2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
test yapıldı da yarın çıkar sonuç herhalde.ben de bilmiyorum negatifken ceza alınır mı. evet keseyi gördük geçtiğimiz cumartesi.salı günü 7 oluyorduk o zaman gitmeyi planlıyordum

test yapıldı da yarın çıkar sonuç herhalde.ben de bilmiyorum negatifken ceza alınır mı. evet keseyi gördük geçtiğimiz cumartesi.salı günü 7 oluyorduk o zaman gitmeyi planlıyordum
Çok geçmiş olsun belirti vs var mı acaba ?
İnşallah negatif çıkar Sonuc . Ama sanırım karantina surecindeyken negatif olsa da çıkamazsıniz temaslı olduğunuz için

Çok geçmiş olsun belirti vs var mı acaba ?
İnşallah negatif çıkar Sonuc . Ama sanırım karantina surecindeyken negatif olsa da çıkamazsıniz temaslı olduğunuz için
sağolun. hadi ya tüh belirti yok. yorgunluk var ama onu da gebeliğe yoruyorum her gün oluyor.hafif nezle hali var gibi ama arada yine böyle olup geçiyor ondan da emin olamadım.yarın öğrenicez sonucu bakalım

sağolun. hadi ya tüh belirti yok. yorgunluk var ama onu da gebeliğe yoruyorum her gün oluyor.hafif nezle hali var gibi ama arada yine böyle olup geçiyor ondan da emin olamadım.yarın öğrenicez sonucu bakalım
Evet halsizlik zaten hamilelikte çok olur aman dikkat et bol bol c vitamini al. İnşallah bişey yoktur insan psikolojikmen kendinde belirti buluyor böyle durumlarda
bulantın var sanırım hemencik geçer inşallah ben de başlamadı henüz
Evet sabah kustum ondan sonra bişey yiyemedim deli gibi de açım. İnşallah hiç başlamaz rahat bir hamilelik geçirirsin

Herkese merhabalar, bugün doktora gittim 6+5 kalp atışı gördük bebek daha 7,5 mm ama kalp atışını çok hafif duyduk öyle gümbür gümbür değildi. Kalp atışı duyan anneler sizde nasıldı ilk duyduğunuzda? Endişelendim o yüzden sormak istedim. Bir de tsh 3,5 çıktı ilaca başladık bugün 25 mglık ama geç mi kaldım ilaç için acaba ona da endişelendim

Canm ben filyasyonda çalışıyorum negatif bile olsa karantinadasınız çıkamazsınız hayat eve sığardan takip edebilirsn karantina bitişini

Kızlar belirtiler nasıl bende belirti sadece göğüs acıması miskinlik sık idrar ama kaşık ağrım falan maşallah hiç yok normal dimi

merhaba herkese :)
ben de doktor randevusunu bekleyenlerdenim. Bir görsem kalp atışını bi duysam. bugün 5+2 . haftaya Cuma çağırdı doktor. nasıl geçer 7 gün bilmiyorum

bulantıya B vitamini çok iyi geliyormuş diye sordum. Bi doktorunuza danışın bence. Umarım çarçabuk geçer :)

inşallah hepimizin rahat geçer siz de kendinize iyi bakın

Yaaa süt geldiğini ilk defa duydum hakkaten sabır işi ilkinde çok sabırsızdım 40 hafta bitmek bilmedi 40+3te doğdu artık bıkmıştım hamilelikten

Bir hafta sonra artıyor kalp atışı endişelenmeyin bebekte iki katına çıkıyor

Aynı şeyi bende düşündüm.ilkte bende öyleydim bunda kanda öğrendim şimdi keseyide görebilirim belki diye haftayı bekliyorum.ben daha Dr bulamadım kendime birde
Evet ben de bata göre 6. Haftadaym belki haftaya kalbini de duyarız diye bekliyorum. Şimdi yaptırsam da doktora gittiğimde illa ki ister heralde bi test daha

Yaa ne güzel ben de 3 istiyorum ama sabrım yetmiycek sanırım ilki beni çok zorladı bu ikinci olacak benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…