2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kişi başı 40 TL anlaştık cnm 25 kişi civariyiz

Okul nasıl gidiyor alıştı mi çocuk onu hallettin sen gerisi kolay ...fotoğraf olayı çok sıkıntı bende sık yaşıyorum çoğu resmi cikarttirdik bu sefer ama videolara üzülüyor insan elimizde değil...
Hayatı kolaylaştıran şeyler hepimiz için ihtiyaç bence..bende fissler düdüklü istiyorum ama fiyatlar çok uçuk. Çalışınca taksitle alsam taksitli fiyatı onbini aşıyor altın mubarek

Yaa kötü olmuş bende bundan çok korkuyorum en kısa sürede benimde çıkartmam lazım. Zaten telefon can cekisiyo o kadar dolu ki çocuğun ayağının fotoğrafını çekmişim onu bile silmeye kıyamıyorum

Arkadaşlar birsey danışıcam size oğlum gün içinde mama kullanmaz ek gıda ve emziriyorum ama gece yatarken devam sütü içiyor
Sorum şu biz kasımın 8 de yaşımıza gireceğiz şuan 3 numara mama kullanıyoruz 4 numara 1+ yaş
Bugün devam sütünüz bitti 3 alırsam kalır muhakkak 4 alırsam kullanabilir miyiz

Çakma değil canım sadece en kucuguydu kısa sürede stok bitti zaten
Yapma ya şaşırdım valla
Tabi ki alabilirsin tek farkları büyüdükçe içindeki besin degerlerinin daha farklı olması...büyüdükçe daha fazlası gerekiyor çünkü...+1yasi al sen

Sadece mekan parası dimi
Şuanda iyi giidyo inşallah sorunsuzca geçer bundan sonrası.evet videolar çok yazık oluyo ya. Ooo deme o kadar pahalı mı o. Ben 3-4 bin falan sanıyorum
Evet evet doğum gününden sonra çıkartmak iyi olur. Bende karar verdim inşallah az az cikarttiricam

Kesinlikle süsle doya doya kutlayın geçmişe tekrar dönemiyoruz
Geçmiş olsun emin olmak için çocuk doktoruna gitseydin çünkü internette her yazan da olmuyo bazen
Evet bana da yapmışlar doğumgünü insanın geçmiş anılarını görmesi de ayrı bi mutluluk veriyo eşimin hiç küçüklük resmi falan yok o eksikliği hissediyo
Bana da çok yakın bi arkadaşım dedi pastasını ben alicam diye gerçekten az da olsa bi yük kalkıyo insanın üstünden şuan pasta fiyatları da baya bi uçmuş ben de menüyü bu akşam düşündüm yaş pasta poğaça sarma şehriye salatası muffin kek patlamış mısır belki1 çeşit daha eklerim aşırı çeşit olsun istemiyorum çok dökülen şeylerden de istemedim kalabalık olacak çünkü ve evde olacak

Yapma ya şaşırdım valla

Tabi ki alabilirsin tek farkları büyüdükçe içindeki besin degerlerinin daha farklı olması...büyüdükçe daha fazlası gerekiyor çünkü...+1yasi al sen
Sağol canım öyle yapıyım o zaman 1 hafta erken kullanmaya başlamış oluruz muhtemelen zararı olmaz herhalde o kadar da

Geçen ay AVM de küçük boy 3600 du..çalışan kız zam gelecek demisti de inanmamıştım işe başlayınca alırım diye düşündüm su an internette bile 5.500 civarı elden taksitli yerlerde onbini bulur o
Sağol canım öyle yapıyım o zaman 1 hafta erken kullanmaya başlamış oluruz muhtemelen zararı olmaz herhalde o kadar da
Hicbirsey olmaz artık bir yasindalar bir iki haftadan nolcak

Öyle benim eşimin de 2-3 fotoğraf var sadece . Evet bakınca insan mutlu oluyor ne güzel evet gerçekten uçtu pasta fiyatlar anlastigimiz yer lezzet olarak gerçekten çok güzel yapıyor ama ben bu kadar beklememistim. Kızım çok istedi suanki pastayı görümcem vermese açıkçası ben veremezdim o kadar çocuklara hediyem pasta olsun dedi sağolsun. Muffin süslemek icin mi yapiyorsun ? İlk doğum gününde ben görsel için yaptım güzelce süsledim falan ama pasta varken yenmesi kaldi hep. Ondan sonra bı daha yapmadım. Ben poğaça, börek, biskuviden toplar yapıyorum onlardan, mercimek köftesi , malum pasta ve bir çeşit kurabiye ve bi salata daha mi yapsam diyorum
Oww online almak daha avantajlı gercekten

Şimdiden 4e geçerseniz belki ağır gelebilir. 3 numara alın bitene kadar kullanın. 1 yaşına geldiği gün hemen bir üst mamaya geçmek şart değil .. (bana doktorum bebeğim 6 aylık olduğunda; elinizdeki mamalar bitince 2 numaraya geçersiniz demişti o zamandan beri, değişim zamanı gelince önce elimdeki mama bitti sonra bi üst numaraya geçtim )

2 yıla kadar diyorlar emziren anneler için ama ben fırsat bulunca bi gidecegim doktora

Minikler yaşlarına girmeye başlıyor.. bende dışarda düşünüyordum, sonra onu çağır ay bunu çağır derken baya kalabalık oluyoruz baya pahalıya mal oluyor vazgeçtim.. evde yapıcağım az öz. Elbise sipariş ettim kızıma bide süsleme yaparım balon filan. Pasta sade bisey istiyorum öyle karakter şeklinde değilde mor ya da pembe renk krema üstüne şeker hamurundan bi kuş filan..Ama uçmuş fiyatlar..baya pahalı.. 1 yaş çekimi için randevu aldim birde. 20 kasım doğum günümüz..
Bu Arada üst dişler bi yandan, benim çalışma hayatım sonucu ayrı kalmak bi yandan derken gece yine milyon kez uyanır olduk yine.
Halbuki çok güzeldi düzenimiz bir zamnlar..

Gece beslenmesini kesen var mi? Bu ara buna taktım doktor kontrolünü bekliyorum bakalım doktorum ne dicek

2 yıla kadar diyorlar emziren anneler için ama ben fırsat bulunca bi gidecegim doktora

Çok pahalı çok herşey. Gece beslenmesini kesmek mi sabaha kadar beslenerek geçiriyor resmen düzeleceğine iyice bozuldu yastığa kafam değmiyor sırtımda sürekli. Surekli sırtıma koymaktan yastıkta şekil kalmadı

Hem süs hem de yenir diye düşündüm muffinleri herkes yaş pasta sevmiyo çünkü bir de haribo marshmallow koyucam çubuklarla onlar da güzel görünüyo çocuklar da seviyo açıkçası fazla çeşit düşünmedim az çeşit olsun fazla fazla yaparım diye düşündüm bir de erva ya özel pasta kendim yapicam pasta patlatma da yapıcaz .. süslemelerdi magnetlerdi derken herşeyi ben organize ettim elimde yapıyorum magnetleri de
Hiç kesemiyorum gece beslenmesini ama sanki gitgide kendiliğinden düzen oluşturuyo benim bişey yapmama gerek kalmıyo yeter ki akşam uyutmadan önce karnı iyice doymuş olsun ve çıt sesi duymasın bir de 4 5 saat uyanık kalacak iyice yorulacak öyle daha uzun uyuyo fazla uyanmıyo ama genelde 2 kez kalkıyo emmek için bazen 3 oluyo bir iki akşam da 1 kez kalkmıştı ne güzel uyumuştum yaa

6 aydan sonra kesenler var tabi ama bi doktora danışmakta fayda var, ah bizimde alt üst oldu düzen, çok sık emmek istiyor bu ara
Maşaallah bozulmasın daha iyi olsun inşallah. Bi ara bizde böyle itiydik sonra hastalık diş derken memeci olduk.. doktorum kes derse kasicegim inşallah tabi kes demeyle olmuyor zor bi surec

İnsan arada başka yerlere gitmek istiyor yakında ben de gidicem ailemin yanına.baya da kalıcam.hep aynı ev ev sıkılıyor insan.fotoğraf meselesi kötü olmuş keşke geri döndürülebilseydi neyseki azda olsa babada diğerlerinde varmış
çok sağol canım 3 gün sonrası geçti daha uzun sürseydi götürecektim.

Benim kızda gece sürekli memede dönüp dönüp emiyor.arada beşiğine yatırıyorum ama çoğunlukla yorulduğum için yanımda.ilerde memeden nasıl kesicem beşiğine tamamen nasıl alıştırcam bilmiyorum.alışmazsa diye de korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…