Bizde de her uyuyacağı zaman istiyo başka zaman aklına gelmiyo zaten artık 1 günde geceyle beraber 6 defa emiyo gitgide azalıyo uykularına bağlı
Benim de ilk çocuk o yüzden doya doya yaşamak istiyorum heyecanımı aslında başka çocuğum olursa onda da eşit olmak isterim inşallah gücüm yeterse
Bence kurabiye yap ben de şehriye salatasından vazgeçip kurabiye eklerim belki de çünkü çok dökülecek bişey yapmak istemiyorum servisi de kolay olur yiyecek konusunda kolaya kaçmak istiyorum ben 40 50 kişi olucaz galiba
Doymuyodur bence çünkü 2 haftadır ervanın yediği yemek miktarı baya bi arttı mideleri de büyüyo gitgide ben sabah emziriyorum sonra kahvaltı sonra uyumadan önce meyveli yulaflı irmikli yoğurt yiyo biraz oyalanıp uyuturken meme uyanınca çorba veya yemek yiyo oyun falan oynuyo sonra tekrar yoğurt yulaf irmik meyve karışım yapıyorum tekrar memeyle yatırıyorum uyanınca yine yemek ve akşam yatarken yine aynı karışım bazen kaşık mama yapıyorum uyuturken meme kesin istiyo ve gece 2 kez uyanıyo emiyo uyuyo genelde böyle bazen aralarda acıkıyo uzun saat uyanık durduğunda bişeyler atıştırıyo yemek aralarında
Atak olabilir veya gündüz çok mu uyudu ondan da olur belki
Maşallah yürümeler başladı erva da aslında yürüyo ama genelde emeklemeyi tercih ediyo bazen kendini deniyo bakıyorum baya baya yürüyo 1 haftaya biz de kesin yürürüz sürekli çünkü günden güne artıyo yürümeleri