-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #2.961
Amin canım inşallah dusmemistirEvet sezeryan olanlar da genelde on gün öncen alınıyor
Arkadasım aynısını ıkı sene önce yaşadım. Sağlıksız bır gebelıkse düşüyor zaten. Ben kızımda hamıle oldugumu bilmeden neler yapmıştım 19 lıtre damacana bıle kaldırmıştım ama tutundu. Düsuk yaptığım gebeliğimde bütün gün oturmama rağmen düştü yavrum. Sağlıklı degıldı demek. Dr 6 ay ıcınde gebe kalma sansın yüksek demıştı ama o dönem ıstememıştım. Hersey de vardır bır hayır. Tabı kı üzülmemek ımkansız ama sağlıklısını nasıp etsın Rabbım
Inşallah canım dualarınızı eksik etmeyin ne olurrYa dun youtu bede muhendıs anne di sanırım birini izledim hamilelıgınde çok çok fazla kanaması olmus ama dogum yapmıs. Az olup kaybedende var cok zor ama doktora gıdene kadar dur bakalım
Kızımda fenaydısenın basladımı
Ya o en kafa karıstıran konusat 29 ocak fakat ben gecikmenın 13.gunu hamıle oldugumu ogrendım gec döllenme ama ne kadar gec bilmiyorum. Gecen cumartesı karından keseyi gördük cok sukur doktor 3-4 hftalık dedi ortalama birsey soyledi bakalım cumartesi ogrenırım ınsallah :)
Bende akşam başlıyor herkesin farklı sanırım sabah gündüz daha iyiyim var ama hafif.. akşam 9-10 dan sonra bir başlıyor zor uyuyorumYa sabahlarımı oluyo genelde?
Evet yani duzenlıydı aslında ama nasip kısmet işte zamanında olsaydı belki olayacaktı :) senin 3. Dimi oyle okumustum sanırım
Hayırlı haberlerle gel inşallahInşallah canım dualarınızı eksik etmeyin ne olurr
Bende akşam başlıyor herkesin farklı sanırım sabah gündüz daha iyiyim var ama hafif.. akşam 9-10 dan sonra bir başlıyor zor uyuyorum
Evet canım aynen öyle ama yinede şükrediyorum ilkinde yataktan çıkamıyordum bu sefer daha iyiHayırlı haberlerle gel inşallah
Oda zorbulantının her turlusu zor.
Bulantı bittigi dönem insan bulutların üstünde gibi oluyor
Canım niye böyle düşünüyorsun ama kendinide perişan ediyorsun herşeyin hayırlısı olsun üzme kendini söylemek kolay değil ama İnan zaman herşeyin ilacı iyi düşün Allah’ın izniyle bişey olmazBugün o kadar kötüyüm o kadar çaresiz ve korkuyorum ki belki bugün beni grupta tutan bisey kalmayacak kızlar ne umutlarla ne heveslerle istediğim bebegim belki artık karnım da bile yok ona zarar verecek hiçbirşey yapmadığım halde gitti belki annesi olamadan terketti beni birden bire oldu herşey hissedemiyorum var mi yok mu kalp atışını duymak için gün sayıyorum oysaki hayat işte istersin oldu zannedersin yinede nasibinde yoksa olmuyo işte yine bi umut hala içinde belki hala ordadır iyidir diye allahım yalvardım iki gündür ağlamaktan perişan hale geldik ne olur sizde dualarınızı eksik etmeyin allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
Çok benziyoruz benimde yaş 29 ilk çocuk ve beklenen doğum 7 kasımMerhaba yaklaşık 2 haftadır takip ediyorum, yazmak için kalp atışını bekledimherkesin gebeliği hayırlı olsun arkadaşlar benim yaş 29, beklenen doğum tarihi 7 kasım, 5+3 kese görme, 7+1 kalp atışı vee ilk çocuk ygmygm
Canım bulantının hıc baslamaması buyuk sansGünaydın kızlar burda sabah 10bulantım falan yok aslında herhalde açlıktan oluyor biraz hiç iştah yok mecbur yiyorum genelinde iyim biraz halsizlik var midesi bulananlar var Bazen işte evham yapıyorum niye bende yok sonra oğlum geliyor ondada maşallah turp gibiydim hiç bulanmadı sağlıklı olsunda böyle olsun
Evet beterın beteri var diyelimEvet canım aynen öyle ama yinede şükrediyorum ilkinde yataktan çıkamıyordum bu sefer daha iyi
Bende bı kaç gün öyle olunca dra gidip ilaç istedim şimdi akşamları oluyor sanırım ilacın etkisi geçince gece yatarken içiyorum çünkü ilaciKızlar ya bulantıdan kalkamıyorum ben 6+0 ız daha . Benim gibi olan var mı ?
Benimki emiyordu da iki gündür birakti gibi zor oluyor ama gecicek inşallahYok emmiyordu ,8 aylik biraktı emmeyi
Yok valla bütün gün oluyor hafif şeyler yemeye çalışıyorum doktora da söyledim normal yapacak bişey yok dedi 12. Haftadan sonra geçer hepsi sabret ilacını kullan dedi . Kesinlikle öyle her şey kısmet zamanı böyleymiş ,Ya sabahlarımı oluyo genelde?
Evet yani duzenlıydı aslında ama nasip kısmet işte zamanında olsaydı belki olayacaktı :) senin 3. Dimi oyle okumustum sanırım
Ben de çok isterim ama resmi tatil oluyor doktor da benim için gelmez herhalde hastaneyeSüper olur 28 iBende 29 ekimde doğmasını isterdim
Evey ya ınsallah gecer tabı bazı hamılelıklerde 9 ay sürüyormusYok valla bütün gün oluyor hafif şeyler yemeye çalışıyorum doktora da söyledim normal yapacak bişey yok dedi 12. Haftadan sonra geçer hepsi sabret ilacını kullan dedi . Kesinlikle öyle her şey kısmet zamanı böyleymiş ,evet cnm 3.
Ben de çok isterim ama resmi tatil oluyor doktor da benim için gelmez herhalde hastaneyenormal yapacaklar için olabilir o gün ama gelir doktor her türlü
Benim 4 ay sürmüştü bel ağrısı bulantı halsizlik. 4 ay sonra herşey normale döndü rahat geçtiEvey ya ınsallah gecer tabı bazı hamılelıklerde 9 ay sürüyormus
İnşallah bu seferde öyle gecer :) sımdı var mı bulantıBenim 4 ay sürmüştü bel ağrısı bulantı halsizlik. 4 ay sonra herşey normale döndü rahat geçti
Yok canım ya gelen var benım arkadasım 19 mayısta sezaryen olduYok valla bütün gün oluyor hafif şeyler yemeye çalışıyorum doktora da söyledim normal yapacak bişey yok dedi 12. Haftadan sonra geçer hepsi sabret ilacını kullan dedi . Kesinlikle öyle her şey kısmet zamanı böyleymiş ,evet cnm 3.
Ben de çok isterim ama resmi tatil oluyor doktor da benim için gelmez herhalde hastaneyenormal yapacaklar için olabilir o gün ama gelir doktor her türlü
Inşallah canım çok korkuyorum
2De randevum inşallah düşmemiştir bebegim