- 25 Ağustos 2009
- 2.291
- 1.410
- 36
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #24.081
Eşime zorla mama aldırdım çünkü devamlı emince süt olmuyor 3 saat doluyor aynen öyle hatta 1 saatte bile idare eder süt geliyor dünden beri sütüm bitince akabinde verdim 80 cc içti bekleye bekleye içtik bayağı ipe yaradı kıyamıyorum da öyle aç aç bağırınca sanki ben meraklısıyım mamanın evdekiler daha şimdiden verirsen diyorlar onlara kalsa açlıktan bağırsıbAynı durumdayız canım.Bi ara sağayim dedim iki damla anca çıktı.Bi on dakika bekledim gelmeye başladı.Sanirim aralıksız emdiği için süt birakmadi.Dolmasi için de 3 saat dio internette.Ama bizimki 3 saat imkanı yok durmaz.Cok yoruldum,çok uykum var ama bebeğim hala cin gibi
Ya ben nasıl iki çocuk büyütmüşüm benim ki de almıyor aynen öyle yapıyor korkuyorum bazen ağlama moduna geçince ama mama çok işe yaradıEmziği kesinlikle almio canım.Nerdeyse kusucak o moda girio
Böyle klipsin tuttuğu yer kurudu ama sanki onun alt tarafında bu göbeğinin üstündeki yer daha göbek bağı renginde gibi sarı. İlk bebeğim nasıl olduğunda kurumuş oluyor görüntüsü nasıl olmalı hiç bir şey bilmiyorumKızımın 12 günde düşmüştü...durumu ne peki kurumuştur baya düşmek üzeredir
Bende tam simdi izledim bi tane sana yazmak icin geldim. Ben ince bir bez olsun istiyorum baby turco sleepy gibi ince ceken kadin uc marka cekmis diger ikisi onlem ve canbebe. Onlem parfum kokuyormus. Baby turcodan cok memnun kalmis.Sen denedin mi onları cnm...ben bi video görmüştüm nette tektek bezleri gösteriyordu oradan goona karar vermiştim zaten
Bende ince seviyorum aklımda olsun bu bezdeBende tam simdi izledim bi tane sana yazmak icin geldim. Ben ince bir bez olsun istiyorum baby turco sleepy gibi ince ceken kadin uc marka cekmis diger ikisi onlem ve canbebe. Onlem parfum kokuyormus. Baby turcodan cok memnun kalmis.Evlibayann da onu kullaniyordu. Ben primada almistim suan elimde bezler var bundan sonra birde baby turcoya sans vereyim diyorum fiyatta uygun
Arkadaşlar bugün 12 günlük olduk ama henüz göbek bağımız düşmedi. Sizlerin kaçıncı günde düşmüştü böyle düşmeyen var mı hala?
Bizim 11.gün düştü ilk kızımda 7.gün düşmüştü normal dedi hemşiremiz. Ben ilk kızımı doğumdan 1 gün sonra yıkadım bunda 1 hafta bekledim belki o etki etmiştir bilemiyorum.Arkadaşlar bugün 12 günlük olduk ama henüz göbek bağımız düşmedi. Sizlerin kaçıncı günde düşmüştü böyle düşmeyen var mı hala?
Bende baby turko aldım çok memnunum inceliği ve dokusu çok iyi pamuk gibi ilk kızımda sleepy kullanmıştım yine memnundum ama bu daha ince fiyatı da uygun netten sipariş veriyorum ben çoklu paketlerden uygun a geliyorBende tam simdi izledim bi tane sana yazmak icin geldim. Ben ince bir bez olsun istiyorum baby turco sleepy gibi ince ceken kadin uc marka cekmis diger ikisi onlem ve canbebe. Onlem parfum kokuyormus. Baby turcodan cok memnun kalmis.Evlibayann da onu kullaniyordu. Ben primada almistim suan elimde bezler var bundan sonra birde baby turcoya sans vereyim diyorum fiyatta uygun
Gözyaşım pıtCanlar bebeklerimizin ilk 3 ayı 4.trimester olarak geçiyormuş bebek bizden koptuğunu kabullenmek istemiyormuş hala bizim nefesimizi nefesi, sesimiz sesi kabul ediyormuş vücudunun bir uzantısıymışoz gibi. Ee nasıl kopsun bu bebek.. kucaklamaya devam
Bizim de oluyor. İniyor sonra yenisi başlıyorÜst dudakta baloncuk olanlar el kaldırsınlk bi tırstım Google amca sağolsun
Bende ebebek magazsinda bakayim yoksa internetten siparis edeyim sanirim anca gelir. Gec geliyor yazmislar yorumlarda sizin ne kadar surdu gelmesiBende baby turko aldım çok memnunum inceliği ve dokusu çok iyi pamuk gibi ilk kızımda sleepy kullanmıştım yine memnundum ama bu daha ince fiyatı da uygun netten sipariş veriyorum ben çoklu paketlerden uygun a geliyor
Ben de indirdim bizim de ilk sıçramaya 4 gün kaldı diyor ama 1-2 hafta oynama yapabiliyormuş bakalım 4 gün sonra neler yaşayacağız şimdiden stres sebebiArkadaşlar selam, harika haftalar uygulamasını kullanan var mı? Bilmeyenler için söylüyorum sıçrama/atak haftalarını gösteriyor. O dönemlerde bebeklerimiz huysuz olacak öncesinde hazırlıklı olmakta fayda var:) bizim beş günümüz kalmış ilk sıçramaya
Üst dudakta baloncuk olanlar el kaldırsınlk bi tırstım Google amca sağolsun
Haha kesinlikleBen de indirdim bizim de ilk sıçramaya 4 gün kaldı diyor ama 1-2 hafta oynama yapabiliyormuş bakalım 4 gün sonra neler yaşayacağız şimdiden stres sebebi
Ücretli uygulama sanirimArkadaşlar selam, harika haftalar uygulamasını kullanan var mı? Bilmeyenler için söylüyorum sıçrama/atak haftalarını gösteriyor. O dönemlerde bebeklerimiz huysuz olacak öncesinde hazırlıklı olmakta fayda var:) bizim beş günümüz kalmış ilk sıçramaya