2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Teyzeleri biz kalp atışımızı duyduk bugün çok şükür 🙏🏻(6+3)
Daha susam bu annesi dedi doktorumuz 🌸Doktorumu çok seviyorum taze anne kendiside o kadar rahatlatıyor ki beni ☺️Nokta kadarda olsa öğrendiğimiz ilk an sevgisi kocaman içimizde ❤️
Darısı bekleyen herkesin başına inşallah güzel haberler paylaşalım heeeeep🙏🏻
Gözün aydın🥰🥰🥰 Çoooook sevindim 🤗❤️
Merhaba hanımlar
Keseyi görmek için 6. Haftayı beklerim demiştim ama dayanamadım randevu aldım bugün 14.30 randevu aldım🙈 inşallah görürüm keseyi🤗
Aynı ben 🙈 Güzel haberlerle gelin inşallah 🤗

Kızlar merhaba
Ben dayanamayıp doktordan randevu aldım erken olduğunu düşünsem bile. adet tarıhım bir hafta gectı. 4+5 görünüyorum. Geçen hafta carsamba kan testim 157 idi dün akşam doktora gitmeden tekrar yaptırayım dedım 13100 cıkmıs bakalım ne olacak kese bebek görünse barı ☺️

Kızlar ben eskiden hiç acıkmazdım. Şimdi sürekli acıkıyorum. Yedikten bir süre sonra bile midem kazınıyor resmen. Bu durumda olan var mıdır?
İki hafta önce öyleydim emziriyorum birde ben normal geldi bana. bulantılar başlayınca iştah falan kalmadı ilaçla hafiflettim yiyebiliyorum şimdi ama öyle çok iştahlı değil

Arkadaşlar ben eski usul sadece gebelim olduğunu idrardan tespit ettim haftaya randevu aldım gidicem ama kan testiyle hormonun artışını kontrol etmedim hiç 😬 1 hafta sonra gittiğimde bi sıkıntı varsa belli olur nasılsa diye düşünüyorum. Salgın varken sık sık gitmeyeyim dedim. Herkes baktırıyor mu kandan sürekli
Bende biraz öyle gidiyorum, ilk idrarda pozitif görünce test yaptırdım, bhcg 12.5 çıktı sonra bi daha tekrarlamadım, artışı kanda takip etmedim, 5+3 te de keseyi gördüm ygmygm ygmygm

Herseyın pahalı oldugu dönemde testlerınde masallahı varmıs yani ☹️ inşalşah her saglık ocagı yapıyodur

Yaa inşallah size bulasmamıstır 😣

Bu nasıl iştir dimi 😁 bari işe yarasaydı 😁
Aynen aman kusmayim da iyi olalım kilo verilir her türlü 🥰😅
Gece yatarken iki tane almayı dene istersen belki öyle daha iyi gelir
Öyle deniyim bugün sabah içtim bir tane aslında. Akşam da iki tane alıyım uyumaya giderken günde 4 e kadar alınabiliyormus diye okudum

Kızlar ben eskiden hiç acıkmazdım. Şimdi sürekli acıkıyorum. Yedikten bir süre sonra bile midem kazınıyor resmen. Bu durumda olan var mıdır?
Ben 🥲 gece acıkmalarımda çok ,yiyip yatıyorum resmen.Birde yüksek kiloda hamile kaldım ,ne yapacağim bilmiyorum.Kalp atışını duysam rahatlayacagım ,suan belirsizlik benide yoruyor ordan cıkarıyorum

Geçmiş olsun canım ,siz temaslı durumda oldugunuz icin mi karantinaya gireceksiniz.insallah bişey olmayacak canım icini ferah tut 🙏kayinvalidene de çok gecmis olsun
inşallah olmaz çok sağol canım ❤️ evet riskli olduğumuz için 10 gün karantina yazdılar. acaba testim negatif çıkarsa gidemez miyim yine de doktora. kaç gündür bekliyoruz bir 10 gün daha nasıl beklicem

inşallah olmaz çok sağol canım ❤️ evet riskli olduğumuz için 10 gün karantina yazdılar. acaba testim negatif çıkarsa gidemez miyim yine de doktora. kaç gündür bekliyoruz bir 10 gün daha nasıl beklicem
Test yapıldı mı canım ? Benim esımin abisi ceza almıstı karantinada çiktigı icin ama o pozitifti.negatif olunca cikabilir misin ,hic bir fikrim yok.keseyi gormüs müydün ?
Bendim negatif çıktı çok şükür. Ama fena hastayız kızımla
Çok geçmiş olsun ,ek bişey kullanabiliyor musun ?

X