- 18 Mart 2013
- 621
- 1.047
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #3.141
Amininşallah hepimiz varlıklarından ve sağlıklarından emin oluruz en kısa zamanda. Beklemek zor gerçekten...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amininşallah hepimiz varlıklarından ve sağlıklarından emin oluruz en kısa zamanda. Beklemek zor gerçekten...
Evet normal oldu, hadi bakalmEvet aynı görünüyor ben internetten tüp bebek tranfer tarihine göre hesapladım :) Siz normal yolla gebe kaldınız değil mi? Benim de net haftam doktoro gidince netleşir.
Ben 6+1de karından hem keseyi gordum hemde kalp atışını duydum canim inşallah sende gorursunKızlar bende 31 inde Dr gidicem hem kese hem kalp atışı için kalp atışı 6+3 te karından görülür mü alttan da baktırmak istemiyorum ama ikisini de görünümüyüm
Teşekkürler canım videolar içinYalnız olmadığını bilmek insana güç verir. Bizler de birbirimize güç verelim. Ben YouTube da Psikolog Tülay Kök hanımın şu iki videosundan sonra olayı daha iyi çözdüm çok yardımı oldu. Tabi şartlar diyorum ya... Pandemi birşeyleri atlatmayı zorlaştırıyor.
Ben çocukluğumdan beri kaybetme korkuları yaşardım. Sonraları öğrendim ki babam da benim gibiymiş. Seninle Başlamadı adlı kitabı okudum, hâlâ okuyorum tavsiye ederim. O kitabı okudukça anlamlandı birçok şey bende. İnsan kendine ne olduğunu anlamlandırınca başa çıkması da kolaylaşıyor.
Tülay Kök video1
Tülay Kök video 2
amin inşallah alırız hepimizinsallah saglikla kucagina almayi nasip etsin mevlam ❤
bir de benim günüm günüme uymuyor, bulantı da değişken sizde de öyle mi? Bazen daha fazla bazen az gibi oluyor, endişeleniyorum da bazen aslındagerçekten çok zor bulantı. ben de tuzlu şeyler istiyorum, ayran zeytin felan biraz rahatlatıyor.onun dışında midem hep ağzımda resmen. ama en çok su içemediğim için biraz tedirgin oluyorum. bundan önceki gebeliğimde düşük riski varken doktor bol
sıvı al demişti. dinlenip bol sıvı almaya dikkat edelim.su meyve suyu ayran gibi. geçecek inşaallah bugünler de.
Ben sürekli yatmadım, hep hareketliydim ama kendimi hiç yormadım, doktorum da yat demedi sadece yorulma dedi, dışarıya kanamam olmamıştı ama hiç. 5. Hafta bulantım yoktu bol bol su içtim ilaçları aksatmadım başka da özel birşey yapmadım, inşallah geçer sizlerin de, sağlıkla gelsin bebişlerimizİnşallah bizimde kaybolur ve bir daha olmaz sen bu sürecte hep yattın mı ? Nelere dikkat ettin
Bana da igne yaptılar bir kez ama devamlı mı olucak bilmiyorum.Haftaya tekrar kontrolum var ,kanama alanına bakılacak.bende fitil kullanıyorum.Irtibatta olalim ,durumlarımiz benzer.İnsallah sağlıcakla atlatırız
Çok teşekkür ederim canım doktorum ilk dogumumu da yaptıran kişi guveniyorum aslında prof kendisi, ama burda bakıyorum herkesin doktoru ilk kanamada hemen ilaci igneyi vermiş bilmiyorum yaşim gereği mi (38) ,kalp atışını duyup öyle tedaviye başlayalım dedi.eger saglikli degilse boşuna engel olmayalım falan dedi.Çok realist sanırım.Senin kanama alanı olan gebeliginde yattin mı hep,yoksa normal hayatına devam mı ettin ? Ne kadar sürede kaybolmuştu hatırlıyor musun ?
Size de gecmis olsun, sizin tedaviniz keseyi görunce mi başladı ? bende salı gidicem.Inşallah güzel haberlerle geliriz
Benim de uyku fena, gerisi yok daSen gene iyi benim 9 kizla bir uyuyorum nerdeyse:)) bulantim bas donmem yok şükür sadece uyku uyku uyku
Çok saol tatlım amin Allah razı olsun desteğin için inşallah canımÜzme kendini suçlama. Olacağın önüne zaten gecemezsin ama herşey güzel olacak inşallah. İlk gebeliğimde koca bir kanama alanı vardı dışarı tek damla akmadi 9. Haftaya kadar var dedi doktor sonra dağıldı. Seni okuyunca o günlerimi yaşadım. O yüzden her mesajına cevap yazmaya çalışıyorum. Ben yavrumu sağlıkla dünyaya getirdim inşallah senin yavrunda sağlıkla dünyaya gelsin
Saol canım ❤ İnşallah canım ,senden de güzel haberler alalım hepimiz sağlıcakla ilerleyelim Senin içinde dua edicemKendini suçlama, aksi bir durum olsaydı zaten su an başka bir şeyi konuşuyor olurduk Allah korusun . İçini ferah tut . En azından bebeğini gördün, biliyorsun 'O' orada .
Amin canım. Allah razı olsun. InsallahSaol canım ❤ İnşallah canım ,senden de güzel haberler alalım hepimiz sağlıcakla ilerleyelim Senin içinde dua edicem
Demek ki cinsiyetlede alakası yok :)Yok İnan ikisi de oğlan bu gebelikte dahil tatlı diye bişey yiyemiyorum o var 11. Haftada bi gebeliğim sonlandırılmıştı ondada sanırım bulanmadı midem
İnşallah bizimde kaybolur ve bir daha olmaz sen bu sürecte hep yattın mı ? Nelere dikkat ettin
Bana da igne yaptılar bir kez ama devamlı mı olucak bilmiyorum.Haftaya tekrar kontrolum var ,kanama alanına bakılacak.bende fitil kullanıyorum.Irtibatta olalim ,durumlarımiz benzer.İnsallah sağlıcakla atlatırız
Çok teşekkür ederim canım doktorum ilk dogumumu da yaptıran kişi guveniyorum aslında prof kendisi, ama burda bakıyorum herkesin doktoru ilk kanamada hemen ilaci igneyi vermiş bilmiyorum yaşim gereği mi (38) ,kalp atışını duyup öyle tedaviye başlayalım dedi.eger saglikli degilse boşuna engel olmayalım falan dedi.Çok realist sanırım.Senin kanama alanı olan gebeliginde yattin mı hep,yoksa normal hayatına devam mı ettin ? Ne kadar sürede kaybolmuştu hatırlıyor musun ?
Size de gecmis olsun, sizin tedaviniz keseyi görunce mi başladı ? bende salı gidicem.Inşallah güzel haberlerle
ben riske girdim ignemi yaptirmadim. cok korkuyorum igneden. kan bile veremiyorum kolay kolay. sadece vajinal hap ile yol aliyorum. 2 hafta sonra gel bakalim yine demisti doktor. 2 hafta sonra gittigimde yine sorun devam ediyorsa mecburen yaptiracagim. surekli iletisimdeyiz insallah bundan sonra. bol bol dua edelim birbirimizeİnşallah bizimde kaybolur ve bir daha olmaz sen bu sürecte hep yattın mı ? Nelere dikkat ettin
Size de gecmis olsun, sizin tedaviniz keseyi görunce mi başladı ? bende salı gidicem.Inşallah güzel haberlerle geliriz
Bu uzun bir süreç sanırım, umarım sağlıkla atlatırızben riske girdim ignemi yaptirmadim. cok korkuyorum igneden. kan bile veremiyorum kolay kolay. sadece vajinal hap ile yol aliyorum. 2 hafta sonra gel bakalim yine demisti doktor. 2 hafta sonra gittigimde yine sorun devam ediyorsa mecburen yaptiracagim. surekli iletisimdeyiz insallah bundan sonra. bol bol dua edelim birbirimize
Merhaba. Hayırlı olsun hamileliğiniz. Benim şuan 5+1. aile sağlığı merkezinde kan testi yaptırmıştım. aile hekimi 8. haftada gitmemi önerdi sizin söylediğiniz sebeplerden. henüz gitmedim ama beklemek zor. günler geçmek bilmiyor böyle deKızlar dr a gidenler,ne zmn gittiniz ilk,kaç haftalikken.Ben şu 5. haftadayım.sadece idrar testi yaptırdım.erken gidildigi zmn kese bazen gorulmüyor yekrar tekrar gitmek geriyor beni.bide bundan önceki gebeligim düşukle sonuclanmiştı onun etkidi birazda sanırim
Takman için bir sebep yok her hamılede olmalı gibi bir durum yok cunkuYa benim göğüslerde büyüme olmadı çok saçma bir soru ama takmamam için bir sebep de göremiyorum
Kese fasulye gibiyse erkek, yuvarlaksa kız diyorlardıUltrasondan cinsiyet nasıl anlaşılıyordu bilen var mı