2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
inşallah canım hepimiz duyalım inşallah senin de az kalmış güzel heyecanlar

merhaba benim de adet sancısı gibiydi çok şükür azaldı şimdi sadece ara ara batma karıncalanma gibi
ilk kontrolde tiroid şeker insülin direnci birşey varsa kan tahlilleri için aç gitmek gerekiyor sürekli kullandığın ilaçların dozunu değiştiriyorlar muayeneye gelince bende normal ultrasonla bakmıştı beta hcg 117 de kese görünmedi
bugün 2. kontrole gittim beta hcg 2 bin küsür çıktı rahimim ters (arkaya eğimli) olduğu için ultrasonda net görünmedi alttan muayenede çok şükür kese göründü 5+2 deymişiz haftaya tekrar kontrole çağırdı

Herhangi bir ilac kullandigim rahatsizligim yok cqnim o zaman tok gidebilirim sanirim... cok sevindim senin adina darisi cumartesi gunu bana insallah benim artik beta tavan yapmistir zaten

Merhaba sağlıkla al kucağına bebişi ben de 5+3’üm yarın kese görmeye gidicem inşallah senin karından görünmüş müydü canım kese ve betan kaçtı o zaman?
Merhaba teşekkür ediyorum, mesajı gördükten sonra yeni giriyorum topiğe kese randevusu çoktan geçmiştir okuyacağım şimdi kaldığım yerden :) benim alttan bakıldı ve beta 10.000di o gün.

Bu arada Doğumu Kasım’ın ılk haftalarında olan çoğu anne Ekım Annesı olacak aslında bılıyorsunuz. İlkiniz benim gibi sezeryansa . Doktorum Ekim sonu dedı. Rabbim nasip eder insallah
Allah nasip eder o günlere gelebilirsem benimde ekim olucak gibi
Canım selam ,kanamalar rahimde mi olmuş.karından mı baktı peki ? Bazen geç gorunuyor bebekler ,inşallah bir daha ki kontrolunde bebeğide kalp atışınida duyarsın canım

Merhaba ben de düzenli Reformer Fitness yapıyordum ancak doktorum yürüyüş tavsiye etti. Bugün Leslie denedim 10. Dakikada belim ağrıdı şimdi de kondisyon bisikletini soracağım Dışarıda yürüyüş istiyorum ama havalar çok soğuk sağ salim alalım kucaklarımıza

Selam ....
Vaginal baktı. Rahimden diye belirtmedi ama sanirim öyleydi , gösterdi , gördüm. Renkli baktı. Keseye bitişik degildi , uzerinde degildi .
Bakalım hayırlısı. Hersey Allah'tan.

Çıktım canım düşmemiş ama yapısı bozulmuş sağlıklı bi gebelik görmüyorum dedi kendi düşecek yada kürtaj olacak
Canım çok üzüldüm. Umarım tez zamanda bebişini kucağına alırsın. Emin ol bu ve benzeri durumlar pek çok kişinin başına geliyor. Her şerde bir hayır var.

Selam ....
Vaginal baktı. Rahimden diye belirtmedi ama sanirim öyleydi , gösterdi , gördüm. Renkli baktı. Keseye bitişik degildi , uzerinde degildi .
Bakalım hayırlısı. Hersey Allah'tan.
Bende salı gitmistim ,bende de rahim kanaması varmıs hematom deniyor sanırım.Bana direk yatak istirahatı verdi ,wcye kalkıcam sadece.haftaya tekrar gidicem.Umarım hepimiz güzel haberler alırız sana herhangi bir uyarıda bulundu mu ?

Canım nasıl başardın bıraktırmayı ya. Çok uğraşıyorum ben de bırakması için ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…