-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #2.981
Ne olur dua edin o kadar korkuyorum ki bırakmasın istiyorum beniCanım niye böyle düşünüyorsun ama kendinide perişan ediyorsun herşeyin hayırlısı olsun üzme kendini söylemek kolay değil ama İnan zaman herşeyin ilacı iyi düşün Allah’ın izniyle bişey olmaz
Canımm çook geçmiş olsun lütfen kendini harab etme bak sen güçlü olacaksın ki içindeki bebeğin senden güç alıp sımsıkı tutunacak sana bırakmayacak seniNe olur dua edin o kadar korkuyorum ki bırakmasın istiyorum beni
İnşallah.Bunda başlayınca dayanamadım evde çocukta olunca kalkmam gerekiyor diye gittim ilaç aldım şuan daha iyiyimİnşallah bu seferde öyle gecer :) sımdı var mı bulantı
İnşallah cnm Rabbim sağlık versin hayırlısı2De randevum inşallah düşmemiştir bebegim
benim de sanki üşütmüşüm gibi sırt, bel, bacak eklemlerim ağrıyor..sabah uyanınca hiçbirşeyim yok ama akşama doğru ağrılar başlıyor..Benimde kollarım ve bacaklarım özellikle eklem yerlerim ağrıyo
Teşekkür ederim canımCanımm çook geçmiş olsun lütfen kendini harab etme bak sen güçlü olacaksın ki içindeki bebeğin senden güç alıp sımsıkı tutunacak sana bırakmayacak senidualarımız seninle
Canim elbette çok üzücü bir durum ama bu denli yipratma kendini, eger bir düşük, boş gebelik, kimyasal gebelik oluyorsa bu vucudun daha sağlıksiz bir durumun önüne gectigi anlamina gelir. Sagliksiz birlesen embriyoyu vucut iptal ederek doğumda oluşacak sagliksiz bebeği önlemiş oluyor. Bunu dusunerek daha iyi hissedebilirsin belki kendini. Elbette zor, kolay değil ama sagliginiz yerinde olsun insallah daha iyi koşullarda, daha sağlıkla huzurla kavuşacaksın bebeğine. Hem daha her şey bitmis degil, bu sekilde yipratma kendini, daha olumlu bakmaya calis olur muBugün o kadar kötüyüm o kadar çaresiz ve korkuyorum ki belki bugün beni grupta tutan bisey kalmayacak kızlar ne umutlarla ne heveslerle istediğim bebegim belki artık karnım da bile yok ona zarar verecek hiçbirşey yapmadığım halde gitti belki annesi olamadan terketti beni birden bire oldu herşey hissedemiyorum var mi yok mu kalp atışını duymak için gün sayıyorum oysaki hayat işte istersin oldu zannedersin yinede nasibinde yoksa olmuyo işte yine bi umut hala içinde belki hala ordadır iyidir diye allahım yalvardım iki gündür ağlamaktan perişan hale geldik ne olur sizde dualarınızı eksik etmeyin allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
Bozma moralini bol bol uzan dinlen çok geçmiş olsunKanamam oldu canım dün birden bire doktora gittik hemen düşmemişti ama rahim ağzına doğru kaymış biraz iğne vurdular bi de protestan verdiler fitil olarak eve gelince de bi parca geldi içinden kanamam azaldı şuan ama bilmiyorum düşük olabilir
Evet bu durum 2. Ve sonraki cocuklarda daha zor ıluyor gercekten benımde gıttıkce artıyor :/ iyi gelıyır mu ılacİnşallah.Bunda başlayınca dayanamadım evde çocukta olunca kalkmam gerekiyor diye gittim ilaç aldım şuan daha iyiyim
İnşallah cnm Rabbim sağlık versin hayırlısı
Benim de çok bulantım oluyor ilaç iyi geliyor mu adı ne acabaİnşallah.Bunda başlayınca dayanamadım evde çocukta olunca kalkmam gerekiyor diye gittim ilaç aldım şuan daha iyiyim
İnşallah cnm Rabbim sağlık versin hayırlısı
Kesinlikle benimde böyleeeeBende akşam başlıyor herkesin farklı sanırım sabah gündüz daha iyiyim var ama hafif.. akşam 9-10 dan sonra bir başlıyor zor uyuyorum
İnşallah sıkı sıkıya tutunmuştur.Inşallah canım çok korkuyorum
7+2 oldum birkaç gündür bulantım iyice arttı kusmamak için zorlamıyorum şükür daha kusmadım, ben ızgara tarzı yağsız ve kuru yiyecekler, ayva, ekşi elma, peynir zeytin en çok bunları yiyebiliyorum, bir de bugünlerde fazla su içemiyorum, kabızlıkla baş etmek zor oluyor ama yapacak birşey yokYa kızlar nasıl besleniyorsunuz ben bulantıdan dolayı düzgün beslenemiyorumGünüm peynir ekmekle geçiyor diyebilirim
Seninle aynı gidiyoruz bende 7+2 yim. Ebe 2,5 litre iç diyor ama benim sudan bile midem bulanıyor ..Valla kandan besleniyor ilk üç ay diyorlar ama yinede içim çok rahat değil7+2 oldum birkaç gündür bulantım iyice arttı kusmamak için zorlamıyorum şükür daha kusmadım, ben ızgara tarzı yağsız ve kuru yiyecekler, ayva, ekşi elma, peynir zeytin en çok bunları yiyebiliyorum, bir de bugünlerde fazla su içemiyorum, kabızlıkla baş etmek zor oluyor ama yapacak birşey yoksu içmek çok mu önemli bu haftalarda onu bilen var mı
Çıktım canım düşmemiş ama yapısı bozulmuş sağlıklı bi gebelik görmüyorum dedi kendi düşecek yada kürtaj olacak
Evet düşmemiş ama sağlıklı değilBozma moralini bol bol uzan dinlen çok geçmiş olsundaha sonra gittiniz mi tekrar doktora
Gecmis olsun.Çıktım canım düşmemiş ama yapısı bozulmuş sağlıklı bi gebelik görmüyorum dedi kendi düşecek yada kürtaj olacak