- 22 Kasım 2016
- 954
- 1.444
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #3.101
Hayırlı olsunnnMerhaba kızlar bende pazartesi doktora gideceğim kese ve kalp atışı için 5. tüp bebek denemem pozitifi gördük çok şükür şuan internetten hesapladığımda 6+1 görünüyor doktora gittiğimde 6+4 olacak sizce kalp atışı da duyulur mu?
7 subat kuzuYaa süpermis o zaman, 8subat mi senin deeeee
Dayanabilirsem olabilir aslinda canim 9.20de kulak burun bogaza 10.30da kadin doguma randevum var avlikla basim dertte bu araCanım bende 6+6 da gittim kalp atışı duyamadı alttan duyarım dedi onu bebin istemedim yarın tekrar gidicem kalp atışı için 8+3 olucaz yarın inşallah bu sefer duyarız ama sen ilk seferde duyarsın
Canım bence yine de sabah erken gidebiliyosan gidip aç ver tahlillerini nolur nolmaz bana aç gel demişti hiç bi rahatsızlığım yok
5+5de duyulmaz canım ama 6+1 de duyanlar varMerhabaa, bizim beklemen doğum tarihlerimiz de aynıymış :) ben dün gittim doktora kalp atışı için 15 gün sonraya randevu verdi. Şu an uygulama hesabıyla 7. Haftanın başında görünmeme rağmen kese büyüklüğüne göre 5+5 deyim. O yüzden duymama ihtimaliniz var ama kese net görünür diye düşünüyorum
Ayy hadi insallah canim yaa goriyim su bebisi insallah. Seni 7. Hafta icin kalp atisina cagirmis ben 7. Haftanin son gunu gidicem belkide kalbini bile duyarimMerhaba canım ben de yeni gittim ilk kontrole deneyimimi aktarmam gerekirse heyecandan unutmayayım diye sormam gereken soruları not aldım önceden hepsini sordum tek tek. Cevaplarımı aldım. Doktorum tanıyor beni o yuzdeb tıbbi geçmişimi biliyor. Keseyi gördük işte.Aç tok farketmedi benden o tarz bi test istemedi. Haftaya gel kalbini duyalım dedi. Sen de sorularını hazırlayabilirsin rahat olur. Tıbbi geçmişini detaylı anlat bilmiyorsa, sonra kesenin keyfine bak
Duyarsınız inşallahKızlar doktora göre 6+6 yken kalp atışı için gittiğimde duyamadık alttan duyarız dedi onu da ben istemedim yarın tekrar gidicem 8+3 olucaz yarın sıkıntı bastı içime ya yine duyamazsak diye dua eder misiniz bizim için bebişimizin kalp atışını duyalım hayırlısıyla
Ben varım canım.Bugun 5+3 um.İlk kontrolüm 4+3 te karından yapıldı.Keseyi gördük.Doktor kanama alanı gördü.Gunde iki defa 200mg vajinal progestan alıyorum.Disari kanamam hiç olmadı.Sali tekrar kontrol var bekliyorum bakalım.selam kizlar. cok heyecanliyim bende sizin gibi. uzun bir ugrastan, doktor doktor gezdikten, bir dunya kür uyguladiktan sonra cok sukur gebe kaldim. bugun ilk kontrolume buyuk bir heyecanla gittim. fakat malesefki doktorum kanama alanin var dedi. bir tane progestan fitil bir de haftada bir kere yapilmak uzere igne verdi. cok uzuldum cok agladim. dayanamadim baska bir doktora gittim hic bisey yokmus gibi. ama o doktor oyle birseyden bahsetmedi bana
bende dayanamadim anlattim. baska doktor bana bunu bunu soyledi siz nasil goremediniz dedim. ne malum kan oldugu sivida olabilir o. kanaman yok ki senin. kanaman ya da lekelenmen olsa belki bir ihtimal ama simdilik tehliken normal sinirda herkes gibi dedi. benim gibi kanama alani olan var mi? varsa benimle de tecrubelerini paylasabilir mi?
Amin inşallah canım ya saatleri geçiremiyorum şuanDuyarsınız inşallah, o stres çok yoruyor insanı
Acıktıkça miden daha çok bulanıyo demi7 subat kuzu
Dayanabilirsem olabilir aslinda canim 9.20de kulak burun bogaza 10.30da kadin doguma randevum var avlikla basim dertte bu ara
Yaaa ayniyiz valla7 subat kuzu
Dayanabilirsem olabilir aslinda canim 9.20de kulak burun bogaza 10.30da kadin doguma randevum var avlikla basim dertte bu ara
Doktorunu dinlemelisin bence.. bu rapor sana iyi gelir bol bol dinlen başka doktora görün tabi ama bu durumda yapacakları bişey yok sanırımÇok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Bana da fıtık gibi geliyor normal bir sancı değil
Evet kesinlikle kas gevşeticiye ihtiyacım var fakat doktor kesinlikle kullanma dedi . Yarın taporluyum çalışmayacağım üç gün dinlenip ortopediye ya da nöroloji ye de gitmeyi düşünüyorum
Sorma canim ya birde nasil bir acliksa midem aciyor resmen aci cekiyorumAmin inşallah canım ya saatleri geçiremiyorum şuan
Acıktıkça miden daha çok bulanıyo demihadi güzel haberlerle gelirsin inşallah buraya
Eveeet bebisimizin buyjmesini beraber takip edebiliriz kuzuuum. Bu arada kasik agrilarim olyor sende durumlar nasil dogalmi acaba ya.Yaaa ayniyiz vallacok heyecanliiiiiiiğğ
Kasık cok olmuyor ama bel agrisi yasadim bazi gunler fazlaca. Bi de mide kazinmasi bende de varSorma canim ya birde nasil bir acliksa midem aciyor resmen aci cekiyorum
Eveeet bebisimizin buyjmesini beraber takip edebiliriz kuzuuum. Bu arada kasik agrilarim olyor sende durumlar nasil dogalmi acaba ya.
10 sa süper ben 9 u göremiyorumKızlar akşam 10'u zor görüyorum resmen
Hahahaha dun ben de yemekten sonra temizdim10 sa süper ben 9 u göremiyorumYatağa nasıl götürülmüşüm pijamalarımı kim giydirmiş sabah olunca şaşırıyorum
Kesin demedi ama deniycez dedi bakalım inşallah duyarızAyy hadi insallah canim yaa goriyim su bebisi insallah. Seni 7. Hafta icin kalp atisina cagirmis ben 7. Haftanin son gunu gidicem belkide kalbini bile duyarim
insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin mevlam ❤Ben de korkuyorum ama mecbur yaptırdım, bebişler için yaptıracağız mecburKalçada biraz ağrı yapıyor birkaç gün ama abartıldığı kadar korkup kaçacak birşey değil. 5-6-7. Haftalarda birer tane proluton iğne yaptırdım, haplara devam ediyorum onu kayıplarım nedeniyle kullanıyorum devamlı kullanacakmışım. 7+3 olduk
gunlerimiz hemen hemen ayni. bende 5+5 oldum bugun. vajinal progestani dun kullandim ama igneyi henuz yaptirmadim korkuyorum diye. melinda uyemizin tavsiyesi uzerine yaptiracagim insallah. sende sali gunu guzel haberler alirsin insallah bize de haber vermeyi unutmaBen varım canım.Bugun 5+3 um.İlk kontrolüm 4+3 te karından yapıldı.Keseyi gördük.Doktor kanama alanı gördü.Gunde iki defa 200mg vajinal progestan alıyorum.Disari kanamam hiç olmadı.Sali tekrar kontrol var bekliyorum bakalım.
Evet arkadaşım , inşallah iyi gelecekDoktorunu dinlemelisin bence.. bu rapor sana iyi gelir bol bol dinlen başka doktora görün tabi ama bu durumda yapacakları bişey yok sanırım
Yaa ne güzel maşallah10 sa süper ben 9 u göremiyorumYatağa nasıl götürülmüşüm pijamalarımı kim giydirmiş sabah olunca şaşırıyorum
Amin inşallah canım ya saatleri geçiremiyorum şuan