- 15 Şubat 2019
- 299
- 381
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #24.141
En azından tekrar acıkana kadar süt dolar memelertugcemma venusmercan kızlar yardımlarınız için teşekkür ediorum içimi rahatlattiniz.Denicem bı defa mama vermeyi.
Kuzum ya içimi rahatlattin.Sutum bitti diye kendimi yedim.Zaten lohusa depresyonu yaşıyorum.Bi de bu süt meselesi tuz biber oldu.Senin büyük kız da küçük,diğeri de bebek Allah yardımcın olsun bitanem.Wala zormuş bebek bakmak.Yok yok canim yetiyodur sadece surekli emince birikmiyor ondan. Az once tam uyuttum kizim geldi kardesinin yaninda ses yapti uyandi bende cildiricam
Bi defadan hiç bir şey olmaz canım verebilirsin.Kaşıkla ver ama bana öyle söyledi hemşire arkadaşlara da bi soralım nasıl veriyorlar.Bizde vereceğiz kıyaslama yaparız.Kızlar bı defa mama verip kızımı denemek istiorum sakinlesicek mi diye.Bi defa mama verilince alışır mi,bı daha memeye donduremez miyim?
Nasıl bı kaşık almam gerek canım.Oioi nin silikon 0-6 ay için kasigim var yeterli olur mu acaba?Bi defadan hiç bir şey olmaz canım verebilirsin.Kaşıkla ver ama bana öyle söyledi hemşire arkadaşlara da bi soralım nasıl veriyorlar.Bizde vereceğiz kıyaslama yaparız.
Peki nasıl veriyorsunuz kızlar kaşıkla mı biberonla mı?Yani ben arada mama veriyorum ancak meme delisi bir oğlum var.
Yeterli olur canım ama arkadaşlarda fikir versin ben de ona haraket ederim.Nasıl bı kaşık almam gerek canım.Oioi bin silikon 0-6 ay için kasigim var yeterli olur mu acaba?
Kaşık biberonla ver canım için rahat eder öyle.Onlar meme reddi yapmıyorKızlar bı defa mama verip kızımı denemek istiorum sakinlesicek mi diye.Bi defa mama verilince alışır mi,bı daha memeye donduremez miyim?
ben materni kaşık biberonla veriyorum, benim oğlum da meme delisi maşallahPeki nasıl veriyorsunuz kızlar kaşıkla mı biberonla mı?
Of gerçekten kelimenin tam anlamıyla aynıyız. Delirmek üzereyim süt üretemiyor vucudum sanki artık5. haftadayım dün gece beşikte de pışpış istedi sürekli, sıçrama mı değil mi bilmiyorum bazı günler istiyor böyle ama bu sefer sürekli istedi.oyuncak pışpışını kabul etmedi canlı pışpış istedi
Güne güzel başladık ama şimdi huysuz şekilde memedebırakamıyorum gündüzler hep böyle, sömürdü süt kalmadı, mama vermek istemiyorum ya mamayı azaltıp bırakmaya çalışırken gündüz sürekli memede kalması beni zorluyor.Süt birikmiyor gibi geliyor Nasıl halledeceğiz bu işi bilmiyorum
Ben düzenli olarak geceleri bir kere veriyorum. Eğer biberonunuz anne göğsüne benzeyenlerdense meme reddi olmaz günde bir kereyle. Phılıps Avent kullanıyorum 40 gündür sorun yaşamadık emiyor beniKızlar bı defa mama verip kızımı denemek istiorum sakinlesicek mi diye.Bi defa mama verilince alışır mi,bı daha memeye donduremez miyim?
Benim biberonum da Chicco natural feeling anne memesi benzeri.Daha önce süt sagdigimda annem onunla besledi memeye gelince yadirgamadi ya da biberonu yadirgamadi.Onunla denemeyi düşündüm mamayı.Of gerçekten kelimenin tam anlamıyla aynıyız. Delirmek üzereyim süt üretemiyor vucudum sanki artık
Ben düzenli olarak geceleri bir kere veriyorum. Eğer biberonunuz anne göğsüne benzeyenlerdense meme reddi olmaz günde bir kereyle. Phılıps Avent kullanıyorum 40 gündür sorun yaşamadık emiyor beni
Ah ne diyim bilemedim canım.Bugun ben de bağıra bağıra ağlamak istiorum.Evi b*k götürüp,kızım memeden ve kucaktan indiği an aglio,deli gibi sütüm vardı şimdi sağmak istiorum 30cc anca cikio ona ayrı sinirlerim bozuluo.Kizim aralıksız emio acaba ondan mı süt cikmio diorum.Dolmasına fırsat birakmio ki.Bak şimdi ayağımda salliodum beş dakika olmadı yatağına kotalı kıpırdanma ya başladı bile.Doymuo mu acaba diorum doymasa günde 6 7 defa nasıl kaka yapiomama verelim diorum eşim izin vermio.Alisirmis anne sütü alsinmis.Ya ben napicam ya hiç bilmiorum.
Kızlar bı defa mama verip kızımı denemek istiorum sakinlesicek mi diye.Bi defa mama verilince alışır mi,bı daha memeye donduremez miyim?
Yok canim uzme kendini. Bende ne zaman artti bugun diye icinden gecirsem sonraki gun cocuk hiiiic uyumuyor surekli memede sonrada bitti iste diyorumKuzum ya içimi rahatlattin.Sutum bitti diye kendimi yedim.Zaten lohusa depresyonu yaşıyorum.Bi de bu süt meselesi tuz biber oldu.Senin büyük kız da küçük,diğeri de bebek Allah yardımcın olsun bitanem.Wala zormuş bebek bakmak.
Yaa elimde şu an yok kaşık biberonKaşık biberonla ver canım için rahat eder öyle.Onlar meme reddi yapmıyor
ben materni kaşık biberonla veriyorum, benim oğlum da meme delisi maşallahhep böyle olsun yavrularımız
Ben eds veya kaşık biberon kullanıyorum. Dışarda isem biberon ile veriyorum.Peki nasıl veriyorsunuz kızlar kaşıkla mı biberonla mı?
Benim bez sayısı 5 6 idi 4 w düştü ya yetmiyor heraldeAynen öyle yapacak bişey yok çünkü benimki de öyle yapıyor saat başı meme emiyim diyor oda bana Çeşme değil ki arkası gelsin dünden beri sadece belli bir saatte bir kere mama verdim bayağı işe yaradı sütüm doldu kızım içinde iyi oldu rahatladı kızım evdekiler daha şimdiden verirsen diye başlıyor ama aç devamlı emince gelmiyor süt geceleri uyuyor mesela 4 saatte bir bakıyorum taş gibi olmuş süt dolmuş emiyor doyuyor uyuyor 4 saat daha umarım geceleri böyle gider hep
Biz 3 günlükten beri devamlı meme + mama gidiyoruz her öğün. İlk hafta memeyi tutmuyordu, sağarak biberonla içirdim, ikinci haftadan itibaren kendisi tutmaya başladı. Şimdi her uyandığında 20-25 dakika meme emiyor, sonra biberonla mama veriyoruz. Hiç meme reddi yaşamadık ki benim sütüm çok az, çok yavaş geldiği halde reddetmedi memeyi.Kızlar bı defa mama verip kızımı denemek istiorum sakinlesicek mi diye.Bi defa mama verilince alışır mi,bı daha memeye donduremez miyim?
Benimkinin gözyaşı var 17 günlükHaha kesinlikleaslında becerileri okuyunca heyecanlanıyorum ilk gözyaşı oluşacakmış bu dönemde her ağladığında kontrol ediyorum nerde bu gözyaşları diye ama gördüm çok az ıslanıyor gözünün etrafı. Şuan için takip ettiğim iki becerisi var biri nesnelere uzun süre bakma diğeri ise daha fazla uyanık kalma
Niye 20-25 dakika emziriyorsun canim. Bebegin mi daha uzun durmuyor sen mi cekiyorsun. 15+15 diyorlar ama sure tutma sen uzun uzun kalsinBiz 3 günlükten beri devamlı meme + mama gidiyoruz her öğün. İlk hafta memeyi tutmuyordu, sağarak biberonla içirdim, ikinci haftadan itibaren kendisi tutmaya başladı. Şimdi her uyandığında 20-25 dakika meme emiyor, sonra biberonla mama veriyoruz. Hiç meme reddi yaşamadık ki benim sütüm çok az, çok yavaş geldiği halde reddetmedi memeyi.
Biz avent biberon kullanıyoruz, memeye en yakın uç demişlerdi, belki onun da etkisi vardır.
Daha uzun çekmiyor, genelde bir memeyi 10-12 dakikada bırakıyor. Sanırım süt gelmeyi bırakınca o da memeden ayrılıyor, bir daha da aynı memeyi tutmuyor.Niye 20-25 dakika emziriyorsun canim. Bebegin mi daha uzun durmuyor sen mi cekiyorsun. 15+15 diyorlar ama sure tutma sen uzun uzun kalsin