2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Amin canım inşallah dusmemistir

Inşallah canım dualarınızı eksik etmeyin ne olurr

Ya sabahlarımı oluyo genelde?
Evet yani duzenlıydı aslında ama nasip kısmet işte zamanında olsaydı belki olayacaktı :) senin 3. Dimi oyle okumustum sanırım
Bende akşam başlıyor herkesin farklı sanırım sabah gündüz daha iyiyim var ama hafif.. akşam 9-10 dan sonra bir başlıyor zor uyuyorum

Inşallah canım dualarınızı eksik etmeyin ne olurr
Hayırlı haberlerle gel inşallah

Bende akşam başlıyor herkesin farklı sanırım sabah gündüz daha iyiyim var ama hafif.. akşam 9-10 dan sonra bir başlıyor zor uyuyorum

Oda zor bulantının her turlusu zor.
Bulantı bittigi dönem insan bulutların üstünde gibi oluyor

Canım niye böyle düşünüyorsun ama kendinide perişan ediyorsun herşeyin hayırlısı olsun üzme kendini söylemek kolay değil ama İnan zaman herşeyin ilacı iyi düşün Allah’ın izniyle bişey olmaz

Çok benziyoruz benimde yaş 29 ilk çocuk ve beklenen doğum 7 kasım Sağlıkla gelsin bebişler

Günaydın kızlar burda sabah 10 bulantım falan yok aslında herhalde açlıktan oluyor biraz hiç iştah yok mecbur yiyorum genelinde iyim biraz halsizlik var midesi bulananlar var Bazen işte evham yapıyorum niye bende yok sonra oğlum geliyor ondada maşallah turp gibiydim hiç bulanmadı sağlıklı olsunda böyle olsun

Canım bulantının hıc baslamaması buyuk sans

Kızlar ya bulantıdan kalkamıyorum ben 6+0 ız daha . Benim gibi olan var mı ?
Bende bı kaç gün öyle olunca dra gidip ilaç istedim şimdi akşamları oluyor sanırım ilacın etkisi geçince gece yatarken içiyorum çünkü ilaci
Yok emmiyordu ,8 aylik biraktı emmeyi
Benimki emiyordu da iki gündür birakti gibi zor oluyor ama gecicek inşallah

Ya sabahlarımı oluyo genelde?
Evet yani duzenlıydı aslında ama nasip kısmet işte zamanında olsaydı belki olayacaktı :) senin 3. Dimi oyle okumustum sanırım
Yok valla bütün gün oluyor hafif şeyler yemeye çalışıyorum doktora da söyledim normal yapacak bişey yok dedi 12. Haftadan sonra geçer hepsi sabret ilacını kullan dedi . Kesinlikle öyle her şey kısmet zamanı böyleymiş ,evet cnm 3.
Süper olur 28 i Bende 29 ekimde doğmasını isterdim
Ben de çok isterim ama resmi tatil oluyor doktor da benim için gelmez herhalde hastaneye normal yapacaklar için olabilir o gün ama gelir doktor her türlü

Evey ya ınsallah gecer tabı bazı hamılelıklerde 9 ay sürüyormus

Yok canım ya gelen var benım arkadasım 19 mayısta sezaryen oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…