- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.904
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #23.961
4-5 saat mi dedi, 4.5 saat mi dediKac günlük.. biz bir aylik olduk..gece 4.5 saat uyursa kaldırma dedi dr...nerde saatte bir kalkiyor
Kilo alimina bakın boşa mene vermeyin
Selam bacım selam. Tek gözüm kapalı yazıyorum bu mesajı4-5 saat mi dedi, 4.5 saat mi dedi
Gece mesaisinden herkese slm
Medistate oneriririm bir ay önce 1500 dü fiyatıİstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan arkadaşlar, sünnet işlemini nerede yaptırdınız?
Burnu sıkıp ağlatıyordum bazen altını açıyordum hiçbiri işe yaramazsa soyunduruyordum.gündüz işe yarıyordu geceleri inat ediyordu uyanmıyordu 2 3 saat uyuyorduSiz nasıl uyandırmayı başardınız ?
Cok sagolesim bir eczaneden bulmus surdum bakalim insallah bizede fayda eder. Neden bulunmuyor acaba 100 ml almis esim baya bir gider sanirim koyu kivamli olunca. Aman hic olmasinlar insallah. İlk kizim olmuyordu en fazla kizariklik olurdu hematen surerdim sonraki gune birsey kalmazdi
Göbek bağının düşmesini bekleyemedik. Bugün hem saçını kestik (7. gününde saçlarının ağırlığınca altın sadaka vermek için) hem ilk banyosunu yaptırdık hem de sünnet ettirdik. Artık göbek bağı istediği zaman düşebilir, hiç acelemiz yok
İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan arkadaşlar, sünnet işlemini nerede yaptırdınız?
Medistate oneriririm bir ay önce 1500 dü fiyatı
Çok teşekkür ederim kızlar, bakacağımBez ya da kullandığın ıslak mendille alakası yoksa eğer, cildi pişiğe müsait belki de. Ya da bu sefer kullandığın krem iyi gelmedi cildine belki. Desitin işine yarar inşallah.
Vaaaay hepsini bir arada çıkarmışsın resmen. Hadi hayırlı olsun bakalım.
Kavacık Medistate..
İlk oğlumu da orda yaptırmıştık, şimdi ikinci de orda olacak inşallah.. Doktorumuz 3-4 aylık olsun dedi, onu bekliyoruz.. Ben kadın doğuma da 10 yıldır oraya gidiyorum, memnunum..
İnsallahBez ya da kullandığın ıslak mendille alakası yoksa eğer, cildi pişiğe müsait belki de. Ya da bu sefer kullandığın krem iyi gelmedi cildine belki. Desitin işine yarar inşallah.
Vaaaay hepsini bir arada çıkarmışsın resmen. Hadi hayırlı olsun bakalım.
Kavacık Medistate..
İlk oğlumu da orda yaptırmıştık, şimdi ikinci de orda olacak inşallah.. Doktorumuz 3-4 aylık olsun dedi, onu bekliyoruz.. Ben kadın doğuma da 10 yıldır oraya gidiyorum, memnunum..
Saka gibi yaKızlar dün kontrol günümüzdü. Doktor rezene çayını artık önermediklerini söyledi. Öncesinde de yazmıştım başka bir doktor arkadaşım içmememi, bebeğe yan etkilerinin çok olduğunu söylemişti. Kendi doktorumuz ise rezenenin kansere yol açtığının saptanması nedeniyle önermiyoruz dedi.
Sizinle de paylaşayım dedim.
1 çay kaşığı şekerli su ver bizde hiç uyandiramadik kan şekeri toparlanirsa uyaniyirNasıl uyandırdınız ben uyandıramıyorum
Rahim kanaması olmasın diye rahmi büzüyorAaa öylemi bizede verdiler mi ki miden bulanabilir dediler gerçektende bulandı kusacaktım niye veriyolar
Evet doktor da eskiden öneriyorduk ama artık önermiyoruz dedi. Şaşırdım vallaSaka gibi ya5 yil oncesinde bebege bile icirebilirsin bir cay kasigi diyenler vardi.
Canım ben de müthiş bı hızla kilo kaybediyorum.64 le hamile kaldım,69 la doğuma gittim ve şuan 58 im.Sutum azalır mı diye korktum ama sütü yapan ana besin maddesi suymus ve ben damacana damacana su bitiriorum.Onun dışında yemekle pek aram yok.Kizlar ben hızlı kilo veriyorum normal mi anlamadım dün 64.5 dum bugun 64 diyor tartı çok emiyor ondan mı
Oysaki ben hergün bi fincan içiyordum söylediğin iyi oldu canım.Kızlar dün kontrol günümüzdü. Doktor rezene çayını artık önermediklerini söyledi. Öncesinde de yazmıştım başka bir doktor arkadaşım içmememi, bebeğe yan etkilerinin çok olduğunu söylemişti. Kendi doktorumuz ise rezenenin kansere yol açtığının saptanması nedeniyle önermiyoruz dedi.
Sizinle de paylaşayım dedim.
Daha ne istiyorsunKizlar ben hızlı kilo veriyorum normal mi anlamadım dün 64.5 dum bugun 64 diyor tartı çok emiyor ondan mı
Cok sinir bozucu bunu soylemeleri dimiOysaki ben hergün bi fincan içiyordum söylediğin iyi oldu canım.
Ben de 64 kiloyumKizlar ben hızlı kilo veriyorum normal mi anlamadım dün 64.5 dum bugun 64 diyor tartı çok emiyor ondan mı
Kizlar ben hızlı kilo veriyorum normal mi anlamadım dün 64.5 dum bugun 64 diyor tartı çok emiyor ondan mı
Canım ben de müthiş bı hızla kilo kaybediyorum.64 le hamile kaldım,69 la doğuma gittim ve şuan 58 im.Sutum azalır mı diye korktum ama sütü yapan ana besin maddesi suymus ve ben damacana damacana su bitiriorum.Onun dışında yemekle pek aram yok.