2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bende biraz öyle gidiyorum, ilk idrarda pozitif görünce test yaptırdım, bhcg 12.5 çıktı sonra bi daha tekrarlamadım, artışı kanda takip etmedim, 5+3 te de keseyi gördüm @ygmygm
Ben de iki kere idrar testi yaptm ikincisi ertesi gün daha koyu çıkınca artıyordur heralde diyip kendi haline bıraktım

Canm ben filyasyonda çalışıyorum negatif bile olsa karantinadasınız çıkamazsınız hayat eve sığardan takip edebilirsn karantina bitişini
evet baktım çarşambadan başlatmışlar 26sında biticek. hastane randevu sistemine girdim randevu verilmiyormuş zaten. negatif çıkarsa karantina kalkmaz mı acaba?

evet baktım çarşambadan başlatmışlar 26sında biticek. hastane randevu sistemine girdim randevu verilmiyormuş zaten. negatif çıkarsa karantina kalkmaz mı acaba?
Kalkmaz sonradan da pozitife dönme ihtimali olabiliyor ya yine test istenir 6. Gün sizden su an bu şekilde takip yapıypruz biz. Sağlıklı olun da hiçbir şeyi düşünme geç olsn da iyi olum yeter

Kızlar benim hiç kaşık ağrım batmalarım falan yok maaşallah bu olumsuz bişi değildir
Dimi 4+5 bu gün sizlerin nasıl ben gayet keyifliyim
Ben şu anda 5+0dayım, iki gündür baya regl sancısı gibi sancım vardı. Bugün çok şükür yok denecek kadar az ama yine de arada yoklayan minnak batmalar var kasıklarımda. Bir de deli gibi su içiyorum

bulantıya B vitamini çok iyi geliyormuş diye sordum. Bi doktorunuza danışın bence. Umarım çarçabuk geçer :)
Kesinlikle soracam doktoruma okudum ben de burda içimden bir ses git al dedi hep az kaldı doktora gitmeme sorup öyle alırım artık . İnsallah ya çok teşekkür ederim şimdi biseyler yedim ama korku içindeyim
inşallah hepimizin rahat geçer siz de kendinize iyi bakın
Amin inşallah çok teşekkür ederim
Yaaa süt geldiğini ilk defa duydum hakkaten sabır işi ilkinde çok sabırsızdım 40 hafta bitmek bilmedi 40+3te doğdu artık bıkmıştım hamilelikten
Yaa normalde emzirme ve doğuma yakın dönem dışında süt gelmesi hormon bozukluğuna işarettir ve gebe kalmak zor olur benim minik gelmek için bayaa inatçıymis onu anlamış oldum bayaa beklemişsin gerçekten son zamanlar sanki daha bi yavaş geçiyor bitmek bilmiyor insana

Kızlar temizlik felan yapıyormusunuz ya birkaç defa yardımcı aldım ama olmuyor ki yinede günlük süpürmem gerekiyor ne yapıyorsunuz bu temizlik işlerini
Mecbur yapıyorum ben pandemiden dolayı eve yabancı kimseyi almak istemiyorum ee evde de çocuk var surdan temizliyorum diğer taraftan kirleniyor yardimcinin bana yardımcı olabilmesi için bizde yaşaması lazim
Kendini çok zorlamadan dinlene dinlene yapabilirsin büyük işlerde yardım almak çok mantıkli ama

Evet sütünü de şimdiden hazırlamış kesinlikle geçmek bilmiyordu doktora yalvarmıştım siz alın yeter artık diye sonsuza kadar kalmıycak merak etme demişti

Evet sütünü de şimdiden hazırlamış kesinlikle geçmek bilmiyordu doktora yalvarmıştım siz alın yeter artık diye sonsuza kadar kalmıycak merak etme demişti
Peki normal mi oldu doğum sezeryan mi ?
Ben 39. Haftada doğurdum ikisini de ilki zorunlu sezeryan olunca ikinci de öyle oldu

Merhabalar adet günüm geçeli 5 gün oldu test aldım yarın sabah yapacağım ama şu kaşık ağrıları 10 gündür var hızlıca kimse görmesin diye eczaneye gittim kasıklarım patladı dinlenirsem geçiyor ama hiç iştah yok bende habire su içiyorum mecburiyetten meyve yiyorum elim yüzüm bembeyaz oldu

Kızlar benim hiç kaşık ağrım batmalarım falan yok maaşallah bu olumsuz bişi değildir
Dimi 4+5 bu gün sizlerin nasıl ben gayet keyifliyim
Küçük oğlumda çok iyi hatırlıyorum bir kere kasık batması oldu ama ne bulantı nede başka belirti olmadı bende çok korkmuştum ters giden bişey mi var diye 9 ay öyle güzel geçti korkma hiçbir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…