- 21 Temmuz 2020
- 5.310
- 9.253
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #2.141
test yapıldı da yarın çıkar sonuç herhalde.ben de bilmiyorum negatifken ceza alınır mı. evet keseyi gördük geçtiğimiz cumartesi.salı günü 7 oluyorduk o zaman gitmeyi planlıyordumTest yapıldı mı canım ? Benim esımin abisi ceza almıstı karantinada çiktigı icin ama o pozitifti.negatif olunca cikabilir misin ,hic bir fikrim yok.keseyi gormüs müydün ?
Çok geçmiş olsun ,ek bişey kullanabiliyor musun ?
Çok geçmiş olsun belirti vs var mı acaba ?test yapıldı da yarın çıkar sonuç herhalde.ben de bilmiyorum negatifken ceza alınır mı. evet keseyi gördük geçtiğimiz cumartesi.salı günü 7 oluyorduk o zaman gitmeyi planlıyordum
sağolun. hadi ya tühÇok geçmiş olsun belirti vs var mı acaba ?
İnşallah negatif çıkar Sonuc . Ama sanırım karantina surecindeyken negatif olsa da çıkamazsıniz temaslı olduğunuz için
bulantın var sanırım hemencik geçer inşallahÇok açım ve korkudan yemek yiyemiyorum..
Evet halsizlik zaten hamilelikte çok olur aman dikkat et bol bol c vitamini al. İnşallah bişey yoktur insan psikolojikmen kendinde belirti buluyor böyle durumlardasağolun. hadi ya tühbelirti yok. yorgunluk var ama onu da gebeliğe yoruyorum her gün oluyor.hafif nezle hali var gibi ama arada yine böyle olup geçiyor ondan da emin olamadım.yarın öğrenicez sonucu bakalım
Evet sabah kustum ondan sonra bişey yiyemedim deli gibi de açım. İnşallah hiç başlamaz rahat bir hamilelik geçirirsinbulantın var sanırım hemencik geçer inşallahben de başlamadı henüz
Canm ben filyasyonda çalışıyorum negatif bile olsa karantinadasınız çıkamazsınız hayat eve sığardan takip edebilirsn karantina bitişinitest yapıldı da yarın çıkar sonuç herhalde.ben de bilmiyorum negatifken ceza alınır mı. evet keseyi gördük geçtiğimiz cumartesi.salı günü 7 oluyorduk o zaman gitmeyi planlıyordum
Benım kedim var ama yinede negatif çıktım.. zaten aşıları tamda.. asıl sıkıntının yıkanmamış sebze meyve ve çiğ et oldugunu öğrendimBenim yok ama bende toxo negatif cikti ,dikkat etmem gerekli
Benımde kedim var nasıl bi önlem aldın? Testin nasıl çıktı bagısıklılığın varmı? Benım yokmuşMerhaba canım benim köpeğim var evet :)
Bağışıklık testi yapmadım henüz. Bugün kan testleri için gittim. Onun içinde mi oluyor bağışıklık testi?Benımde kedim var nasıl bi önlem aldın? Testin nasıl çıktı bagısıklılığın varmı? Benım yokmuş
bulantıya B vitamini çok iyi geliyormuş diye sordum. Bi doktorunuza danışın bence. Umarım çarçabuk geçer :)Evet halsizlik zaten hamilelikte çok olur aman dikkat et bol bol c vitamini al. İnşallah bişey yoktur insan psikolojikmen kendinde belirti buluyor böyle durumlarda
Evet sabah kustum ondan sonra bişey yiyemedim deli gibi de açım. İnşallah hiç başlamaz rahat bir hamilelik geçirirsin
inşallah hepimizin rahat geçerEvet halsizlik zaten hamilelikte çok olur aman dikkat et bol bol c vitamini al. İnşallah bişey yoktur insan psikolojikmen kendinde belirti buluyor böyle durumlarda
Evet sabah kustum ondan sonra bişey yiyemedim deli gibi de açım. İnşallah hiç başlamaz rahat bir hamilelik geçirirsin
Yaaa süt geldiğini ilk defa duydumÇok üzüldüm Allah sabır versin. Sağlıklı bir gebelik değilmiş öyle düşün en yakın zamanda inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Ben de beklemediğim için doktora gittim hormonlarımda bir sorun var sanıyordum göğsümden de süt geliyordu gebelik aklımın ucundan bile geçmiyordu keseyi görüp şokolduktan sonra doktor kan tahlili istemişti bir daha da bakmadım hiç salı günü randevum var o zaman öğrenicem bebişim iyi mi diye.
Çok iyi yapmışsın sabrın sonu selameettir. Hamilelik en çok sabır işi sonra da endişe
Bir hafta sonra artıyor kalp atışı endişelenmeyin bebekte iki katına çıkıyorHerkese merhabalar, bugün doktora gittim 6+5 kalp atışı gördük bebek daha 7,5 mm ama kalp atışını çok hafif duyduk öyle gümbür gümbür değildi. Kalp atışı duyan anneler sizde nasıldı ilk duyduğunuzda? Endişelendim o yüzden sormak istedim. Bir de tsh 3,5 çıktı ilaca başladık bugün 25 mglık ama geç mi kaldım ilaç için acaba ona da endişelendim
Evet ben de bata göre 6. Haftadaym belki haftaya kalbini de duyarız diye bekliyorum. Şimdi yaptırsam da doktora gittiğimde illa ki ister heralde bi test dahaAynı şeyi bende düşündüm.ilkte bende öyleydim bunda kanda öğrendim şimdi keseyide görebilirim belki diye haftayı bekliyorum.ben daha Dr bulamadım kendime birde
Yaa ne güzel ben de 3 istiyorum ama sabrım yetmiycek sanırım ilki beni çok zorladı bu ikinci olacak benim deBenim iki hafta geçti daha doktora gitmedim kan vermedimama benim üçüncü olacak nasipse ondan rahat davranıyorum
Ne kullanabiliriz ya. Dün yoktu bugün yine berbat şekilde uyandım. Canım hiçbirsey yemek istemiyor. Herşeyden tiksiniyorum. Çocuklara zorla kahvaltı hazırladım. Eşime eczaneden bulantı ilacı al dedim reçetesiz vermemişler