2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Hayırlı olsunnn Duyabilirsin ama duymayadabilirsin tablomuzu incelersen kaçıncı haftalarda duydugumuz yazıyor canım

Yaa süpermis o zaman, 8subat mi senin deeeee
7 subat kuzu
Dayanabilirsem olabilir aslinda canim 9.20de kulak burun bogaza 10.30da kadin doguma randevum var avlikla basim dertte bu ara

5+5de duyulmaz canım ama 6+1 de duyanlar var

Ayy hadi insallah canim yaa goriyim su bebisi insallah. Seni 7. Hafta icin kalp atisina cagirmis ben 7. Haftanin son gunu gidicem belkide kalbini bile duyarim

Duyarsınız inşallah , o stres çok yoruyor insanı

Ben varım canım.Bugun 5+3 um.İlk kontrolüm 4+3 te karından yapıldı.Keseyi gördük.Doktor kanama alanı gördü.Gunde iki defa 200mg vajinal progestan alıyorum.Disari kanamam hiç olmadı.Sali tekrar kontrol var bekliyorum bakalım.

Duyarsınız inşallah , o stres çok yoruyor insanı
Amin inşallah canım ya saatleri geçiremiyorum şuan
7 subat kuzu

Dayanabilirsem olabilir aslinda canim 9.20de kulak burun bogaza 10.30da kadin doguma randevum var avlikla basim dertte bu ara
Acıktıkça miden daha çok bulanıyo demi hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah buraya

Doktorunu dinlemelisin bence.. bu rapor sana iyi gelir bol bol dinlen başka doktora görün tabi ama bu durumda yapacakları bişey yok sanırım

Amin inşallah canım ya saatleri geçiremiyorum şuan

Acıktıkça miden daha çok bulanıyo demi hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah buraya
Sorma canim ya birde nasil bir acliksa midem aciyor resmen aci cekiyorum
Yaaa ayniyiz valla cok heyecanliiiiiiiğğ
Eveeet bebisimizin buyjmesini beraber takip edebiliriz kuzuuum. Bu arada kasik agrilarim olyor sende durumlar nasil dogalmi acaba ya.

insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin mevlam ❤

gunlerimiz hemen hemen ayni. bende 5+5 oldum bugun. vajinal progestani dun kullandim ama igneyi henuz yaptirmadim korkuyorum diye. melinda uyemizin tavsiyesi uzerine yaptiracagim insallah. sende sali gunu guzel haberler alirsin insallah bize de haber vermeyi unutma

Doktorunu dinlemelisin bence.. bu rapor sana iyi gelir bol bol dinlen başka doktora görün tabi ama bu durumda yapacakları bişey yok sanırım
Evet arkadaşım , inşallah iyi gelecek
İçimde bir kalbin pıt pıt büyümesini düşünüp ağrılarımı sancılarımı düşünmemeye çalışıyorum, bebişe odaklanıyorum .
Allah sabrını verir elbet .

çünkü doktorlar da bişey yapmıyorlar dün gece acile gittik acil doktoru gebe isen sana kesinlikle iğne vuramam dedi. Parol içebiliyormuşuz günde 3 kez bile .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…