2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Sen nasılsın, nasıl gidiyor 2 bebişle 2, 5aylık oldu sanırım
Ben bayağı zorlanıyorum yaa büyüğünün kıskançlığı ve o psikolojisini dengede tutmaktan küçüğüyle ilgilenmek bi kenara dursun en önemlisi de hastalık olunca aşırı zorlanıyorum henüz küçüğü beşikte duruyor o da büyürse daha çok zorlanıcam ama şimdiden zormuş allah gerçekten çok çocuklulara kolaylık versin 3 aylık olduk bu arada

Ben bayağı zorlanıyorum yaa büyüğünün kıskançlığı ve o psikolojisini dengede tutmaktan küçüğüyle ilgilenmek bi kenara dursun en önemlisi de hastalık olunca aşırı zorlanıyorum henüz küçüğü beşikte duruyor o da büyürse daha çok zorlanıcam ama şimdiden zormuş allah gerçekten çok çocuklulara kolaylık versin 3 aylık olduk bu arada

Merhaba, siz nerde hangi doktora gittiniz? Süreciniz bu şekilde başarılı oldu mu? Çoklu besin olarak nelere alerjisi vardı mesela? Surecinizi anlatir misiniz

Oy büyütmüşsün en azından gaz dönemi bitmiştir buna da şükür işin zor gerçekten aynılarını yaşadığım için yaşadığın zorluğu çok iyi biliyorum.zorlana zorlana da olsa geçecek inşallah Allah kolaylık versin kim hasta? İkisi aynı anda olunca da sıkıntı. nereye bakacağını şaşırıyor insan.bir de küçüğü ablasının yanında sevmeye başladın mı? Kıskansa da alışması lazım. Ona da cici yaptır kucağına ver bol bol

Apikobali gebeyken kullandınız mı?
Bebeğinizde herhangi bir kalp ve sinir sistemi problemi oldu mu? Gebelikte yasakmış kullanımı ama ben de kullanıyordum bir süredir ve maalesef yeni öğrendim gebelik kategorisini.
Ben de aynı durumdayım. Bebeğinizde bir sıkıntı oldu mu umarım herşey yolundadır.

Apikobali gebeyken kullandınız mı?
Bebeğinizde herhangi bir kalp ve sinir sistemi problemi oldu mu? Gebelikte yasakmış kullanımı ama ben de kullanıyordum bir süredir ve maalesef yeni öğrendim gebelik kategorisini.
Siz kullandınız ve sorun oldu mu?umarım mesajı görürsünüz Ben de bilmeden 3 hafta kullandım. 2 haftalık gebeymişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…