- 13 Haziran 2011
- 12.678
- 7.737
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #32.141
Kişi başı 40 TL anlaştık cnm 25 kişi civariyizKaca tuttunuz sorması ayıp canım
Başıma geleni bir bilsen.. dün telefonum açılıp kapandı sürekli hemen kapanıyordu eşim ver dedi vermez olaydım fabrika ayarlarına geri dönüşümü. Büyük kızımın 1 yaşına kadar olan tonlarca fotoğrafi çıktı yapmıştım sukur. Annem babam ve eşimden ne varsa topladım.. büyüğünün 5 yaşı gitti hemde o gün pasta kestik suyum geldi doğuma gittik ayrı bir anısı vardı benim içinvideolar desen öyle... Miniğim desen o kadar az anısı kaldı ki.. çok ama çok üzgünüm kaç telefon iyi aradim geri gelmez dediler cumartesiden sonra hemen cikarticam.. ama videolar falan hep gitti. İki kardeş o kadar çok videoları vardı ki öyle güzellerdi
İnşallah canımben kendim yapsaydım resimli pasta yapacaktım
Kizlar su okul olayını yaşadığınızda beri 27 eylülden beri asla hiç birşey yolunda gitmiyor. Cidden ama ben hayatımda hiç böyle şanssız olduğumu hissetmemiştim. Yolunda giden birşey yok resmen.. dün resimler videolarda gitti.. tonla program indirdim geri gelmiyo.. eşim fabrikka ayarlarına döndürme çünkü.. gecekten kabus gibi 1 ay geçirdim. Minigede yansıdı zaten uyku problemleriniz baştan beri ortada ama şuan ilk zamanlardan bile kötü 1 aydır yorgunluktan olucem. Kaçıp kurtulmak istiyorum suanki durumdan. Tabiki ailemle bir kaçmakböyle herşeyi bu şehri bırakıp kalan fotograflarla bambaşka bir şehre hayata geçmek abooo depresyonda miyim acaba
Okul nasıl gidiyor alıştı mi çocuk onu hallettin sen gerisi kolay ...fotoğraf olayı çok sıkıntı bende sık yaşıyorum çoğu resmi cikarttirdik bu sefer ama videolara üzülüyor insan elimizde değil...Yukarıdaki yazdığımı okuyunca şaşırıyorum normalde ben acayip idareci biriyimdir uzuuuuuun yıllar giyerim herşeyi 9-10 yaşımdan hirkam var düşünün 31 yaşındayımama doğumdan sonra birşey oldu bana hala giyim vs gözüm yok (zaten hala zayiflayamadim) ama hayatımı ne kolaylaştıracak da onu istiyorum
Ay geçen 800 e düşmüştü. Keşke gorseydinHayatı kolaylaştıran şeyler hepimiz için ihtiyaç bence..bende fissler düdüklü istiyorum ama fiyatlar çok uçuk. Çalışınca taksitle alsam taksitli fiyatı onbini aşıyor altın mubarek
Yaa kötü olmuş bende bundan çok korkuyorum en kısa sürede benimde çıkartmam lazım. Zaten telefon can cekisiyo o kadar dolu ki çocuğun ayağının fotoğrafını çekmişim onu bile silmeye kıyamıyorumBaşıma geleni bir bilsen.. dün telefonum açılıp kapandı sürekli hemen kapanıyordu eşim ver dedi vermez olaydım fabrika ayarlarına geri dönüşümü. Büyük kızımın 1 yaşına kadar olan tonlarca fotoğrafi çıktı yapmıştım sukur. Annem babam ve eşimden ne varsa topladım.. büyüğünün 5 yaşı gitti hemde o gün pasta kestik suyum geldi doğuma gittik ayrı bir anısı vardı benim içinvideolar desen öyle... Miniğim desen o kadar az anısı kaldı ki.. çok ama çok üzgünüm kaç telefon iyi aradim geri gelmez dediler cumartesiden sonra hemen cikarticam.. ama videolar falan hep gitti. İki kardeş o kadar çok videoları vardı ki öyle güzellerdi
800 e mümkün değil en uygun fiyatı 4000. Cakmadir oAy geçen 800 e düşmüştü. Keşke gorseydin
Çakma değil canım sadece en kucuguydu kısa sürede stok bitti zaten800 e mümkün değil en uygun fiyatı 4000. Cakmadir o
Yapma ya şaşırdım vallaÇakma değil canım sadece en kucuguydu kısa sürede stok bitti zaten
Tabi ki alabilirsin tek farkları büyüdükçe içindeki besin degerlerinin daha farklı olması...büyüdükçe daha fazlası gerekiyor çünkü...+1yasi al senArkadaşlar birsey danışıcam size oğlum gün içinde mama kullanmaz ek gıda ve emziriyorum ama gece yatarken devam sütü içiyor
Sorum şu biz kasımın 8 de yaşımıza gireceğiz şuan 3 numara mama kullanıyoruz 4 numara 1+ yaş
Bugün devam sütünüz bitti 3 alırsam kalır muhakkak 4 alırsam kullanabilir miyiz
Sadece mekan parası dimiKişi başı 40 TL anlaştık cnm 25 kişi civariyiz
Okul nasıl gidiyor alıştı mi çocuk onu hallettin sen gerisi kolay ...fotoğraf olayı çok sıkıntı bende sık yaşıyorum çoğu resmi cikarttirdik bu sefer ama videolara üzülüyor insan elimizde değil...
Hayatı kolaylaştıran şeyler hepimiz için ihtiyaç bence..bende fissler düdüklü istiyorum ama fiyatlar çok uçuk. Çalışınca taksitle alsam taksitli fiyatı onbini aşıyor altın mubarek
Evet evet doğum gününden sonra çıkartmak iyi olur. Bende karar verdim inşallah az az cikarttiricamYaa kötü olmuş bende bundan çok korkuyorum en kısa sürede benimde çıkartmam lazım. Zaten telefon can cekisiyo o kadar dolu ki çocuğun ayağının fotoğrafını çekmişim onu bile silmeye kıyamıyorum
Kesinlikle süsle doya doya kutlayın geçmişe tekrar dönemiyoruzBayadır almayı düşünüyorsun rahat olur bencede mantıklı. Yoykoyu başka çocuk düşünmüyorsan internette satarsın
geçmiş olsun minnoşa
Hiç o açıdan düşünmemiştim doğru aslında ilk doğumgünü özenmek normal.konsept değil de süslemeler alıp asarım belki.Bimden geçen balon aldım 30lu onları şişiririm
Geçmiş olsun emin olmak için çocuk doktoruna gitseydin çünkü internette her yazan da olmuyo bazenGeçen kızımın ateşi var diyordum 3 gün sürdü ishalde oldu.ateş bitince sırtında önünde hep isilik çıktı.nette 6.hastalık yazıyor ondan geçirdik sanırım.acilde dişten olabilir dediler diş falan çıkmadı.
Şimdide elleri buz gibi kansızlık mı var ince mi giydiriyorum bilmiyorum ensesi sıcak aslında.iki kat giydircem düzelir umarım.yaşında aşı olunca kana da bakarlar sanırım
Evet bana da yapmışlar doğumgünü insanın geçmiş anılarını görmesi de ayrı bi mutluluk veriyo eşimin hiç küçüklük resmi falan yok o eksikliği hissediyoYa evet hatirlamiyorlar ama resimlere bakip mutlu oluyorlar. 6 yasinda buyuk kizim suan fotograglarina bakiyor anne bu je guzelmis anne benim icin mi bunlari yaptin falan diyip mutlu oluyorbizimkilerde bana yapmis bende hep mutlu olurdum baktikca fotograflara
Beennnngecen bi peceteye geldi heh dedim oluyorum ama olmadim donun disinda hiiiic olmadim ne kadar sure normalki acaba
Bana da çok yakın bi arkadaşım dedi pastasını ben alicam diye gerçekten az da olsa bi yük kalkıyo insanın üstünden şuan pasta fiyatları da baya bi uçmuşİyi aksamlar kizlar
Planimda dogum gununde hala ve dayi ile sadece bir pasta alip kutlamak vardi. İki kizimin ayni anda kutlicaz insallah haftaya cumartesi olacak tam ikisinin ortasi. Fakat benim karar degisti. Acmis oldugum konu malum.. okulda yasadigimiz surec o kadar yipratti ki sonunda bir kutlama yapmak istedim insallah guzel olur. Hemde ablasinin oldu minigininde ilk yas gunu guzel olsun dedim insallah hayal ettigimiz gibi olur. Daha kalabalik olucaz insallahmuhtesem bir pasta begendik halasinin dogum gunu hediyesi olacak ama bakalim pastane yapabilecek mi kendi nisanimda pastaneye gosterdiginde aynisini hatta daha guzelini yapariz demisti nisan gunu kutuyu bir actim ben guvercin istedim ustunde kendileri resmen tombis tavuk kondurmuslardi pastanin uzerine insallah bu sefer öyle kotu bir deneyim yasamayiz. Bir yas dogum gununde de renk ile ilgili problem yasamistik son dakika elimdeki seker hamuruyla geri gitmistik pastaneye. Sonraki tum pastalari ben yaptim hem para veriyoruz hem kotu oluyor diye. Acikcasi maddi olarakta dusununce bu yilda ben yapacaktim ama halasindan oyle bir teklif gelince bi rahatlama geldi. En azindan pasta yapmaktan yirttim. Menu dusunucem bakalim simdi yazdimda yazdim
Sağol canım öyle yapıyım o zaman 1 hafta erken kullanmaya başlamış oluruz muhtemelen zararı olmaz herhalde o kadar daYapma ya şaşırdım valla
Tabi ki alabilirsin tek farkları büyüdükçe içindeki besin degerlerinin daha farklı olması...büyüdükçe daha fazlası gerekiyor çünkü...+1yasi al sen
Geçen ay AVM de küçük boy 3600 du..çalışan kız zam gelecek demisti de inanmamıştımSadece mekan parası dimi
Şuanda iyi giidyo inşallah sorunsuzca geçer bundan sonrası.evet videolar çok yazık oluyo ya. Ooo deme o kadar pahalı mı o. Ben 3-4 bin falan sanıyorum
Evet evet doğum gününden sonra çıkartmak iyi olur. Bende karar verdim inşallah az az cikarttiricam
Hicbirsey olmaz artık bir yasindalar bir iki haftadan nolcakSağol canım öyle yapıyım o zaman 1 hafta erken kullanmaya başlamış oluruz muhtemelen zararı olmaz herhalde o kadar da
Öyle benim eşimin de 2-3 fotoğraf var sadece . Evet bakınca insan mutlu oluyorKesinlikle süsle doya doya kutlayın geçmişe tekrar dönemiyoruz
Geçmiş olsun emin olmak için çocuk doktoruna gitseydin çünkü internette her yazan da olmuyo bazen
Evet bana da yapmışlar doğumgünü insanın geçmiş anılarını görmesi de ayrı bi mutluluk veriyo eşimin hiç küçüklük resmi falan yok o eksikliği hissediyo
Bana da çok yakın bi arkadaşım dedi pastasını ben alicam diye gerçekten az da olsa bi yük kalkıyo insanın üstünden şuan pasta fiyatları da baya bi uçmuşben de menüyü bu akşam düşündüm yaş pasta poğaça sarma şehriye salatası muffin kek patlamış mısır belki1 çeşit daha eklerim aşırı çeşit olsun istemiyorum çok dökülen şeylerden de istemedim kalabalık olacak çünkü ve evde olacak
OwwGeçen ay AVM de küçük boy 3600 du..çalışan kız zam gelecek demisti de inanmamıştımişe başlayınca alırım diye düşündüm su an internette bile 5.500 civarı elden taksitli yerlerde onbini bulur o
Hicbirsey olmaz artık bir yasindalar bir iki haftadan nolcak
Şimdiden 4e geçerseniz belki ağır gelebilir. 3 numara alın bitene kadar kullanın. 1 yaşına geldiği gün hemen bir üst mamaya geçmek şart değilArkadaşlar birsey danışıcam size oğlum gün içinde mama kullanmaz ek gıda ve emziriyorum ama gece yatarken devam sütü içiyor
Sorum şu biz kasımın 8 de yaşımıza gireceğiz şuan 3 numara mama kullanıyoruz 4 numara 1+ yaş
Bugün devam sütünüz bitti 3 alırsam kalır muhakkak 4 alırsam kullanabilir miyiz
2 yıla kadar diyorlar emziren anneler için ama ben fırsat bulunca bi gidecegim doktoraYa evet hatirlamiyorlar ama resimlere bakip mutlu oluyorlar. 6 yasinda buyuk kizim suan fotograglarina bakiyor anne bu je guzelmis anne benim icin mi bunlari yaptin falan diyip mutlu oluyorbizimkilerde bana yapmis bende hep mutlu olurdum baktikca fotograflara
Beennnngecen bi peceteye geldi heh dedim oluyorum ama olmadim donun disinda hiiiic olmadim ne kadar sure normalki acaba
2 yıla kadar diyorlar emziren anneler için ama ben fırsat bulunca bi gidecegim doktora
Çok pahalı çok herşey. Gece beslenmesini kesmek miMinikler yaşlarına girmeye başlıyor.. bende dışarda düşünüyordum, sonra onu çağır ay bunu çağır derken baya kalabalık oluyoruz baya pahalıya mal oluyor vazgeçtim.. evde yapıcağım az öz. Elbise sipariş ettim kızıma bide süsleme yaparım balon filan. Pasta sade bisey istiyorum öyle karakter şeklinde değilde mor ya da pembe renk krema üstüne şeker hamurundan bi kuş filan..Ama uçmuş fiyatlar..baya pahalı.. 1 yaş çekimi için randevu aldim birde. 20 kasım doğum günümüz..
Bu Arada üst dişler bi yandan, benim çalışma hayatım sonucu ayrı kalmak bi yandan derken gece yine milyon kez uyanır olduk yine.
Halbuki çok güzeldi düzenimiz bir zamnlar..
Gece beslenmesini kesen var mi? Bu ara buna taktım doktor kontrolünü bekliyorum bakalım doktorum ne dicek
Hem süs hem de yenir diye düşündüm muffinleri herkes yaş pasta sevmiyo çünkü bir de haribo marshmallow koyucam çubuklarla onlar da güzel görünüyo çocuklar da seviyo açıkçası fazla çeşit düşünmedim az çeşit olsun fazla fazla yaparım diye düşündüm bir de erva ya özel pasta kendim yapicam pasta patlatma da yapıcaz .. süslemelerdi magnetlerdi derken herşeyi ben organize ettim elimde yapıyorum magnetleri deÖyle benim eşimin de 2-3 fotoğraf var sadece . Evet bakınca insan mutlu oluyorne güzel evet gerçekten uçtu pasta fiyatlar anlastigimiz yer lezzet olarak gerçekten çok güzel yapıyor ama ben bu kadar beklememistim. Kızım çok istedi suanki pastayı görümcem vermese açıkçası ben veremezdim o kadar çocuklara hediyem pasta olsun dedi sağolsun. Muffin süslemek icin mi yapiyorsun ? İlk doğum gününde ben görsel için yaptım güzelce süsledim falan ama pasta varken yenmesi kaldi hep. Ondan sonra bı daha yapmadım. Ben poğaça, börek, biskuviden toplar yapıyorum onlardan, mercimek köftesi , malum pasta ve bir çeşit kurabiye ve bi salata daha mi yapsam diyorum
Owwonline almak daha avantajlı gercekten
Hiç kesemiyorum gece beslenmesini ama sanki gitgide kendiliğinden düzen oluşturuyo benim bişey yapmama gerek kalmıyo yeter ki akşam uyutmadan önce karnı iyice doymuş olsun ve çıt sesi duymasın bir de 4 5 saat uyanık kalacak iyice yorulacak öyle daha uzun uyuyo fazla uyanmıyo ama genelde 2 kez kalkıyo emmek için bazen 3 oluyo bir iki akşam da 1 kez kalkmıştı ne güzel uyumuştum yaaMinikler yaşlarına girmeye başlıyor.. bende dışarda düşünüyordum, sonra onu çağır ay bunu çağır derken baya kalabalık oluyoruz baya pahalıya mal oluyor vazgeçtim.. evde yapıcağım az öz. Elbise sipariş ettim kızıma bide süsleme yaparım balon filan. Pasta sade bisey istiyorum öyle karakter şeklinde değilde mor ya da pembe renk krema üstüne şeker hamurundan bi kuş filan..Ama uçmuş fiyatlar..baya pahalı.. 1 yaş çekimi için randevu aldim birde. 20 kasım doğum günümüz..
Bu Arada üst dişler bi yandan, benim çalışma hayatım sonucu ayrı kalmak bi yandan derken gece yine milyon kez uyanır olduk yine.
Halbuki çok güzeldi düzenimiz bir zamnlar..
Gece beslenmesini kesen var mi? Bu ara buna taktım doktor kontrolünü bekliyorum bakalım doktorum ne dicek
6 aydan sonra kesenler var tabi ama bi doktora danışmakta fayda var, ah bizimde alt üst oldu düzen, çok sık emmek istiyor bu ara
Çok pahalı çok herşey. Gece beslenmesini kesmek misabaha kadar beslenerek geçiriyor resmen düzeleceğine iyice bozuldu yastığa kafam değmiyor sırtımda sürekli. Surekli sırtıma koymaktan yastıkta şekil kalmadı
Maşaallah bozulmasın daha iyi olsun inşallah. Bi ara bizde böyle itiydik sonra hastalık diş derken memeci olduk.. doktorum kes derse kasicegim inşallah tabi kes demeyle olmuyor zor bi surecHem süs hem de yenir diye düşündüm muffinleri herkes yaş pasta sevmiyo çünkü bir de haribo marshmallow koyucam çubuklarla onlar da güzel görünüyo çocuklar da seviyo açıkçası fazla çeşit düşünmedim az çeşit olsun fazla fazla yaparım diye düşündüm bir de erva ya özel pasta kendim yapicam pasta patlatma da yapıcaz .. süslemelerdi magnetlerdi derken herşeyi ben organize ettim elimde yapıyorum magnetleri de
Hiç kesemiyorum gece beslenmesini ama sanki gitgide kendiliğinden düzen oluşturuyo benim bişey yapmama gerek kalmıyo yeter ki akşam uyutmadan önce karnı iyice doymuş olsun ve çıt sesi duymasın bir de 4 5 saat uyanık kalacak iyice yorulacak öyle daha uzun uyuyo fazla uyanmıyo ama genelde 2 kez kalkıyo emmek için bazen 3 oluyo bir iki akşam da 1 kez kalkmıştı ne güzel uyumuştum yaa
İnsan arada başka yerlere gitmek istiyor yakında ben de gidicem ailemin yanına.baya da kalıcam.hep aynı ev ev sıkılıyor insan.fotoğraf meselesi kötü olmuş keşke geri döndürülebilseydi neyseki azda olsa babada diğerlerinde varmışKizlar su okul olayını yaşadığınızda beri 27 eylülden beri asla hiç birşey yolunda gitmiyor. Cidden ama ben hayatımda hiç böyle şanssız olduğumu hissetmemiştim. Yolunda giden birşey yok resmen.. dün resimler videolarda gitti.. tonla program indirdim geri gelmiyo.. eşim fabrikka ayarlarına döndürme çünkü.. gecekten kabus gibi 1 ay geçirdim. Minigede yansıdı zaten uyku problemleriniz baştan beri ortada ama şuan ilk zamanlardan bile kötü 1 aydır yorgunluktan olucem. Kaçıp kurtulmak istiyorum suanki durumdan. Tabiki ailemle bir kaçmakböyle herşeyi bu şehri bırakıp kalan fotograflarla bambaşka bir şehre hayata geçmek abooo depresyonda miyim acaba
çok sağol canım 3 gün sonrası geçti daha uzun sürseydi götürecektim.Kesinlikle süsle doya doya kutlayın geçmişe tekrar dönemiyoruz
Geçmiş olsun emin olmak için çocuk doktoruna gitseydin çünkü internette her yazan da olmuyo bazen
Evet bana da yapmışlar doğumgünü insanın geçmiş anılarını görmesi de ayrı bi mutluluk veriyo eşimin hiç küçüklük resmi falan yok o eksikliği hissediyo
Bana da çok yakın bi arkadaşım dedi pastasını ben alicam diye gerçekten az da olsa bi yük kalkıyo insanın üstünden şuan pasta fiyatları da baya bi uçmuşben de menüyü bu akşam düşündüm yaş pasta poğaça sarma şehriye salatası muffin kek patlamış mısır belki1 çeşit daha eklerim aşırı çeşit olsun istemiyorum çok dökülen şeylerden de istemedim kalabalık olacak çünkü ve evde olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?