2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    270

Bez ya da kullandığın ıslak mendille alakası yoksa eğer, cildi pişiğe müsait belki de. Ya da bu sefer kullandığın krem iyi gelmedi cildine belki. Desitin işine yarar inşallah.


Vaaaay hepsini bir arada çıkarmışsın resmen. Hadi hayırlı olsun bakalım.

İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan arkadaşlar, sünnet işlemini nerede yaptırdınız?

Kavacık Medistate..
İlk oğlumu da orda yaptırmıştık, şimdi ikinci de orda olacak inşallah.. Doktorumuz 3-4 aylık olsun dedi, onu bekliyoruz.. Ben kadın doğuma da 10 yıldır oraya gidiyorum, memnunum..
 
Kızlar dün kontrol günümüzdü. Doktor rezene çayını artık önermediklerini söyledi. Öncesinde de yazmıştım başka bir doktor arkadaşım içmememi, bebeğe yan etkilerinin çok olduğunu söylemişti. Kendi doktorumuz ise rezenenin kansere yol açtığının saptanması nedeniyle önermiyoruz dedi.
Sizinle de paylaşayım dedim.
 
Medistate oneriririm bir ay önce 1500 dü fiyatı

Çok teşekkür ederim kızlar, bakacağım
 
İnsallah bez degistirdik yine bskalim. Buyuk cogunlukla pamuk mendil ve su ile temizliyorum. İnsallah hem bez hemde krem ise yarar
 
Saka gibi ya 5 yil oncesinde bebege bile icirebilirsin bir cay kasigi diyenler vardi.
 
Kizlar ben hızlı kilo veriyorum normal mi anlamadım dün 64.5 dum bugun 64 diyor tartı çok emiyor ondan mı
Canım ben de müthiş bı hızla kilo kaybediyorum.64 le hamile kaldım,69 la doğuma gittim ve şuan 58 im.Sutum azalır mı diye korktum ama sütü yapan ana besin maddesi suymus ve ben damacana damacana su bitiriorum.Onun dışında yemekle pek aram yok.
 
Oysaki ben hergün bi fincan içiyordum söylediğin iyi oldu canım.
 
Kizlar ben hızlı kilo veriyorum normal mi anlamadım dün 64.5 dum bugun 64 diyor tartı çok emiyor ondan mı
Ben de 64 kiloyum eski kiloma geri döndüm.62, 63 tüm o kadar çok yiyorum ki emzirmek çook acıktırıyor beni kilo da almıyorum.Asla gece birşey yemeyen ben şu an dayanamıyorum yiyorum.
 
Kizlar ben hızlı kilo veriyorum normal mi anlamadım dün 64.5 dum bugun 64 diyor tartı çok emiyor ondan mı


Ben de çok hızlı kilo veriyorum. Emzirmek hızlı kilo verdiriyormuş diye duymuştum halbuki çok da yiyorum her boşlukta bir şeyler tıkınıyorum ona rağmen hamile kaldığım kilodan daha düşük kilodayım şu an
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…