2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bugun miniğimin doğum günü, çok duygusalım…
Bir yıl nasıl geçti ya. Dün gibiydi eşimin bildiği yolları unutup beni hastahaneye götüremeyişi
Neyse canım aşkım canım annelerim onlar iyi ki var En büyük destekcilerimdiler…
Bebeğim canım kızım iyi ki doğmuş.
Bu grupla iyi ki tanışmışım tüm acemiliğimle her daim burdayım

Ayyy aynı gün gerçekten dün gibiydi ya herşeyden habersiz arkadaşlarımı kahvaltıya cagirmistim nerden bileyim başıma gelcekleri. Benim eşimde sağolsun goruntulu aramayla bağlandı dogumhaneye

Ayyy aynı gün gerçekten dün gibiydi ya herşeyden habersiz arkadaşlarımı kahvaltıya cagirmistim nerden bileyim başıma gelcekleri. Benim eşimde sağolsun goruntulu aramayla bağlandı dogumhaneye
Doğum günü kutlu olsun yakışıklı bebişinin
Sancıyla mı gitmiştin nasıı olmuştuu? Benim daha 4 haftam vardı aslında

Canım ne zamandır yazacağım unutuyorum. Senin önerdiğin bezi kullanıyorum artık geceleri .. sıfır sızdırma gerçekten. teşekkür ederim
Çok sevindim cnm...bence geceleri o bezle kurtuldum sorundan sonra tamamen o beze döndüm zaten çok sık değiştiriyorum ben niye daha fazla odeyeyim dedim

Evet kizlar buradan anlıyorum ki yavrum aç mantar olmuş poposu o gece ondanda berbat geçti sanırim. Herseyifde kolayca yemiyo. Kendi yemek istiyo onlarında çoğu yere gidiyo sulu yemek çorba falan kendi yyiyemedigi için ağzını acmiyo. Birde ben öğünü az veriyorum anladım. Hatta bir ay öncesi bir kaç gün iyice aç gezdi o günden beri olaylar sarpa sardı zaten

icimdekisess ah canım başımıza gelenler bitmiyor ne diyeyim. Komşunun evine su damlamaya başlamış üç gündür onunla uğraşıyoruz. Ev sahibi umursamaz ilk gün yarım saatte yapacaktı usta tersledi komşuyu telefonda yaptırılması. Dün ayrı iki şirket geldi onlarada yaptirmadi.bir sürü sorun yarattı. Yarın kendi yaptiracakmis bakalım.. mutfağın neresi ne olacak neresi kırılacak...
Doğum günü yarın olacaktı ama ertelemek zorunda kaldık bu durumda. Haftaya pazar inşallah olacak. Çok şükür pastacı sorun yapmadı. Bende kurabiye yapayım haklisin.

Aksilikler bırakmıyo senin peşini allah kolaylık versin insanın morali bozuluyo ama yine de sağlık olsun geç olsun güç olmasın vardır bir hayır bunda da

Sen öğün miktarına karar verme zaten ..bırak doyunca o yemesin .hiç yemek istemezse eline farklı birşey ver, bu bazen TV kumandası ( en sevdiği şey) bazen toka olabiliyor illaki yiyecek

Benim kızın ateşi var sanırım hasta oldu ama neyden kaynaklı anlamadım İnşaAllah çok uzun süren bir durum olmaz

Kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederiiiz

Bir tavsiye isteyeceğim kanz marka bebek arabası almıştık hiç memnun değiliz. Baston bebek arabası istiyoruz, kullanan memnun olan var mı baston araba??

Nice sağlıklı yaşları olsun..bizimde yarın kutlamamiz

Benim oglanda gece uyumadi hiriltidan balgam var galiba atamadığı...ablasindan bulasti. Sarımsak zeytinyağı yapacağım bugun
Bende sarımsak yedirdim İnşaAllah iyileşirler hemen.

Yok ezdim eziciyle yoğurtla karıştırıp yedirdim valla biraz öğürmek istedi ama kandırdım bir şekil
Kız duz sarımsak vermissin çocuğa bari patatesle karıştırmayın sarimsaklo yoğurdu...
Benimkininde balgamı var atamıyor sarımsak zeytinyağı yaptım ama suremedim uyuyor bbirazdan surcem

Kız duz sarımsak vermissin çocuğa bari patatesle karıştırmayın sarimsaklo yoğurdu...
Benimkininde balgamı var atamıyor sarımsak zeytinyağı yaptım ama suremedim uyuyor bbirazdan surcem
Ahaha instada takip ettiğim kadın yedirin bişey olmaz diyor ama ben doktora götürdüm boğaz enfeksiyonu olmuş yine İnşaAllah uzun sürmez. Dikkat edin sizde salgınmış yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…