- 25 Nisan 2021
- 2.617
- 4.067
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #23.921
Bize de iyi geliyor 3 kere 4er damla dendi ama keşke daha fazla verebilsek :/Bizim doktor mestil vermisti dün verdim ilk defa iyi geldi sanki uyudu uzun süreli sonra kustu ishal gibi baya da kaka yapti banyoluk olduk o derece yaniama rahatladi galiba önceki gün hic uyuyamamisti derdi buymus galiba
annem her gün yıkayın demişti ama hasta olur diye korktuk 3 günde bir yıkıyoruz.ev hamam gibi olsaydı belki hergün yıkayabilirdim.akşam yıkamak iyi değilmiş gündüz yıkıyoruzKızlar siz bebişleri hergün mü yıkıyorsunuz? Bizim ki çok hapşurdu bugün korkuyorum yıkamaya.Sabah veya akşam mı yıkıyorsunuz günlük rutin oluşturdunuz mu banyosu vs.işte.
Aynen hızla zayifliyrm 2 kilom kaldı bideAra oluuyor bide damağım boğazım kuruyor emzirirken
Ameliyatta oksitosin veriyorlar oda midemi bulandirdi ogurdum hep emzirirken de salgilaniyir muhtemel oksitosin yapıyorBulantı hiç olmadı. Ben acıkıyorum daha çok
Ben bişey yeyip icemiyrm emzirirken bulantı yüzündenValla açlıktandır bence benim sanki şekerim düşüyo açlıktan emzirirken. Anneee helvaaaa diyorum iki lokma atınca düzeliyo
Haha benimki aynen öyle olduBizim bebişin bugün 7. günü. Göbek bağı hâlâ düşmedi. Yıkayamadık o yüzden. Düşmesi nasıl oluyor acaba? Altını açınca bir anda elimde mi kalacak?
Ben her gün yıkadım 6 gün içinde düştü sonra 2 günde bir yıkıyorumBizim bebişin bugün 7. günü. Göbek bağı hâlâ düşmedi. Yıkayamadık o yüzden. Düşmesi nasıl oluyor acaba? Altını açınca bir anda elimde mi kalacak?
Ne güzel iyi haberlerle dönmüşsünüz.İnş. hepimiz için öyle olur şu süreçler.Doktordan geldik kizlar cok sukur hersey yolundapisik icin mor desitin kullanan var mi ? Doktor bunu onerdi ama iki eczanede bulamadik online sahte falan olur diye guvenemiyorum cidden iyi mi bosa aramiyim pisik icin sut urunlwri tuketiminden olabilir ileri bir pisik değil dedi gaz icin hastanenin onerdigi surubu kullaniyordum ama doktor hic onermedi arastirmalar pek bir etkisinin olmadigini soyluyor sadece asiri gazi olanlara %20 etkili bir damla var kullanmak isterseniz onu kullanin dedi. Yoksa gaz icon damla onermiyormus Kime demistim ben doktora gidince haber veririm diye hatirlayamadim yuzundeki sivilce yag bezesi tarzi seyleri sordum gecer onlar krem falan surmeyin sakin dedi. Kalca ultrasonunu cektirdik. Asimizida olduk geldik
Benim bebeğimdede var o sivilcelerden ben her sabah mustela sürüyordum ama geçsin diye değil yüzü nemlensin diye ne zararı olabilir kiDoktordan geldik kizlar cok sukur hersey yolundapisik icin mor desitin kullanan var mi ? Doktor bunu onerdi ama iki eczanede bulamadik online sahte falan olur diye guvenemiyorum cidden iyi mi bosa aramiyim pisik icin sut urunlwri tuketiminden olabilir ileri bir pisik değil dedi gaz icin hastanenin onerdigi surubu kullaniyordum ama doktor hic onermedi arastirmalar pek bir etkisinin olmadigini soyluyor sadece asiri gazi olanlara %20 etkili bir damla var kullanmak isterseniz onu kullanin dedi. Yoksa gaz icon damla onermiyormus Kime demistim ben doktora gidince haber veririm diye hatirlayamadim yuzundeki sivilce yag bezesi tarzi seyleri sordum gecer onlar krem falan surmeyin sakin dedi. Kalca ultrasonunu cektirdik. Asimizida olduk geldik
Bizde 3kere 8 er damla yazıyor neye göre degisiyor kiBize de iyi geliyor 3 kere 4er damla dendi ama keşke daha fazla verebilsek :/
annem her gün yıkayın demişti ama hasta olur diye korktuk 3 günde bir yıkıyoruz.ev hamam gibi olsaydı belki hergün yıkayabilirdim.akşam yıkamak iyi değilmiş gündüz yıkıyoruz
Cok sukur canim insallah. Biogaia galiba bioyu okudum amaNe güzel iyi haberlerle dönmüşsünüz.İnş. hepimiz için öyle olur şu süreçler.Aşırı gazı olan bebeklere etkili olan damlanın ismini verdi mi canım dr. merak ettim Bizim kız sanki çok ıkınıyor.
Bebegin yuzune krem surmeyede gerek yok aslindaBenim bebeğimdede var o sivilcelerden ben her sabah mustela sürüyordum ama geçsin diye değil yüzü nemlensin diye ne zararı olabilir ki
Bilmiyorum ki ben de arttırırım arada o zamanBizde 3kere 8 er damla yazıyor neye göre degisiyor ki
bizim 9.gün düştü altını değişirken dediğin gibi elime düştüBizim bebişin bugün 7. günü. Göbek bağı hâlâ düşmedi. Yıkayamadık o yüzden. Düşmesi nasıl oluyor acaba? Altını açınca bir anda elimde mi kalacak?
oy maşallah sevindimDoktordan geldik kizlar cok sukur hersey yolundapisik icin mor desitin kullanan var mi ? Doktor bunu onerdi ama iki eczanede bulamadik online sahte falan olur diye guvenemiyorum cidden iyi mi bosa aramiyim pisik icin sut urunlwri tuketiminden olabilir ileri bir pisik değil dedi gaz icin hastanenin onerdigi surubu kullaniyordum ama doktor hic onermedi arastirmalar pek bir etkisinin olmadigini soyluyor sadece asiri gazi olanlara %20 etkili bir damla var kullanmak isterseniz onu kullanin dedi. Yoksa gaz icon damla onermiyormus Kime demistim ben doktora gidince haber veririm diye hatirlayamadim yuzundeki sivilce yag bezesi tarzi seyleri sordum gecer onlar krem falan surmeyin sakin dedi. Kalca ultrasonunu cektirdik. Asimizida olduk geldik
Benim büyük oğlan da var şimdi kızımda da var hiç birşey sürmeyin geçiyor onlar hatta validem sütünü sir diyor büyüyünce sivilcesi olmaz diyor o öyle yapmışBenim bebeğimdede var o sivilcelerden ben her sabah mustela sürüyordum ama geçsin diye değil yüzü nemlensin diye ne zararı olabilir ki
Aaa öylemi bizede verdiler mi ki miden bulanabilir dediler gerçektende bulandı kusacaktım niye veriyolarAmeliyatta oksitosin veriyorlar oda midemi bulandirdi ogurdum hep emzirirken de salgilaniyir muhtemel oksitosin yapıyor
Nasıl uyandırdınız ben uyandıramıyorumBizde de 12 çıkmıştı meme ve mama ile devam ettik,iki gun sonra düştü.Sık besleyin geçer.