2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Nasıl bişey oluyo mesela örnek verirmisin bendede var gibi de
Yani sürekli takıp endişe edecek birşey mutlaka buluyorum. Ama içimde yaşıyorum. Düşünceler gelip geçiyor, atıyorum başkası geliyor filan. Yani böyle ayılıp bayılmıyorum ama içim sıkılıyor. Havaların ve pandeminin de etkisi çok. Düzenli yürüyüş yapıyorum kendimi yormadan, örgü örüyorum, neşeli şeyler izliyorum, uyku ve beslenmeme dikkat ediyorum çünkü bunlar da etkiliyor insanı. Ya bu aslında 1 yıldır hepimizin devamlı kaybetme korkusu, hasta olma ya da sevdiklerimize birşey olma korkusu yaşaması ile ilgili. Benim gibi bazı insanlar yapısı gereği bu duyguları benim gibi yaşıyor sanırım. E bir de üzerine hormonlar eklenince... Geçecek inşallah. Anladım ki yalnız değilim, bu bile iyi geldi.

Devlette psikiyatri var ve onlar da adamın yüzüne bile bakmadan "evet neyin vardı" diye sorup doğru düzgün bile dinlemeden ilaç yazıp yolluyorlar. Ama dediklerinizi yapacağım. Beni eğlendirecek diziler izliyorum ama okumalarımda da değişiklikler yapayım :) Bir de evet doğru söylüyorsunuz herkes için zor zamanlar, ister istemez endişe yumağı oluyoruz. Teşekkür ediyorum.

Bi polar gibi bişi den bahsediyorsın o zaman canım
Hayır bipolardan bahsetmiyorum. Çoğu insanın yaşadığı yaygın kaygı bozukluğundan bahsetmiştim sadece. Bipolar çok daha ciddi ve bambaşka bir rahatsızlık. Allah korusun.

Ne güzel yazmışsınız, var olun :) İnşallah Rabbim hepimize sağlık, huzur, ferahlık versin.

Evet her vesveseye kapıldığımda (konu ne olursa olsun) diyorum bak bunlar vücudundaki kimyasalların salınımı ile ilgili dalgalanmalar, geçecek. Yürüyüşe çıkıyorum, duş alıyorum, örgü örüyoru, Felak Nas okuyorum çok iyi geliyor. En güzeli her zaman teslimiyet. Çok doğru söylüyorsun. Allah herkesin yardımcısı olsun bu süreçte. İyi ki varsınız çok teşekkürler yanıtınız için. Size de Rabbim gönül ferahlığı, huzur versin.

Kesinlikle yaşayan bilir, Allah beterinden sakınsın tabiki yine de. Size de sağlık, afiyet, ağız tadı diliyorum. İnşallah göz açıp kapayıncaya kadar sağlıkla huzurla geçsin bu süreçler :) Çok teşekkürler yazdığınız için.

Herkese merhaba. Sat a göre 7+2 ; bugun kontrole gittim ( başka bir dr ) .
* Rahim gayet güzel .
* Gebelik kesesi 2,21 cm .
* Ama bebek yok , görünmüyor.
* Küçük kanamalar olmuş ama durmuş, pıhtılaşmıs dedi .progestan a devam.
* Coraspine başlamış olman çok iyi dedi .
* 1 hafta daha bekleyelim. 7 haftadan sonra atan kalp çok gördük, dedi.
** Bu durumda olan arkadaşlar varsa , fikir amaçlı paylaşmak istedim.
** Hakkımızda herseyin hayırlısı.

Seninle aynı gidiyoruz bende 7+2 yim. Ebe 2,5 litre iç diyor ama benim sudan bile midem bulanıyor ..Valla kandan besleniyor ilk üç ay diyorlar ama yinede içim çok rahat değil
Kizlar pipetle azar azar icmeyi deneseniz belki iyi gelir, zorlamaz cok

Çıktım canım düşmemiş ama yapısı bozulmuş sağlıklı bi gebelik görmüyorum dedi kendi düşecek yada kürtaj olacak
Çok üzüldüm, Allah'ın dediği olur... Çok daha kötüsünün önüne geçti bu olay belki, böyle bakmaya gayret edin. Biliyorum biz şimdi ne desek uzaktan uzaktan konuşuyor gibi olacağız ama siz ve eşiniz sağlıklı olun, birbirinize tutunarak atlatın bu süreci... Allah size sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Ben de bugün gittim kontrole keseyi gördüm ultrason fotoğrafını vermedi yazıcı çıkarmamış diyor Bir daha asla gidilmeyeceklere adını yazdırdı kelebek doktor

Evet bu durum 2. Ve sonraki cocuklarda daha zor ıluyor gercekten benımde gıttıkce artıyor :/ iyi gelıyır mu ılac

Benim de çok bulantım oluyor ilaç iyi geliyor mu adı ne acaba
İlacın adı PRİLAM DR gece yatmadan iki tane içiliyor ben emzirdigim için cekinip bı tane içtim önce çok iyi geldi uyku yapıyor ama. Su bı kaç gündür etkisi azalmaya başladı yinede iyi tabi. Ben emzirmeyi bıraktığım için iki tane almaya başladım etkisi çok daha iyi oldu
Kabızlık için su çok etkili bebeğe zararı olur mu bilmiyorum ama ben de ilk hamileliğimde bulantı dönemlerinde az içiyordum sonrasında günde 5 litre

maşallah ne güzel sağlıklıymış darısı bize inşallah.sağlıcakla kucağımıza alırız burda güzel haberler paylaşırız sizden de güzel haberler bekliyorum inşallah
Ben de düşük yaptığım için kahverengiyle başladığından tedirginim canısı.herkesin değişiyor işte.evet hatırlıyorum sen imza oluşturuyum mu diye sormuştun bizim topikte ben yapma sonra benim gibi üzülürsün belki demiştim.bu fikir kendim için hala geçerli hala üzülmekten korkuyorum.1 gün kaldı zaten kalbi duyarsam yapıcam Allahın izniyle. hepimizin sağlıcakla ilerler inşallah

Anladım tatlım bol bol dua et ben öyle yapıyorum bu riskli zamanlar geçeçek ve güzel zamanlar geleçek bebişlerimizleSağ Salim sağlıçakla alalım kucağımıza

Tatli hamisler nasilsiniz ben cumartesi ilk kontrole gidicem cok heycanliyim arada agrim oluyor ya odum kopuyor bisi mi oluyo diye... ilk kontrole giderken nelere dikkat etmeliyiz benim gibi olan herkese bilgilendirme olur kizlar ac mi tok mu gidicez mesanemiz idrar dolu mu bos mu olmali

Evet ama şimdi de yaptım, sanirim herkesi farkli etkiliyor boyle durumlar, ben motive oluyorum ama başkası kotu etkilenebilir canim dogru diyorsun. İnsallah duyacaksin o pitir pitir atan kalbiiiiiii benim de 1 hafta kaldi, heyecanlıyım çok

Ben biseye dikkat etmemiştim canim kese için, ama kalp atisi icin idrara sıkışmış gel demişti, ne için acaba o, sebebini soylemisti ama o an heyecandan tamamen unuttum sebebini

Ben biseye dikkat etmemiştim canim kese için, ama kalp atisi icin idrara sıkışmış gel demişti, ne için acaba o, sebebini soylemisti ama o an heyecandan tamamen unuttum sebebini
Duydun mu kalbini canim ben de tam 6+6 da kontrole gidiyorum insallah duyarim yaa cok korkuyorum ya bos gebelikse falan diye icim titriyor

Duydun mu kalbini canim ben de tam 6+6 da kontrole gidiyorum insallah duyarim yaa cok korkuyorum ya bos gebelikse falan diye icim titriyor
Yok canım daha haftaya gidecegim bunun için insallah duyulur kuzum genelde o haftada duyuluyor ama, ertelendigi de olabiliyor hic stres yapma. Cok güzel olacak insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…