama alanımı kafaya takmaktan konsantre olamıyorum 😏
Ins hersek yolunda gider güzel haberler alirsiniz
bende diyetisyeni dusundum ama esim hastanelere zorda kalmadikca gitmiyor malesef. ikna edemedim. bizimle de listeni ya da doktorunun tavsiye ettigi yemesi yararli - yemesi zararli seyleri bizimle de paylasir misin? 🌸🌼
Tabi ki...aslında 15 kilo verdiğim diyetisyenle yola devam etmek isterdim ama Denizli ye taşındı. Online istemiyorum beni tartsin olcsun istiyorum. Haftaya gideceğim bundan paylasirim

Bazen vajinal muayene oluyor canım ,daha net görebilmek icin.Sen daha önce hiç bu tarz muayene olmamışmıydın ?
Yok hayır ben ilk defa gebelik yaşıyorum ve doktor kontrolümde salı günü bian gerildim okuyunca burda vajibal muayene falan oyuzden sordum bilgin fikrim yok çünkü ben ultrason bakılacak diye düşündüm hep

Yok hayır ben ilk defa gebelik yaşıyorum ve doktor kontrolümde salı günü bian gerildim okuyunca burda vajibal muayene falan oyuzden sordum bilgin fikrim yok çünkü ben ultrason bakılacak diye düşündüm hep
Hic gerilcek birsey yok benimde 5+1 de karından goremedi alttan bakti gordu şükür. Sen gene de sıkışık git belki karından gorur. Alttan muayeneden korkma anlık birsey hiçbiriyle anlamiyorsun

Hic gerilcek birsey yok benimde 5+1 de karından goremedi alttan bakti gordu şükür. Sen gene de sıkışık git belki karından gorur. Alttan muayeneden korkma anlık birsey hiçbiriyle anlamiyorsun
Hımm anladım valla teşekkür ederim gerildim biraz ne yalan söliyim ilk defa yaşıyorum böyle şeyleri birde iyikş böyle bir ortam var da sorabiliyoruz gerçekten

Merhaba. Hayırlı olsun hamileliğiniz. Benim şuan 5+1. aile sağlığı merkezinde kan testi yaptırmıştım. aile hekimi 8. haftada gitmemi önerdi sizin söylediğiniz sebeplerden. henüz gitmedim ama beklemek zor. günler geçmek bilmiyor böyle de :KK43::KK43:
8 çok geç ya bence 6+3 ideali:) okadar dayanamayabilirim bende:)
Kızlar merhaba bende hamileliğimi yeni öğrendim ilk test adet günümdü 188 çıktı birde dün kan testi yaptırdım 794, 2 çıktı. Sizce iyi mi 4 haftalık mı 5 haftalık mı bilmiyorum. Salı günü de doktor randevu aldım tedirginde oluyorum ama bende bulantı hiç olmadı baş dönmesi vs. Sadece kasık batmaları adet ağrıları oldu ve sadece bazen belde kasıkşarda ağrı giriyor. Bulantı olmaması normal mi ya
Belirtiler gayet normal.bnm hicbir gebeliğimde bulantı olmadı.tadinı çikar

Hımm anladım valla teşekkür ederim gerildim biraz ne yalan söliyim ilk defa yaşıyorum böyle şeyleri birde iyikş böyle bir ortam var da sorabiliyoruz gerçekten
Bende ilk gebeligimde hiç alttan muayene olmadığım için sonra ki yıllarda gerekli olduğunda cekine cekine gitmiştim. Kaç farklı doktora oldum artık gülüyorum bundan mi korkuyormusum diye. Cok basit anlamiyorsunuz hic

Vajinal de bir ultrason çeşidi. Normalde kadin doguma hic gidip muayene olmadin mi anlaminda sormus arkadaş 😊. Daha once degerlerle ilgili aciklama yapmıştım farkli sayfada size, neyin nasıl olmasi gerektigi ile ilgili. Ona goz atarsan cevaplari orda vermiştim ☺️

Ilk hamileliklerde insan çok tedirgin oluyor tabi,gerci ben ilkindede çok cok dikkkat etmemiştim.simdikinde kizim sürekli kucağimda daha tam yürüyemiyor.13 kilo.taşımaktan kollarim aciyor,inşallah bebişe bi zarar vermeyiz😔

Bnm bi kızim var 15 aylik.aralik ayinda düşük oldu cinsiyet belli degildi tabi 8 haftalikti.Bakalim bunun cinsiyeti ne olacak.Allah sihatli kuczğımıza almayi nasip etsin.eşim evlenmeden en az 2 çocugum olsun istiyorum.ilk i kiz ikinci oglum olsun istiyorum diyordu.bakalim inşallah tutar

amin inşallah alırız hepimiz 🤲 💖

bir de benim günüm günüme uymuyor, bulantı da değişken sizde de öyle mi? Bazen daha fazla bazen az gibi oluyor, endişeleniyorum da bazen aslında

Ben sürekli yatmadım, hep hareketliydim ama kendimi hiç yormadım, doktorum da yat demedi sadece yorulma dedi, dışarıya kanamam olmamıştı ama hiç. 5. Hafta bulantım yoktu bol bol su içtim ilaçları aksatmadım başka da özel birşey yapmadım, inşallah geçer sizlerin de, sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🤲💖
hep bir bulantı halim var benim. aşırı halsizlik. uzanınca daha iyi ama oturunca ya da ayakta iken daha kötü. endişelenmeyin kanama olmadığı sürece bir sorun olmaz Allah ın izni ile. bugün gittim ben de devlete muayeneye ultrasona göre 7+3 dedi doktor. karından kese göründü, ekrandan mıdır nedir bilmiyorum bebeği göremedi. vajinal baktı, karnımı biraz havaya kaldırdım, bebek biraz arka tarafa yerleşmiş dedi, kalp atımı vs sıkıntı olmadı çok şükür hepsini gördük. bebek de 1.29 cm.

hep bir bulantı halim var benim. aşırı halsizlik. uzanınca daha iyi ama oturunca ya da ayakta iken daha kötü. endişelenmeyin kanama olmadığı sürece bir sorun olmaz Allah ın izni ile. bugün gittim ben de devlete muayeneye ultrasona göre 7+3 dedi doktor. karından kese göründü, ekrandan mıdır nedir bilmiyorum bebeği göremedi. vajinal baktı, karnımı biraz havaya kaldırdım, bebek biraz arka tarafa yerleşmiş dedi, kalp atımı vs sıkıntı olmadı çok şükür hepsini gördük. bebek de 1.29 cm.
Oyy boyle seyleri okudukca icim icime sigmiyor, persembeye dayanmaya zorluyorum kendimi epeyyyy🙈🙈🙈

Kızlar saglıklı beslenme demişsiniz bende varım. İdeal kiloma kavusalı 1 yıl oldu bi kac gundur fazla kacırıyorum morelım bozuk az öncede kacırdım baya normalde cok dıkkat ediyprdum ☹️ bu sekılde yedıkten sonra cok stres oluyorum. Burdan söz 7 de yemek yıyexegım zamana kadar agzıma su harıc bırsey surmıcem 7 den sonrada bırsey yemıcem 🤭 kendimce burdan hergun yedıklerımımı yazsam 😁birşey yapıp kendımı durdurmalıyım 🤭 benim problemım ögunlerde dengelı beslenmek aralarda cok atıstırmak hele bulantı 3 gundur basladı agzıma bırsey atınca gecıyor dıye agzımı bos kalmadı ☹️ ufff yazarken bile sınır oldum kendıme umarım kilo almamısımdır

X