2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Arkadaşlar bebisleri emzirirken emara giren varmı kaç saat emzirmemek gerekiyor kaydı oluşturan görevli 8 saat dedi ama internette 24 saat yazıyor gidincede soracağım tekrardan .süt sagacagim ama benmkisi memeye yapışık dudak tiryakisi resmen nasıl olacak bilemiyorum fikir verebilecek olan varmi

Hadi bakalım kısmetse bizde pazar dsarda yapıyoruz. Afiş yaptirdim oğlana resimli. Magnetde yaptırdım bakalım..
Pastasini resimli yaptıracağım...seninki büyük şanssızlık olmuş
İnanamıyorum kişi başı 40 çok uygun.
Neresii??ben de izmirdeyim ya Seneye ben de bakayım bizim bahçemiz var oraya organizasyon sorduk 6bin tl dediler sadece dekora pasta bile yok içinde bizde çok kalabalık olacagız keşke önceden görseydım bu mesajı. asla kutlamıcam diyodum üçe böldük üç gün kutlucaz kızımın dogum gununu

8 saat demişlerdi sağıp atmıştım mecbur

Yarın lcw indirim günü. Çoğu ürün %50 olacakmıss onlineda.

Ben henüz kıslık alısverıs yapmadım dogum günü hediyelerinde kıyafet gelecegını dusunuyorum dogum gününü atlatalım hemen gideceğim

Peki nasıl oyaladiniz bebisi 8 saat öncesinde süt sagdinizmi ben sağsam bile biberon kesmez benm sipayi illaki meme
O zaman küçüktü öncesinde sağdım dolaba attım ama yetmedi tabii mama verdik üstüne bi de randevumu geçe almıstım geceye denk getirdik daha az beslenir benle daha az temas halinde olur diyee.

O zaman küçüktü öncesinde sağdım dolaba attım ama yetmedi tabii mama verdik üstüne bi de randevumu geçe almıstım geceye denk getirdik daha az beslenir benle daha az temas halinde olur diyee.
Bnm yarın saat 14.00 te gece benm için daha zor olur çünkü emmeden geri uykuya dalmaz gündüz bir şekilde oylayacagiz artık

Ya büyük kızımın bir yaşındaki ugrasimi sende gördüm hey gidi günler hey ya bende saydıklarıma ek kurabiye yada bir salata yapip bitirsem mi hangisini yapsam sence
Ben umutsuz bakıyorum ya imkansız gibi
Geleceğin yazıyor..
6 yaşında hala anacigiyla yatan bir kızım var ayiplamayin hiç memede aynı yatakta uyuyan bebeklerin geleceği böyle oluyor o kadar yoruldum ki minigide yanıma almaya çalışıyorum yeterki uyusunda yanımda uyusun diyorum ama yanımda da uyumuyor ne yazık ki
Ben direk taşınmak istiyorum ya rahat edebilecekmisin. Benimde gidesim var aslında kasim tatilinde gitsem mi dedim ama yok masrafida çok açıkçası havada soğuk aman boşver diyorum. Sağolsun en çok ani babamda artık hep ona aticam. Eşimde çoğunu silmiş

Kizlar ya acaba benim miniğim doymuyor mu. Emziren anneler yada emzirmeye denk mama verenler kaç öğün veriyorsunuz ne yapıyorsunuz. Kendi yemek istiyo yerken birçoğunu yere dokuyo. Ben yedirdigim zamanlarda da bir kaç kaşık eenn fazla zorla yiyo sonra birakiyo yemeyi. Sanki ben ek gıdayı sayı olarakta az veriyorum gubi. Yarın biraz daha arttirayim bakalim

Yapma ya memeden ayirinca yatağida ayiramiyor muyuz umutlarımı sondurdun
Artık bir yasindalar ek gıda değil artık bence normal gıda..benim oğlan üç öğün yer arada da meyve yer..ben muhallebi tarzı yapmıyorum genelde kahvaltı öğlen çorba yada kabak köftesi tarzı şeyler akşam yemek..biz ne yiyorsak o ..arada da meyve veriyorum..sürekli beni emiyor ama aciktigi için değil emzik görevini goruyorum

Olmadı bizde ve cevremmdekilerde
Ben baya az yediriyorum ya o yüzden büyük ihtimal memeden ayrilamiyor birde kaç gündür pişik gibi birşey ama bence değil. Önce nokta nokta kabarikti sonra kızardı. Sabah bı baktım kip kırmızı olmuş saat 9 dan beri ilk defa bezi şimdi taktım bezsiz durdu iseye iseye ogleden sonra sağlık ocağına goturucem mantar olmuş olabilir egzama değildir insallah. Mantar kremi var evde ondan surmustum bir kez hafiflemisti sonra sürmedim bı gostereyimde

Neden az yediriyorsun kendine bırak doyunca almıyorlar zaten..artık çok hareketlendiler tabi ki yiyecekler.
Dün bizde doktordaydik maşallah demiri düzelmeye başlamış oğlumun pişik için önce DESİTİN yazmıştı gecmeyince mantar kremi verdi dün adı canesten pomad

Canım benim bebe ek gıdaya geçtiğimizden beri iştahlı ama ben istikrarlı oldum hep. Sabah bi gün 1 yumurta bi gün kreş ya da sigara böreği yanına lor yiyor . Öğlen çorba ya da yemek ( bazen beğenmezse yemez) başka bişey yaparım ya da acıkınca tekrar teklif ederim yer. Öğleden sonra yulaflı cevizli meyvesini kesin yer . Akşam bazen yiyor bazen tok oluyor birkaç kaşık alıp bırakıyor . Gece mama verip yatırıyorum . Porsiyonlarıda yarım çorba kasesi , hatta meyvesi 1 çorba kasesi neredeyse . Demir ve b12 eksikse o iştahsızlık yapıyor . Baktırdın mı ? Ben haftada 2 kuzu ciğeri , hafta da 1 balık veriyorum kesin. Eksiklik yok . Olması gereken 3 ana öğün + 1-2 ara öğün . Benim 2 ana öğün ve 1 ara öğün kesin oluyor . Akşam yemeği onun keyfine kalıyor Arada emdiklerini saymıyorum .

Bizde de her uyuyacağı zaman istiyo başka zaman aklına gelmiyo zaten artık 1 günde geceyle beraber 6 defa emiyo gitgide azalıyo uykularına bağlı
Benim de ilk çocuk o yüzden doya doya yaşamak istiyorum heyecanımı aslında başka çocuğum olursa onda da eşit olmak isterim inşallah gücüm yeterse
Bence kurabiye yap ben de şehriye salatasından vazgeçip kurabiye eklerim belki de çünkü çok dökülecek bişey yapmak istemiyorum servisi de kolay olur yiyecek konusunda kolaya kaçmak istiyorum ben 40 50 kişi olucaz galiba
Doymuyodur bence çünkü 2 haftadır ervanın yediği yemek miktarı baya bi arttı mideleri de büyüyo gitgide ben sabah emziriyorum sonra kahvaltı sonra uyumadan önce meyveli yulaflı irmikli yoğurt yiyo biraz oyalanıp uyuturken meme uyanınca çorba veya yemek yiyo oyun falan oynuyo sonra tekrar yoğurt yulaf irmik meyve karışım yapıyorum tekrar memeyle yatırıyorum uyanınca yine yemek ve akşam yatarken yine aynı karışım bazen kaşık mama yapıyorum uyuturken meme kesin istiyo ve gece 2 kez uyanıyo emiyo uyuyo genelde böyle bazen aralarda acıkıyo uzun saat uyanık durduğunda bişeyler atıştırıyo yemek aralarında
Bu nasıl bir sinavdir..
Saat 05.39 ve ben uykusuzluktan olucem...
Abartmıyorum 100 kez uyandi yani uyumadı kafayı siyiricam....
Atak olabilir veya gündüz çok mu uyudu ondan da olur belki
Bizimkide pek yemiyor her öğün sunuyorum ama yok çok aşırı acikmasi lazım onun dışında ya hiç yemez yada bı kaç kaşık yer o kadar. Bu arada biz artık yürüyoruz tamamen
Maşallah yürümeler başladı erva da aslında yürüyo ama genelde emeklemeyi tercih ediyo bazen kendini deniyo bakıyorum baya baya yürüyo 1 haftaya biz de kesin yürürüz sürekli çünkü günden güne artıyo yürümeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…