2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Evet ama şimdi de yaptım, sanirim herkesi farkli etkiliyor boyle durumlar, ben motive oluyorum ama başkası kotu etkilenebilir canim dogru diyorsun. İnsallah duyacaksin o pitir pitir atan kalbiiiiiii😍😍😍 benim de 1 hafta kaldi, heyecanlıyım çok 🤗🤎
inşallah canım hepimiz duyalım inşallah senin de az kalmış güzel heyecanlar 😍🤗

Tatli hamisler nasilsiniz ben cumartesi ilk kontrole gidicem cok heycanliyim arada agrim oluyor ya odum kopuyor bisi mi oluyo diye... ilk kontrole giderken nelere dikkat etmeliyiz benim gibi olan herkese bilgilendirme olur kizlar ac mi tok mu gidicez mesanemiz idrar dolu mu bos mu olmali🥰
merhaba benim de adet sancısı gibiydi çok şükür azaldı şimdi sadece ara ara batma karıncalanma gibi :halay:
ilk kontrolde tiroid şeker insülin direnci birşey varsa kan tahlilleri için aç gitmek gerekiyor sürekli kullandığın ilaçların dozunu değiştiriyorlar muayeneye gelince bende normal ultrasonla bakmıştı beta hcg 117 de kese görünmedi
bugün 2. kontrole gittim beta hcg 2 bin küsür çıktı rahimim ters (arkaya eğimli) olduğu için ultrasonda net görünmedi alttan muayenede çok şükür kese göründü 5+2 deymişiz haftaya tekrar kontrole çağırdı :dua: :KK36:

merhaba benim de adet sancısı gibiydi çok şükür azaldı şimdi sadece ara ara batma karıncalanma gibi :halay:
ilk kontrolde tiroid şeker insülin direnci birşey varsa kan tahlilleri için aç gitmek gerekiyor sürekli kullandığın ilaçların dozunu değiştiriyorlar muayeneye gelince bende normal ultrasonla bakmıştı beta hcg 117 de kese görünmedi
bugün 2. kontrole gittim beta hcg 2 bin küsür çıktı rahimim ters (arkaya eğimli) olduğu için ultrasonda net görünmedi alttan muayenede çok şükür kese göründü 5+2 deymişiz haftaya tekrar kontrole çağırdı :dua: :KK36:
Herhangi bir ilac kullandigim rahatsizligim yok cqnim o zaman tok gidebilirim sanirim... cok sevindim senin adina darisi cumartesi gunu bana insallah benim artik beta tavan yapmistir zaten 🥰🥰

Merhaba sağlıkla al kucağına bebişi🌸 ben de 5+3’üm yarın kese görmeye gidicem inşallah 🙏 senin karından görünmüş müydü canım kese ve betan kaçtı o zaman?
Merhaba teşekkür ediyorum, mesajı gördükten sonra yeni giriyorum topiğe🙈 kese randevusu çoktan geçmiştir okuyacağım şimdi kaldığım yerden :) benim alttan bakıldı ve beta 10.000di o gün.

Bu arada Doğumu Kasım’ın ılk haftalarında olan çoğu anne Ekım Annesı olacak aslında bılıyorsunuz. İlkiniz benim gibi sezeryansa . Doktorum Ekim sonu dedı. Rabbim nasip eder insallah
Allah nasip eder o günlere gelebilirsem benimde ekim olucak gibi 🙏🙏
Herkese merhaba. Sat a göre 7+2 ; bugun kontrole gittim ( başka bir dr ) .
* Rahim gayet güzel .
* Gebelik kesesi 2,21 cm .
* Ama bebek yok , görünmüyor.
* Küçük kanamalar olmuş ama durmuş, pıhtılaşmıs dedi .progestan a devam.
* Coraspine başlamış olman çok iyi dedi .
* 1 hafta daha bekleyelim. 7 haftadan sonra atan kalp çok gördük, dedi.
** Bu durumda olan arkadaşlar varsa , fikir amaçlı paylaşmak istedim.
** Hakkımızda herseyin hayırlısı.
Canım selam ,kanamalar rahimde mi olmuş.karından mı baktı peki ? Bazen geç gorunuyor bebekler ,inşallah bir daha ki kontrolunde bebeğide kalp atışınida duyarsın canım 🙏🙏

Günaydın herkese 🥰
Gaz sancısı, gündüz üşüme, gece terleme ve erken uyuma bende de oluyor.
Kilo konusunda doktorumun önerilerine dikkat ediyorum. Riskli bir gebelik olmadığı için spora devam ediyorum. Ne kadar yorgun olursam olayım mutlaka spor salonuna gidip yürüyüşümü yapıyorum. Hatta eşimle beraber gittiğimiz için daha motive edici oluyor. Doktor alet kullanamayacağımı ama mutlaka haftanın 4 günü 40-60 dakika yürümemi (max 4-4,5 hızla) söyledi. Yüzedebilirsin dedi ama malum yüzme havuzu spor salonundan daha büyük sorun teşkil eder şu dönemde. Bu arada 2. hamileliğim ve ilki sezeryan olduğu için ikinci de mecbur sezeryan olacak. (Yürümem normal doğum olcak da onu kolaylaştırsın olarak anlaşılmasın sezeryan olacaklarda yürüyebilir) doktorum yatmamı değil hareket etmemi istiyor. Hatta biz sorduk eşimle spor konusunu ve ilk defa hamile biriyle bu kadar spor mevzusunu konuşuyoruz genelde insanlar hamile olduğunu öğrendiklerinde direk yatma durumuna geçiyor dedi. Lütfen sizler de doktorunuza danışıp kendinizi iyi hissettiğiniz her an hareket edin ki daha kolay olsun ilerisi için. 😊
Bazıları folik asit sormuş söylemişler ben Qfolin kullanıyorum ama devlet ödemiyor malesef.
Herkes için güzel bir gün olması dileğiyle

Günaydın herkese 🥰
Kilo konusunda doktorumun önerilerine dikkat ediyorum. Riskli bir gebelik olmadığı için spora devam ediyorum. Ne kadar yorgun olursam olayım mutlaka spor salonuna gidip yürüyüşümü yapıyorum. Hatta eşimle beraber gittiğimiz için daha motive edici oluyor. Doktor alet kullanamayacağımı ama mutlaka haftanın 4 günü 40-60 dakika yürümemi (max 4-4,5 hızla) söyledi. Yüzedebilirsin dedi ama malum yüzme havuzu spor salonundan daha büyük sorun teşkil eder şu dönemde. Bu arada 2. hamileliğim ve ilki sezeryan olduğu için ikinci de mecbur sezeryan olacak. (Yürümem normal doğum olcak da onu kolaylaştırsın olarak anlaşılmasın sezeryan olacaklarda yürüyebilir) doktorum yatmamı değil hareket etmemi istiyor. Hatta biz sorduk eşimle spor konusunu ve ilk defa hamile biriyle bu kadar spor mevzusunu konuşuyoruz genelde insanlar hamile olduğunu öğrendiklerinde direk yatma durumuna geçiyor dedi. Lütfen sizler de doktorunuza danışıp kendinizi iyi hissettiğiniz her an hareket edin ki daha kolay olsun ilerisi için. 😊
Bazıları folik asit sormuş söylemişler ben Qfolin kullanıyorum ama devlet ödemiyor malesef.
Herkes için güzel bir gün olması dileğiyl
Günaydın herkese 🥰
Herkes için güzel bir gün olması dileğiyle 🥰
Merhaba ben de düzenli Reformer Fitness yapıyordum ancak doktorum yürüyüş tavsiye etti. Bugün Leslie denedim 10. Dakikada belim ağrıdı şimdi de kondisyon bisikletini soracağım ☺️ Dışarıda yürüyüş istiyorum ama havalar çok soğuk 😊 sağ salim alalım kucaklarımıza🙏

Allah nasip eder o günlere gelebilirsem benimde ekim olucak gibi 🙏🙏

Canım selam ,kanamalar rahimde mi olmuş.karından mı baktı peki ? Bazen geç gorunuyor bebekler ,inşallah bir daha ki kontrolunde bebeğide kalp atışınida duyarsın canım 🙏🙏
Selam ....
Vaginal baktı. Rahimden diye belirtmedi ama sanirim öyleydi , gösterdi , gördüm. Renkli baktı. Keseye bitişik degildi , uzerinde degildi .
Bakalım hayırlısı. Hersey Allah'tan.

Çıktım canım düşmemiş ama yapısı bozulmuş sağlıklı bi gebelik görmüyorum dedi kendi düşecek yada kürtaj olacak😔
Canım çok üzüldüm. Umarım tez zamanda bebişini kucağına alırsın. Emin ol bu ve benzeri durumlar pek çok kişinin başına geliyor. Her şerde bir hayır var.

Selam ....
Vaginal baktı. Rahimden diye belirtmedi ama sanirim öyleydi , gösterdi , gördüm. Renkli baktı. Keseye bitişik degildi , uzerinde degildi .
Bakalım hayırlısı. Hersey Allah'tan.
Bende salı gitmistim ,bende de rahim kanaması varmıs hematom deniyor sanırım.Bana direk yatak istirahatı verdi ,wcye kalkıcam sadece.haftaya tekrar gidicem.Umarım hepimiz güzel haberler alırız 🤲🤲 sana herhangi bir uyarıda bulundu mu ?

İlacın adı PRİLAM DR gece yatmadan iki tane içiliyor ben emzirdigim için cekinip bı tane içtim önce çok iyi geldi uyku yapıyor ama. Su bı kaç gündür etkisi azalmaya başladı yinede iyi tabi. Ben emzirmeyi bıraktığım için iki tane almaya başladım etkisi çok daha iyi oldu

Kabızlık için su çok etkili bebeğe zararı olur mu bilmiyorum ama ben de ilk hamileliğimde bulantı dönemlerinde az içiyordum sonrasında günde 5 litre🤭
Canım nasıl başardın bıraktırmayı ya. Çok uğraşıyorum ben de bırakması için ama 😔

X