2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bende 5+1 de gördüm kesemizi bebişimizi

Anladım canım teşekkür ederim, inşallah sağ salim atlatırız bu süreci ikimiz de.

Duydun mu kalbini canim ben de tam 6+6 da kontrole gidiyorum insallah duyarim yaa cok korkuyorum ya bos gebelikse falan diye icim titriyor
Canım bende 6+6 da gittim kalp atışı duyamadı alttan duyarım dedi onu bebin istemedim yarın tekrar gidicem kalp atışı için 8+3 olucaz yarın inşallah bu sefer duyarız ama sen ilk seferde duyarsın
Herhangi bir ilac kullandigim rahatsizligim yok cqnim o zaman tok gidebilirim sanirim... cok sevindim senin adina darisi cumartesi gunu bana insallah benim artik beta tavan yapmistir zaten
Canım bence yine de sabah erken gidebiliyosan gidip aç ver tahlillerini nolur nolmaz bana aç gel demişti hiç bi rahatsızlığım yok

Kızlar doktora göre 6+6 yken kalp atışı için gittiğimde duyamadık alttan duyarız dedi onu da ben istemedim yarın tekrar gidicem 8+3 olucaz yarın sıkıntı bastı içime ya yine duyamazsak diye dua eder misiniz bizim için bebişimizin kalp atışını duyalım hayırlısıyla

Ben de 7+1 de gittim cok hizli nefes alip verdigim icin kalp atisini duyamadı alttan baktı duyuldu ins sende duyarsın tez zamanda

Ben de 7+1 de gittim cok hizli nefes alip verdigim icin kalp atisini duyamadı alttan baktı duyuldu ins sende duyarsın tez zamanda
Benim geç döllenme oldu normal haftasına göre zaten küçük onun için duymadı heralde diyorum ama yine de içim rahatlamıyo çok heyecan yaptım zaman geçmiyo resmen nasıl bi his o pıt pıtları duymak

Yalnız olmadığını bilmek insana güç verir. Bizler de birbirimize güç verelim. Ben YouTube da Psikolog Tülay Kök hanımın şu iki videosundan sonra olayı daha iyi çözdüm çok yardımı oldu. Tabi şartlar diyorum ya... Pandemi birşeyleri atlatmayı zorlaştırıyor.
Ben çocukluğumdan beri kaybetme korkuları yaşardım. Sonraları öğrendim ki babam da benim gibiymiş. Seninle Başlamadı adlı kitabı okudum, hâlâ okuyorum tavsiye ederim. O kitabı okudukça anlamlandı birçok şey bende. İnsan kendine ne olduğunu anlamlandırınca başa çıkması da kolaylaşıyor.

Tülay Kök video1
Tülay Kök video 2

Merhaba benim de 5 haftalıkken kanama alanı vardı, bence çoğu gebelikte ilk başta oluyor, Progestan hap kullanıyordum gebeliği öğrendiğimden beri, haftada bir de iğne yaptırttılar, kayboldu şükür Kendini kesinlikle yorma, bol bol dinlen ve bulantın yoksa bol su iç, inşallah kaybolur

bin sukur bulantim kusmam hic olmadi. dun gece hapi fitil olarak kullandim ama igneden cok korkuyorum diye yaptirmadim. sen ne kadar sure kullandin? suan hamileligin kacinci haftasindasin acaba?

merhaba oncelıkle hayırlı olsun dıyorum benım ılk kızımdada oleydı ıcerıde kanama vardı ama hıc dısarıda kanama yoktu ılk gıttıgım kadın dogumcu hıcbısey demedıde vermedıde bır gun karın agrım olunca baska bır dr gıttım bana aylık ıgne vermıstım ıcerıdekı kanama ıcın cok sukur bır sıkıntıda yasamadım benım onerım dokturunu degıstırebılıyrsan degıstrmen ama yenı duzenlemeye gorede artık hıcbırsey vermıyorlarmıs 7 ay once bır kurtajla sonuclanan gebelıgım oldu doktorum yenı duzenlemede dogal akısına bıraktıklarını zaten durması gerekıyorsa o bebegın duracagını soyledı arada 6 yıl gıbı bır sure var bu ıkı uygulamayıda soleyen aynı doktorum :) ama ıcın rahat olsun o kenarlardakı kanamalar sorun yaratmıyormus denemıs yasamıs bırı olarak soyluyorum

merhaba canım, Ben de 6+1 de gittim. Vajinal muayenede keseyi gördü. Yolk Kesesi de var dedi. Ama kap atışı için 15 gün sonraya randevu verdi.

bin sukur bulantim kusmam hic olmadi. dun gece hapi fitil olarak kullandim ama igneden cok korkuyorum diye yaptirmadim. sen ne kadar sure kullandin? suan hamileligin kacinci haftasindasin acaba?
Ben de korkuyorum ama mecbur yaptırdım, bebişler için yaptıracağız mecbur Kalçada biraz ağrı yapıyor birkaç gün ama abartıldığı kadar korkup kaçacak birşey değil. 5-6-7. Haftalarda birer tane proluton iğne yaptırdım, haplara devam ediyorum onu kayıplarım nedeniyle kullanıyorum devamlı kullanacakmışım. 7+3 olduk

Merhabaa, bizim beklemen doğum tarihlerimiz de aynıymış :) ben dün gittim doktora kalp atışı için 15 gün sonraya randevu verdi. Şu an uygulama hesabıyla 7. Haftanın başında görünmeme rağmen kese büyüklüğüne göre 5+5 deyim. O yüzden duymama ihtimaliniz var ama kese net görünür diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…