2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar merhaba bende hamileliğimi yeni öğrendim ilk test adet günümdü 188 çıktı birde dün kan testi yaptırdım 794, 2 çıktı. Sizce iyi mi 4 haftalık mı 5 haftalık mı bilmiyorum. Salı günü de doktor randevu aldım tedirginde oluyorum ama bende bulantı hiç olmadı baş dönmesi vs. Sadece kasık batmaları adet ağrıları oldu ve sadece bazen belde kasıkşarda ağrı giriyor. Bulantı olmaması normal mi ya

Gayet normal illa başın dönecek miden bulanacak diye bir şart yok hem daha erken de zaten ama acele etme o sinsi bulantılar gelince benim derdim neymiş dersin.

Gayet normal illa başın dönecek miden bulanacak diye bir şart yok hem daha erken de zaten ama acele etme o sinsi bulantılar gelince benim derdim neymiş dersin.
Hadi ya olur mu diyorsunuz hayırlısı ne diyim inşallah gelir de sigara istemez canım çok zorlanıyorum inşallah tiksinirim diye bende aksiyete bozukluğu tedavisi gördüm babamın rahatsızlık dönemi korona vs vs derken bebeğimi isteyerek yaptık ama şimdi de sigara da zorlanıyorum çok. Zaten çok stresli çok panik bir yapım var. Ama tedavim bittş gibi bşeydi zaten. Bir de ilk defa doktora gidicem ben alttan gördü alttan ultrason baktı gibi yazılar gördüm o nasıl oluyo ya biraz tedirgin oldum normal ultrason ile bakmayacak mı doktor karnıma

6. 7 .haftada bulantı başlıyor

beslenme duzeni ile ilgili de paylasimlarda bulunalim birbirimizle. doktor bana 5 aylik olana kadar kilo almaman lazim dedi. ilk cocugumuz ilk deneyimimiz. esim cok hevesli, mutfaktan bir bardak su bile alip icmeyen adam sabahlari bana kahvaltilar hazirliyor. kilo almamak elde degil. ekmegi biraktim kesimlikle yemiyorum. pirinc yok. aksam 8 den sonra yeme icme yok. hissediyorum yine de aliyorum

Kizimda hiç midem bulanmadi simdi de ayni. Sadece tatsiz hissediyorum belki de progesteronu ağızdan aldığım icindir

Ben haftaya diyetisyene gideceğim gecen hamileliğin 20 kilo aldım 7 sene veremedim. Tam 15 ini verdim 75 le tekrar hamile kaldım. Çok almamam lazim

Bulantılar başlayınca ben mecburen ekmek makarna tarzı şeyleri yemeye başladım bulantiya ıyi geliyor.

Bazen vajinal muayene oluyor canım ,daha net görebilmek icin.Sen daha önce hiç bu tarz muayene olmamışmıydın ?

Ben haftaya diyetisyene gideceğim gecen hamileliğin 20 kilo aldım 7 sene veremedim. Tam 15 ini verdim 75 le tekrar hamile kaldım. Çok almamam lazim
bende diyetisyeni dusundum ama esim hastanelere zorda kalmadikca gitmiyor malesef. ikna edemedim. bizimle de listeni ya da doktorunun tavsiye ettigi yemesi yararli - yemesi zararli seyleri bizimle de paylasir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…