- 2 Kasım 2020
- 73
- 115
- 37
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #3.121
Cok geçmiş olsun.bende aralık ayinda ayni şeyleri yaşadim,maalesef çok zor bir durum Allah yardimcin olsunÇıktım canım düşmemiş ama yapısı bozulmuş sağlıklı bi gebelik görmüyorum dedi kendi düşecek yada kürtaj olacak
Ben 4+3 te karından gördüm canım.Kızlar dr a gidenler,ne zmn gittiniz ilk,kaç haftalikken.Ben şu 5. haftadayım.sadece idrar testi yaptırdım.erken gidildigi zmn kese bazen gorulmüyor yekrar tekrar gitmek geriyor beni.bide bundan önceki gebeligim düşukle sonuclanmiştı onun etkidi birazda sanırim
Aa ne güzel,bnm kızimda da 6.haftada zor görmüştük jinekolojik muayene ile.Allah hayırli haberler almamızı nasip etsinBen 4+3 te karından gördüm canım.
Sen gene iyi benim 9 kizla bir uyuyorum nerdeyse:)) bulantim bas donmem yok şükür sadece uyku uyku uykuKızlar akşam 10'u zor görüyorum resmen
gerçekten çok zor bulantı. ben de tuzlu şeyler istiyorum, ayran zeytin felan biraz rahatlatıyor.onun dışında midem hep ağzımda resmen. ama en çok su içemediğim için biraz tedirgin oluyorum. bundan önceki gebeliğimde düşük riski varken doktor bol7+2 oldum birkaç gündür bulantım iyice arttı kusmamak için zorlamıyorum şükür daha kusmadım, ben ızgara tarzı yağsız ve kuru yiyecekler, ayva, ekşi elma, peynir zeytin en çok bunları yiyebiliyorum, bir de bugünlerde fazla su içemiyorum, kabızlıkla baş etmek zor oluyor ama yapacak birşey yoksu içmek çok mu önemli bu haftalarda onu bilen var mı
İnşallah bizimde kaybolurMerhaba benim de 5 haftalıkken kanama alanı vardı, bence çoğu gebelikte ilk başta oluyor, Progestan hap kullanıyordum gebeliği öğrendiğimden beri, haftada bir de iğne yaptırttılar, kayboldu şükürKendini kesinlikle yorma, bol bol dinlen ve bulantın yoksa bol su iç, inşallah kaybolur
Bana da igne yaptılar bir kez ama devamlı mı olucak bilmiyorum.Haftaya tekrar kontrolum var ,kanama alanına bakılacak.bende fitil kullanıyorum.Irtibatta olalim ,durumlarımiz benzer.İnsallah sağlıcakla atlatırızbin sukur bulantim kusmam hic olmadi. dun gece hapi fitil olarak kullandim ama igneden cok korkuyorum diye yaptirmadim. sen ne kadar sure kullandin? suan hamileligin kacinci haftasindasin acaba?
Çok teşekkür ederim canımmerhaba oncelıkle hayırlı olsun dıyorum benım ılk kızımdada oleydı ıcerıde kanama vardı ama hıc dısarıda kanama yoktu ılk gıttıgım kadın dogumcu hıcbısey demedıde vermedıde bır gun karın agrım olunca baska bır dr gıttım bana aylık ıgne vermıstım ıcerıdekı kanama ıcın cok sukur bır sıkıntıda yasamadım benım onerım dokturunu degıstırebılıyrsan degıstrmen ama yenı duzenlemeye gorede artık hıcbırsey vermıyorlarmıs 7 ay once bır kurtajla sonuclanan gebelıgım oldu doktorum yenı duzenlemede dogal akısına bıraktıklarını zaten durması gerekıyorsa o bebegın duracagını soyledı arada 6 yıl gıbı bır sure var bu ıkı uygulamayıda soleyen aynı doktorum :) ama ıcın rahat olsun o kenarlardakı kanamalar sorun yaratmıyormus denemıs yasamıs bırı olarak soyluyorum
Size de gecmis olsun, sizin tedaviniz keseyi görunce mi başladı ? bende salı gidicem.Inşallah güzel haberlerle gelirizBen varım canım.Bugun 5+3 um.İlk kontrolüm 4+3 te karından yapıldı.Keseyi gördük.Doktor kanama alanı gördü.Gunde iki defa 200mg vajinal progestan alıyorum.Disari kanamam hiç olmadı.Sali tekrar kontrol var bekliyorum bakalım.
Yok İnan ikisi de oğlanCinsiyetlee farklımı peki merak ettim :)
Bu sefer sağlıklı tatlış bi kız nasip olur inş canımmYok İnan ikisi de oğlanbu gebelikte dahil tatlı diye bişey yiyemiyorum o var 11. Haftada bi gebeliğim sonlandırılmıştı ondada sanırım bulanmadı midem
Yaşla ilgili olduğunu düşünmüyorum . Dr la ilgili bir durum . Benim de kendi dr um progestan vermek istemedi ; ben vermiyorum dedi . Ben de ne olur ne olmaz elimin altında olsun vs diye biraz ısrar edince yazdı, aldık. Kendim kullandım ( anlatmıştım ). Ancak dun gittiğim diger dr ' iyi yapmışsın, kullanmaya devam et ' dedi . Ve ben de 40 yaşındayım.Çok teşekkür ederim canımdoktorum ilk dogumumu da yaptıran kişi guveniyorum aslında prof kendisi, ama burda bakıyorum herkesin doktoru ilk kanamada hemen ilaci igneyi vermiş bilmiyorum yaşim gereği mi (38) ,kalp atışını duyup öyle tedaviye başlayalım dedi.eger saglikli degilse boşuna engel olmayalım falan dedi.Çok realist sanırım.Senin kanama alanı olan gebeliginde yattin mı hep,yoksa normal hayatına devam mı ettin ? Ne kadar sürede kaybolmuştu hatırlıyor musun ?
Çok haklısın çok zor bu durumda. İnsalalh bir an önce geçer tüm ağrıların da bebisine tam anlamı ile odaklanirsin.Evet arkadaşım , inşallah iyi gelecek
İçimde bir kalbin pıt pıt büyümesini düşünüp ağrılarımı sancılarımı düşünmemeye çalışıyorum, bebişe odaklanıyorum .
Allah sabrını verir elbet .
çünkü doktorlar da bişey yapmıyorlar dün gece acile gittik acil doktoru gebe isen sana kesinlikle iğne vuramam dedi. Parol içebiliyormuşuz günde 3 kez bile .
Evet canım dün konuştuk seninle ,anladım canım ,doktorun protokolü o zamanYaşla ilgili olduğunu düşünmüyorum . Dr la ilgili bir durum . Benim de kendi dr um progestan vermek istemedi ; ben vermiyorum dedi . Ben de ne olur ne olmaz elimin altında olsun vs diye biraz ısrar edince yazdı, aldık. Kendim kullandım ( anlatmıştım ). Ancak dun gittiğim diger dr ' iyi yapmışsın, kullanmaya devam et ' dedi . Ve ben de 40 yaşındayım.
Beklemek çok zor inşallah bir sorun çıkmaz sizde kalp atışını duyarsınız inşallahmerhaba canım, Ben de 6+1 de gittim. Vajinal muayenede keseyi gördü. Yolk Kesesi de var dedi. Ama kap atışı için 15 gün sonraya randevu verdi.
Kendini suçlama, aksi bir durum olsaydı zaten su an başka bir şeyi konuşuyor olurduk Allah korusun . İçini ferah tut . En azından bebeğini gördün, biliyorsun 'O' orada .Evet canım dün konuştuk seninle ,anladım canım ,doktorun protokolü o zamanDeğişkenlik göstetebiliyor demek,geç kalmışmiyımdir beni üzüyor biraz ,suçluluk duygusu var
Evet aynı görünüyor ben internetten tüp bebek tranfer tarihine göre hesapladım :) Siz normal yolla gebe kaldınız değil mi? Benim de net haftam doktoro gidince netleşir.Merhabaa, bizim beklemen doğum tarihlerimiz de aynıymış :) ben dün gittim doktora kalp atışı için 15 gün sonraya randevu verdi. Şu an uygulama hesabıyla 7. Haftanın başında görünmeme rağmen kese büyüklüğüne göre 5+5 deyim. O yüzden duymama ihtimaliniz var ama kese net görünür diye düşünüyorum
inşallah hepimiz varlıklarından ve sağlıklarından emin oluruz en kısa zamanda. Beklemek zor gerçekten...Beklemek çok zor inşallah bir sorun çıkmaz sizde kalp atışını duyarsınız inşallah
Evet tabloyu inceledim bakalım inşallah duyarım da bir de onun için telaşlanmam.5+5de duyulmaz canım ama 6+1 de duyanlar var
Üzme kendini suçlama. Olacağın önüne zaten gecemezsin ama herşey güzel olacak inşallah. İlk gebeliğimde koca bir kanama alanı vardı dışarı tek damla akmadi 9. Haftaya kadar var dedi doktor sonra dağıldı. Seni okuyunca o günlerimi yaşadım. O yüzden her mesajına cevap yazmaya çalışıyorum. Ben yavrumu sağlıkla dünyaya getirdim inşallah senin yavrunda sağlıkla dünyaya gelsinEvet canım dün konuştuk seninle ,anladım canım ,doktorun protokolü o zamanDeğişkenlik göstetebiliyor demek,geç kalmışmiyımdir beni üzüyor biraz ,suçluluk duygusu var
Evet ama uygulama hesabından geri olabilir o yüzden söyledim :)5+5de duyulmaz canım ama 6+1 de duyanlar var