- 21 Aralık 2014
- 2.005
- 1.767
- 333
- 36
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #32.161
İnanamıyorum kişi başı 40 çok uygun.Hadi bakalım kısmetse bizde pazar dsarda yapıyoruz. Afiş yaptirdim oğlana resimli. Magnetde yaptırdım bakalım..
Pastasini resimli yaptıracağım...seninki büyük şanssızlık olmuş
8 saat demişlerdi sağıp atmıştım mecburArkadaşlar bebisleri emzirirken emara gören varmı kaç saat emzirmemek gerekiyor kaydı oluşturan görevli 8 saat dedi ama internette 24 saat yazıyor gidincede soracağım tekrardan .süt sagacagim ama benmkisi memeye yapışık dudak tiryakisi resmen nasıl olacak bilemiyorum fikir verebilecek olan varmi
Fissler mi 800e düşmüş ayyy epeydir girmiyorum her şeyi kaçırmısım yaaaAy geçen 800 e düşmüştü. Keşke gorseydin
Yarın lcw indirim günü. Çoğu ürün %50 olacakmıss onlineda.Kızlar merhaba, kış alışverişi yaptınız mı bebişlere.
Ben geçen ay LCW ye baktım ateş pahasıydı. Havalar direk soğuduğu için Koton dan aldım. Fiyatları çok uygun.
Hatta yaz için 7-8 tane 30-40 TL civarında kotondan tişört ve şort aldım.
Dün LCW ye baktım fiyatları düşmüş almak isterseniz bakın derim.
Peki nasıl oyaladiniz bebisi 8 saat öncesinde süt sagdinizmi ben sağsam bile biberon kesmez benm sipayi illaki meme8 saat demişlerdi sağıp atmıştım mecbur
O zaman küçüktü öncesinde sağdım dolaba attım ama yetmedi tabii mama verdik üstüne bi de randevumu geçe almıstım geceye denk getirdik daha az beslenir benle daha az temas halinde olur diyee.Peki nasıl oyaladiniz bebisi 8 saat öncesinde süt sagdinizmi ben sağsam bile biberon kesmez benm sipayi illaki meme
Bnm yarın saat 14.00 te gece benm için daha zor olur çünkü emmeden geri uykuya dalmaz gündüz bir şekilde oylayacagiz artıkO zaman küçüktü öncesinde sağdım dolaba attım ama yetmedi tabii mama verdik üstüne bi de randevumu geçe almıstım geceye denk getirdik daha az beslenir benle daha az temas halinde olur diyee.
Geçmiş olsun sımdıdenBnm yarın saat 14.00 te gece benm için daha zor olur çünkü emmeden geri uykuya dalmaz gündüz bir şekilde oylayacagiz artık
Ya büyük kızımın bir yaşındaki ugrasimi sende gördüm hey gidi günler heyHem süs hem de yenir diye düşündüm muffinleri herkes yaş pasta sevmiyo çünkü bir de haribo marshmallow koyucam çubuklarla onlar da güzel görünüyo çocuklar da seviyo açıkçası fazla çeşit düşünmedim az çeşit olsun fazla fazla yaparım diye düşündüm bir de erva ya özel pasta kendim yapicam pasta patlatma da yapıcaz .. süslemelerdi magnetlerdi derken herşeyi ben organize ettim elimde yapıyorum magnetleri de
Hiç kesemiyorum gece beslenmesini ama sanki gitgide kendiliğinden düzen oluşturuyo benim bişey yapmama gerek kalmıyo yeter ki akşam uyutmadan önce karnı iyice doymuş olsun ve çıt sesi duymasın bir de 4 5 saat uyanık kalacak iyice yorulacak öyle daha uzun uyuyo fazla uyanmıyo ama genelde 2 kez kalkıyo emmek için bazen 3 oluyo bir iki akşam da 1 kez kalkmıştı ne güzel uyumuştum yaa
Ben umutsuz bakıyorum ya imkansız gibi6 aydan sonra kesenler var tabi ama bi doktora danışmakta fayda var, ah bizimde alt üst oldu düzen, çok sık emmek istiyor bu ara
Maşaallah bozulmasın daha iyi olsun inşallah. Bi ara bizde böyle itiydik sonra hastalık diş derken memeci olduk.. doktorum kes derse kasicegim inşallah tabi kes demeyle olmuyor zor bi surec
Geleceğin yazıyor..Benim kızda gece sürekli memede dönüp dönüp emiyor.arada beşiğine yatırıyorum ama çoğunlukla yorulduğum için yanımda.ilerde memeden nasıl kesicem beşiğine tamamen nasıl alıştırcam bilmiyorum.alışmazsa diye de korkuyorum
Ben direk taşınmak istiyorumİnsan arada başka yerlere gitmek istiyor yakında ben de gidicem ailemin yanına.baya da kalıcam.hep aynı ev ev sıkılıyor insan.fotoğraf meselesi kötü olmuş keşke geri döndürülebilseydi neyseki azda olsa babada diğerlerinde varmış
çok sağol canım 3 gün sonrası geçti daha uzun sürseydi götürecektim.
Yapma ya memeden ayirinca yatağida ayiramiyor muyuz umutlarımı sondurdunYa büyük kızımın bir yaşındaki ugrasimi sende gördüm hey gidi günler heyya bende saydıklarıma ek kurabiye yada bir salata yapip bitirsem mi hangisini yapsam sence
Ben umutsuz bakıyorum ya imkansız gibi
Geleceğin yazıyor..
6 yaşında hala anacigiyla yatan bir kızım varayiplamayin hiç memede aynı yatakta uyuyan bebeklerin geleceği böyle oluyor o kadar yoruldum ki minigide yanıma almaya çalışıyorum yeterki uyusunda yanımda uyusun diyorum ama yanımda da uyumuyor ne yazık ki
Ben direk taşınmak istiyorumya rahat edebilecekmisin. Benimde gidesim var aslında kasim tatilinde gitsem mi dedim ama yok masrafida çok açıkçası havada soğuk aman boşver diyorum. Sağolsun en çok ani babamda artık hep ona aticam. Eşimde çoğunu silmiş
Artık bir yasindalar ek gıda değil artık bence normal gıda..benim oğlan üç öğün yer arada da meyve yer..ben muhallebi tarzı yapmıyorum genelde kahvaltı öğlen çorba yada kabak köftesi tarzı şeyler akşam yemek..biz ne yiyorsak o ..arada da meyve veriyorum..sürekli beni emiyor ama aciktigi için değil emzik görevini goruyorumKizlar ya acaba benim miniğim doymuyor mu. Emziren anneler yada emzirmeye denk mama verenler kaç öğün veriyorsunuz ne yapıyorsunuz. Kendi yemek istiyo yerken birçoğunu yere dokuyo. Ben yedirdigim zamanlarda da bir kaç kaşık eenn fazla zorla yiyo sonra birakiyo yemeyi. Sanki ben ek gıdayı sayı olarakta az veriyorum gubi. Yarın biraz daha arttirayim bakalim
Olmadı bizde ve cevremmdekilerdeYapma ya memeden ayirinca yatağida ayiramiyor muyuz umutlarımı sondurdun
Artık bir yasindalar ek gıda değil artık bence normal gıda..benim oğlan üç öğün yer arada da meyve yer..ben muhallebi tarzı yapmıyorum genelde kahvaltı öğlen çorba yada kabak köftesi tarzı şeyler akşam yemek..biz ne yiyorsak o ..arada da meyve veriyorum..sürekli beni emiyor ama aciktigi için değil emzik görevini goruyorum
Neden az yediriyorsun kendine bırak doyunca almıyorlar zaten..artık çok hareketlendiler tabi ki yiyecekler.Olmadı bizde ve cevremmdekilerde
Ben baya az yediriyorum ya o yüzden büyük ihtimal memeden ayrilamiyorbirde kaç gündür pişik gibi birşey ama bence değil. Önce nokta nokta kabarikti sonra kızardı. Sabah bı baktım kip kırmızı olmuş saat 9 dan beri ilk defa bezi şimdi taktım bezsiz durdu iseye iseye ogleden sonra sağlık ocağına goturucem mantar olmuş olabilir egzama değildir insallah. Mantar kremi var evde ondan surmustum bir kez hafiflemisti sonra sürmedim bı gostereyimde
Maşallah benim oğlumda yürüyor yaşlarını karsiladilarBizimkide pek yemiyor her öğün sunuyorum ama yok çok aşırı acikmasi lazım onun dışında ya hiç yemez yada bı kaç kaşık yer o kadar. Bu arada biz artık yürüyoruz tamamen
Canım benim bebe ek gıdaya geçtiğimizden beri iştahlı ama ben istikrarlı oldum hep. Sabah bi gün 1 yumurta bi gün kreş ya da sigara böreği yanına lor yiyor . Öğlen çorba ya da yemek ( bazen beğenmezse yemez) başka bişey yaparım ya da acıkınca tekrar teklif ederim yer. Öğleden sonra yulaflı cevizli meyvesini kesin yer . Akşam bazen yiyor bazen tok oluyor birkaç kaşık alıp bırakıyor . Gece mama verip yatırıyorum . Porsiyonlarıda yarım çorba kasesi , hatta meyvesi 1 çorba kasesi neredeyse . Demir ve b12 eksikse o iştahsızlık yapıyor . Baktırdın mı ? Ben haftada 2 kuzu ciğeri , hafta da 1 balık veriyorum kesin. Eksiklik yok . Olması gereken 3 ana öğün + 1-2 ara öğün . Benim 2 ana öğün ve 1 ara öğün kesin oluyor . Akşam yemeği onun keyfine kalıyorKizlar ya acaba benim miniğim doymuyor mu. Emziren anneler yada emzirmeye denk mama verenler kaç öğün veriyorsunuz ne yapıyorsunuz. Kendi yemek istiyo yerken birçoğunu yere dokuyo. Ben yedirdigim zamanlarda da bir kaç kaşık eenn fazla zorla yiyo sonra birakiyo yemeyi. Sanki ben ek gıdayı sayı olarakta az veriyorum gubi. Yarın biraz daha arttirayim bakalim
Bizde de her uyuyacağı zaman istiyo başka zaman aklına gelmiyo zaten artık 1 günde geceyle beraber 6 defa emiyo gitgide azalıyo uykularına bağlı6 aydan sonra kesenler var tabi ama bi doktora danışmakta fayda var, ah bizimde alt üst oldu düzen, çok sık emmek istiyor bu ara
Maşaallah bozulmasın daha iyi olsun inşallah. Bi ara bizde böyle itiydik sonra hastalık diş derken memeci olduk.. doktorum kes derse kasicegim inşallah tabi kes demeyle olmuyor zor bi surec
Benim de ilk çocuk o yüzden doya doya yaşamak istiyorum heyecanımı aslında başka çocuğum olursa onda da eşit olmak isterim inşallah gücüm yeterseYa büyük kızımın bir yaşındaki ugrasimi sende gördüm hey gidi günler heyya bende saydıklarıma ek kurabiye yada bir salata yapip bitirsem mi hangisini yapsam sence
Ben umutsuz bakıyorum ya imkansız gibi
Geleceğin yazıyor..
6 yaşında hala anacigiyla yatan bir kızım varayiplamayin hiç memede aynı yatakta uyuyan bebeklerin geleceği böyle oluyor o kadar yoruldum ki minigide yanıma almaya çalışıyorum yeterki uyusunda yanımda uyusun diyorum ama yanımda da uyumuyor ne yazık ki
Ben direk taşınmak istiyorumya rahat edebilecekmisin. Benimde gidesim var aslında kasim tatilinde gitsem mi dedim ama yok masrafida çok açıkçası havada soğuk aman boşver diyorum. Sağolsun en çok ani babamda artık hep ona aticam. Eşimde çoğunu silmiş
Doymuyodur bence çünkü 2 haftadır ervanın yediği yemek miktarı baya bi arttı mideleri de büyüyo gitgide ben sabah emziriyorum sonra kahvaltı sonra uyumadan önce meyveli yulaflı irmikli yoğurt yiyo biraz oyalanıp uyuturken meme uyanınca çorba veya yemek yiyo oyun falan oynuyo sonra tekrar yoğurt yulaf irmik meyve karışım yapıyorum tekrar memeyle yatırıyorum uyanınca yine yemek ve akşam yatarken yine aynı karışım bazen kaşık mama yapıyorum uyuturken meme kesin istiyo ve gece 2 kez uyanıyo emiyo uyuyo genelde böyle bazen aralarda acıkıyo uzun saat uyanık durduğunda bişeyler atıştırıyo yemek aralarındaKizlar ya acaba benim miniğim doymuyor mu. Emziren anneler yada emzirmeye denk mama verenler kaç öğün veriyorsunuz ne yapıyorsunuz. Kendi yemek istiyo yerken birçoğunu yere dokuyo. Ben yedirdigim zamanlarda da bir kaç kaşık eenn fazla zorla yiyo sonra birakiyo yemeyi. Sanki ben ek gıdayı sayı olarakta az veriyorum gubi. Yarın biraz daha arttirayim bakalim
Atak olabilir veya gündüz çok mu uyudu ondan da olur belkiBu nasıl bir sinavdir..
Saat 05.39 ve ben uykusuzluktan olucem...
Abartmıyorum 100 kez uyandi yani uyumadı kafayı siyiricam....
Maşallah yürümeler başladı erva da aslında yürüyo ama genelde emeklemeyi tercih ediyo bazen kendini deniyo bakıyorum baya baya yürüyo 1 haftaya biz de kesin yürürüz sürekli çünkü günden güne artıyo yürümeleriBizimkide pek yemiyor her öğün sunuyorum ama yok çok aşırı acikmasi lazım onun dışında ya hiç yemez yada bı kaç kaşık yer o kadar. Bu arada biz artık yürüyoruz tamamen
Canım ne zamandır yazacağım unutuyorum. Senin önerdiğin bezi kullanıyorum artık geceleriMaşallah benim oğlumda yürüyor yaşlarını karsiladilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?