2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ne olur dua edin o kadar korkuyorum ki bırakmasın istiyorum beni
Canımm çook geçmiş olsun lütfen kendini harab etme bak sen güçlü olacaksın ki içindeki bebeğin senden güç alıp sımsıkı tutunacak sana bırakmayacak seni dualarımız seninle

Canim elbette çok üzücü bir durum ama bu denli yipratma kendini, eger bir düşük, boş gebelik, kimyasal gebelik oluyorsa bu vucudun daha sağlıksiz bir durumun önüne gectigi anlamina gelir. Sagliksiz birlesen embriyoyu vucut iptal ederek doğumda oluşacak sagliksiz bebeği önlemiş oluyor. Bunu dusunerek daha iyi hissedebilirsin belki kendini. Elbette zor, kolay değil ama sagliginiz yerinde olsun insallah daha iyi koşullarda, daha sağlıkla huzurla kavuşacaksın bebeğine. Hem daha her şey bitmis degil, bu sekilde yipratma kendini, daha olumlu bakmaya calis olur mu

Bozma moralini bol bol uzan dinlen çok geçmiş olsundaha sonra gittiniz mi tekrar doktora

Bende akşam başlıyor herkesin farklı sanırım sabah gündüz daha iyiyim var ama hafif.. akşam 9-10 dan sonra bir başlıyor zor uyuyorum
Kesinlikle benimde böyleeeeGündüz bi şekilde geçiyor ara ara geliyor bulantılar ,ama akşam çıkarmadan asla rahatlayamıyorum ve uyuyamıyorum ..Diğer gebeliğimde sabah çıkarmadan okula gidemezdim ,her gebelik farklı işte..Ama hep söylüyorum yeter ki yavrularımız sağlıklı olsun razıyım

Ya kızlar nasıl besleniyorsunuz ben bulantıdan dolayı düzgün beslenemiyorum Günüm peynir ekmekle geçiyor diyebilirim

Ya kızlar nasıl besleniyorsunuz ben bulantıdan dolayı düzgün beslenemiyorum Günüm peynir ekmekle geçiyor diyebilirim
7+2 oldum birkaç gündür bulantım iyice arttı kusmamak için zorlamıyorum şükür daha kusmadım, ben ızgara tarzı yağsız ve kuru yiyecekler, ayva, ekşi elma, peynir zeytin en çok bunları yiyebiliyorum, bir de bugünlerde fazla su içemiyorum, kabızlıkla baş etmek zor oluyor ama yapacak birşey yok su içmek çok mu önemli bu haftalarda onu bilen var mı

Seninle aynı gidiyoruz bende 7+2 yim. Ebe 2,5 litre iç diyor ama benim sudan bile midem bulanıyor ..Valla kandan besleniyor ilk üç ay diyorlar ama yinede içim çok rahat değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…