- 13 Haziran 2011
- 12.678
- 7.736
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #32.141
Kişi başı 40 TL anlaştık cnm 25 kişi civariyizKaca tuttunuz sorması ayıp canım
Başıma geleni bir bilsen.. dün telefonum açılıp kapandı sürekli hemen kapanıyordu eşim ver dedi vermez olaydım fabrika ayarlarına geri dönüşümü. Büyük kızımın 1 yaşına kadar olan tonlarca fotoğrafi çıktı yapmıştım sukur. Annem babam ve eşimden ne varsa topladım.. büyüğünün 5 yaşı gitti hemde o gün pasta kestik suyum geldi doğuma gittik ayrı bir anısı vardı benim içinvideolar desen öyle... Miniğim desen o kadar az anısı kaldı ki.. çok ama çok üzgünüm
kaç telefon iyi aradim geri gelmez dediler
cumartesiden sonra hemen cikarticam.. ama videolar falan hep gitti. İki kardeş o kadar çok videoları vardı ki öyle güzellerdi
İnşallah canımben kendim yapsaydım resimli pasta yapacaktım
![]()
Kizlar su okul olayını yaşadığınızda beri 27 eylülden beri asla hiç birşey yolunda gitmiyor. Cidden ama ben hayatımda hiç böyle şanssız olduğumu hissetmemiştim. Yolunda giden birşey yok resmen.. dün resimler videolarda gitti.. tonla program indirdim geri gelmiyo.. eşim fabrikka ayarlarına döndürme çünkü.. gecekten kabus gibi 1 ay geçirdim. Minigede yansıdı zaten uyku problemleriniz baştan beri ortada ama şuan ilk zamanlardan bile kötü 1 aydır yorgunluktan olucem. Kaçıp kurtulmak istiyorum suanki durumdan. Tabiki ailemle bir kaçmakböyle herşeyi bu şehri bırakıp kalan fotograflarla bambaşka bir şehre hayata geçmek abooo depresyonda miyim acaba
![]()
Okul nasıl gidiyor alıştı mi çocuk onu hallettin sen gerisi kolay ...fotoğraf olayı çok sıkıntı bende sık yaşıyorum çoğu resmi cikarttirdik bu sefer ama videolara üzülüyor insan elimizde değil...Yukarıdaki yazdığımı okuyunca şaşırıyorum normalde ben acayip idareci biriyimdir uzuuuuuun yıllar giyerim herşeyi 9-10 yaşımdan hirkam var düşünün 31 yaşındayımama doğumdan sonra birşey oldu bana hala giyim vs gözüm yok (zaten hala zayiflayamadim) ama hayatımı ne kolaylaştıracak da onu istiyorum
![]()
Hayatı kolaylaştıran şeyler hepimiz için ihtiyaç bence..bende fissler düdüklü istiyorum ama fiyatlar çok uçuk. Çalışınca taksitle alsam taksitli fiyatı onbini aşıyor altın mubarek