2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Slm kızlar adetime 2 gün kala b-hcg 171 çıkmıştı 6 gün sonra yani dün 2.256 çıktı. Bugün doktora gittim vajinal ultrasondan baktı ve kesemiz çok şükür gözüktü. Telefondaki uygulama 4+5 diyor ama doktor haftasıyla ilgili birşey demedi keseye odaklanmıstım soylemeyi unuttum kaç haftalık gözüküyor diye. Neyse kese iyi yerde etrafında kanama alanı yok dedi şükür. Pihtilasmadan dolayı kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Tsh değerim birazcık fırlamış onun içinde bir ilaç yazdı. Inşallah 2 hafta sonra kalp atışını da duyarım ve müjdeli haberi ailelerimize veririz inşallah. Daha söylemedik düşük olursa üzülürler diye. Allah'im hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin. Sağlık sıkıntısı olan arkadaşlarıma da rabbim şifa versin çok geçmiş olsun diliyorum

Eklentiler

• 20210326_131211.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 53
Teşekkürler canım videolar için

insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin mevlam ❤
amin inşallah alırız hepimiz
bir de benim günüm günüme uymuyor, bulantı da değişken sizde de öyle mi? Bazen daha fazla bazen az gibi oluyor, endişeleniyorum da bazen aslında
Ben sürekli yatmadım, hep hareketliydim ama kendimi hiç yormadım, doktorum da yat demedi sadece yorulma dedi, dışarıya kanamam olmamıştı ama hiç. 5. Hafta bulantım yoktu bol bol su içtim ilaçları aksatmadım başka da özel birşey yapmadım, inşallah geçer sizlerin de, sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Çok saol tatlım amin Allah razı olsun desteğin için inşallah canım

ben riske girdim ignemi yaptirmadim. cok korkuyorum igneden. kan bile veremiyorum kolay kolay. sadece vajinal hap ile yol aliyorum. 2 hafta sonra gel bakalim yine demisti doktor. 2 hafta sonra gittigimde yine sorun devam ediyorsa mecburen yaptiracagim. surekli iletisimdeyiz insallah bundan sonra. bol bol dua edelim birbirimize

bir de kizlar 1 bucuk senedir cocuk istiyorduk biz. doktor doktor gezdik. surekli hormon ilaclari kullandim haliyle. 55 kilo ile baslayan seruvenim 65 kilo ile hamile kalmama sebep oldu. su düsük tehlikesi Allahin izniyle bir kalsin ortadan kilo kontrolu ile ilgili de bilgi almak istiyorum tecrubeli annelerimizden. buradan bizi aydinlatirlarsa sevinirim

ay benim cenem düstü yine doktorum benim vitamin degerlerim ile ilgili kanima bakmadi. yani sadece folikasit yazdi verdi. vitamin takviyesi sizde oldu mu acaba? cunku kendimi bildim bileli demir eksikligim var. hamile kaldigimi ogrendim ogreneli vitaminlerimi biraktim ben bir kenara doktor illa bakar diye dusundum ama bakmadi. heyecandan sormayi da unutmusum ben

Bu uzun bir süreç sanırım, umarım sağlıkla atlatırız
Vitaminler icin ise erken henüz, 12. Haftadan sonra veriyorlar genelde demir ve vitaminleri.Bende sadece folik asit iciyorum,herseyi biraktirdi doktorum
Kilo olayi icin ise ,ben daha fazla kiloda hamile kaldım.Benimde dikkat etmem gerekli.Hele birde bu kanama alanı yüzünden uzun süre yatmam gerekirse vay halime daha fazla alırım diye endişe ediyorum

Merhaba. Hayırlı olsun hamileliğiniz. Benim şuan 5+1. aile sağlığı merkezinde kan testi yaptırmıştım. aile hekimi 8. haftada gitmemi önerdi sizin söylediğiniz sebeplerden. henüz gitmedim ama beklemek zor. günler geçmek bilmiyor böyle de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…