2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Canım benim düzenli olurdum hiç şaşmazdı bu ay 14 gün geçti geöen test yaptım negatif. ama halen olmadım.

Canım benim düzenli olurdum hiç şaşmazdı bu ay 14 gün geçti geöen test yaptım negatif. ama halen olmadım.
Benimde 20 gün geçmişti ama şükür sonrasında hasta oldum kan vermiştim negatifti. Doktor eğer iyi bir emzirme yaptıysan gecikebilir demişti.

Günaydın arkadaşlar şükür ateş yapmadı aşılar sadece gün içerisinde ağrı giriyordu sanırım ağladı biraz ama gece uykusu falan çok iyiydi
İyi çok şükür siz atlattınız biz de inşallah böyle kolay atlatırız aşılarımızı
Kızlar hala adet olmayan var mi? Ben olmadım hiç, bi ara olmadi kontrole gideyim bakalim
Ben de ilk temmuzda olmuştum sonra olmadım dün başladı leke leke gelmeye tam sökülmedi henüz emzirmekten kaynaklı düzensizlik olabiliyormuş

İnşaAllah atlatırsınız aşı zamanı çok geriliyorum ben

Bayadır almayı düşünüyorsun rahat olur bencede mantıklı. Yoykoyu başka çocuk düşünmüyorsan internette satarsın
4 aşı olduk su çiçeği, kk ve diğeri hatırlayamadım menenjitte var gerçekten çok ağladı farkında olmaları daha çok ağlamasına sebep oluyor İnşaAllah ateş yapmaz
geçmiş olsun minnoşa
Hiç o açıdan düşünmemiştim doğru aslında ilk doğumgünü özenmek normal.konsept değil de süslemeler alıp asarım belki.Bimden geçen balon aldım 30lu onları şişiririm

Geçen kızımın ateşi var diyordum 3 gün sürdü ishalde oldu.ateş bitince sırtında önünde hep isilik çıktı.nette 6.hastalık yazıyor ondan geçirdik sanırım.acilde dişten olabilir dediler diş falan çıkmadı.
Şimdide elleri buz gibi kansızlık mı var ince mi giydiriyorum bilmiyorum ensesi sıcak aslında.iki kat giydircem düzelir umarım.yaşında aşı olunca kana da bakarlar sanırım

Ben hicbirseyi satamadim nedense fiyatında uygun koydum alan olmadı dağıttım hep..sadece araba koltuğuna kıyamıyorum hala ilanim duruyor...yoykoya gelince sanırım aşağı indirirken bozdum bir şekilde fermuari açtık simdide kapanmıyor ordsn iniyordu degilmi
Yatağı almak için çalışmayı bekliyorum ..son haftam artık basliyorum kismetse

Allah kolaylık versin ev-iş aynı anda..
oto koltuğu kaça satıyorsun? bizimki Kraft fermuarı açıp indirmiştik dediğin gibi.

Ya evet hatirlamiyorlar ama resimlere bakip mutlu oluyorlar. 6 yasinda buyuk kizim suan fotograglarina bakiyor anne bu je guzelmis anne benim icin mi bunlari yaptin falan diyip mutlu oluyor bizimkilerde bana yapmis bende hep mutlu olurdum baktikca fotograflara
Kızlar hala adet olmayan var mi? Ben olmadım hiç, bi ara olmadi kontrole gideyim bakalim
Beennnn gecen bi peceteye geldi heh dedim oluyorum ama olmadim donun disinda hiiiic olmadim ne kadar sure normalki acaba

İyi aksamlar kizlar
Planimda dogum gununde hala ve dayi ile sadece bir pasta alip kutlamak vardi. İki kizimin ayni anda kutlicaz insallah haftaya cumartesi olacak tam ikisinin ortasi. Fakat benim karar degisti. Acmis oldugum konu malum.. okulda yasadigimiz surec o kadar yipratti ki sonunda bir kutlama yapmak istedim insallah guzel olur. Hemde ablasinin oldu minigininde ilk yas gunu guzel olsun dedim insallah hayal ettigimiz gibi olur. Daha kalabalik olucaz insallah muhtesem bir pasta begendik halasinin dogum gunu hediyesi olacak ama bakalim pastane yapabilecek mi kendi nisanimda pastaneye gosterdiginde aynisini hatta daha guzelini yapariz demisti nisan gunu kutuyu bir actim ben guvercin istedim ustunde kendileri resmen tombis tavuk kondurmuslardi pastanin uzerine insallah bu sefer öyle kotu bir deneyim yasamayiz. Bir yas dogum gununde de renk ile ilgili problem yasamistik son dakika elimdeki seker hamuruyla geri gitmistik pastaneye. Sonraki tum pastalari ben yaptim hem para veriyoruz hem kotu oluyor diye. Acikcasi maddi olarakta dusununce bu yilda ben yapacaktim ama halasindan oyle bir teklif gelince bi rahatlama geldi. En azindan pasta yapmaktan yirttim. Menu dusunucem bakalim simdi yazdimda yazdim

Allah kolaylık versin ev-iş aynı anda..
oto koltuğu kaça satıyorsun? bizimki Kraft fermuarı açıp indirmiştik dediğin gibi.
Otokoltugu puset 0-13 kilo aralığı cnm baby2go marka yenisi olmuş 800 TL ben 200 e ilan koydum yepyeni üstelik. Ben 9_36 kilo aldım oğlana.
Fermuarlı açtım sanki bı taraf havada kaldi

Hadi bakalım kısmetse bizde pazar dsarda yapıyoruz. Afiş yaptirdim oğlana resimli. Magnetde yaptırdım bakalım..
Pastasini resimli yaptıracağım...seninki büyük şanssızlık olmuş

Ablasının olduysa kesinlikle ufakligada yap çünkü ben 3. Çocuğum diye bana hiç ozenmemisler küçüklüğme dair hiç fotoğrafım yok oysa abim ve ablama resmen düğün pastası yaptrmışlar içimde hep yaradır o yüzden sürekli fotoğrafını videosunu çekiyorum bebeğimin herseyine ozeniyorm ilerde bakıp mutlu olur

Otokoltugu puset 0-13 kilo aralığı cnm baby2go marka yenisi olmuş 800 TL ben 200 e ilan koydum yepyeni üstelik. Ben 9_36 kilo aldım oğlana.
Fermuarlı açtım sanki bı taraf havada kaldi
Uyguna koymuşsun aslında.ama 9-36 olsa alırdım
inşallah güzel bir pasta ve kutlama olur ben de resimli pasta yaptırcam sanırım.yanına bir şey düşünmedim

Hadi bakalım kısmetse bizde pazar dsarda yapıyoruz. Afiş yaptirdim oğlana resimli. Magnetde yaptırdım bakalım..
Pastasini resimli yaptıracağım...seninki büyük şanssızlık olmuş
Kaca tuttunuz sorması ayıp canım
Başıma geleni bir bilsen.. dün telefonum açılıp kapandı sürekli hemen kapanıyordu eşim ver dedi vermez olaydım fabrika ayarlarına geri dönüşümü. Büyük kızımın 1 yaşına kadar olan tonlarca fotoğrafi çıktı yapmıştım sukur. Annem babam ve eşimden ne varsa topladım.. büyüğünün 5 yaşı gitti hemde o gün pasta kestik suyum geldi doğuma gittik ayrı bir anısı vardı benim için videolar desen öyle... Miniğim desen o kadar az anısı kaldı ki.. çok ama çok üzgünüm kaç telefon iyi aradim geri gelmez dediler cumartesiden sonra hemen cikarticam.. ama videolar falan hep gitti. İki kardeş o kadar çok videoları vardı ki öyle güzellerdi
Uyguna koymuşsun aslında.ama 9-36 olsa alırdım

inşallah güzel bir pasta ve kutlama olur ben de resimli pasta yaptırcam sanırım.yanına bir şey düşünmedim
İnşallah canım ben kendim yapsaydım resimli pasta yapacaktım

Kizlar su okul olayını yaşadığınızda beri 27 eylülden beri asla hiç birşey yolunda gitmiyor. Cidden ama ben hayatımda hiç böyle şanssız olduğumu hissetmemiştim. Yolunda giden birşey yok resmen.. dün resimler videolarda gitti.. tonla program indirdim geri gelmiyo.. eşim fabrikka ayarlarına döndürme çünkü.. gecekten kabus gibi 1 ay geçirdim. Minigede yansıdı zaten uyku problemleriniz baştan beri ortada ama şuan ilk zamanlardan bile kötü 1 aydır yorgunluktan olucem. Kaçıp kurtulmak istiyorum suanki durumdan. Tabiki ailemle bir kaçmak böyle herşeyi bu şehri bırakıp kalan fotograflarla bambaşka bir şehre hayata geçmek abooo depresyonda miyim acaba

He birde kurutma makinesi istiyorummm gözümü kararttim. Alınca zorlanicaz ama istiyorum Hoover ve Grundig iksiinden birini kullanan var mı ?

Yukarıdaki yazdığımı okuyunca şaşırıyorum normalde ben acayip idareci biriyimdir uzuuuuuun yıllar giyerim herşeyi 9-10 yaşımdan hirkam var düşünün 31 yaşındayım ama doğumdan sonra birşey oldu bana hala giyim vs gözüm yok (zaten hala zayiflayamadim) ama hayatımı ne kolaylaştıracak da onu istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…