- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #2.181
Aynen devam ediyorum canım tek farkla agır bır yuk kaldırmıyorumKızlar temizlik felan yapıyormusunuz ya birkaç defa yardımcı aldım ama olmuyor ki yinede günlük süpürmem gerekiyor ne yapıyorsunuz bu temizlik işlerini
Hemen sorayım sobot supurgeden gercekten memnunmusunSüpürme işini robot süpürge hallediyor :) Yerleri silip toz alıyorum canım.
Çok saol canım insan bişilet yolunda gidince de huzursuz oluyor batma olunca düşer mi diyor kolayımız yok inş güzel geçer hepimizin canımKüçük oğlumda çok iyi hatırlıyorum bir kere kasık batması oldu ama ne bulantı nede başka belirti olmadı bende çok korkmuştum ters giden bişey mi var diye 9 ay öyle güzel geçti korkma hiçbir şey olmaz
Aha işte benBen şu anda 5+0dayım, iki gündür baya regl sancısı gibi sancım vardı. Bugün çok şükür yok denecek kadar az ama yine de arada yoklayan minnak batmalar var kasıklarımda. Bir de deli gibi su içiyorum
Normal oldu o yüzden çok bekledi doktorum da :) bi terslik olmadığı sürece ameliyata almayalm dedi bekledik de bekledik sonra kendisi geldi çok şükürPeki normal mi oldu doğum sezeryan mi ?
Ben 39. Haftada doğurdum ikisini de ilki zorunlu sezeryan olunca ikinci de öyle oldu
Amin canım amin hiç korkma ilk oğlumda adete bir hafta kala mide bulantısı yaşadım tam 5 ay sürdü çok berbat geçmişti yerimden kalkamadım bu ay korunmayı bıraktım günüm geçeli 5 gün oldu olursa 5. Haftam olacak bu üçüncü ben bile düşünüyorum bol bol dua ediyorum yinede gönlümüzü ferah tutalım stres yokÇok saol canım insan bişilet yolunda gidince de huzursuz oluyor batma olunca düşer mi diyor kolayımız yok inş güzel geçer hepimizin canım
Kizlar merhaba gaz problemi hala devam eden var mı
Şimdi normal düşünüyor musn peki yoksa yine sezaryen mi olacakPeki normal mi oldu doğum sezeryan mi ?
Ben 39. Haftada doğurdum ikisini de ilki zorunlu sezeryan olunca ikinci de öyle oldu
haklısın onu düşünmedik biz. hepimiz iyi olalım inşallah teşekkür ederizKalkmaz sonradan da pozitife dönme ihtimali olabiliyor ya yine test istenir 6. Gün sizden su an bu şekilde takip yapıypruz biz. Sağlıklı olun da hiçbir şeyi düşünme geç olsn da iyi olum yeter
Teşekkürler canımGözün aydınÇoooook sevindim
Aynı benGüzel haberlerle gelin inşallah
Beklediğine değmiş o zamanNormal oldu o yüzden çok bekledi doktorum da :) bi terslik olmadığı sürece ameliyata almayalm dedi bekledik de bekledik sonra kendisi geldi çok şükür
İkincide de normal istedim doktora da söyledim arada çok zaman farkı olmadığı için riske girmeyelim ama karar senin dedi riskleri korkuttu o yüzden yine sezeryan olacakŞimdi normal düşünüyor musn peki yoksa yine sezaryen mi olacak
Karından mı baktı canım alttan mıKızlar keseyi gördük çok şükür4+2 dedi doktor. 3 hafta sonra kalp atışları için çağırd.
Teşekkürler canım
Koku hassasiyeti çok fena çabuk geçer inşallah. Yardım alabileceğin birileri varsa anne kardeş abla çok iyi olur bu araÇok açım ve korkudan yemek yiyemiyorum..
Benimde 5+6da öyle olmuştu canm hatta doktor bazen boş gebelikler olabiliyor o yüzden takip edelim haftaya gel demişti bu hafta 7+1de gittiğimde bebek görüldü kalp atışı da duyulduKızlar devlete gittim. Keseyi gördük ama içinde bebek yoktu öyle beyaz şeyler oluyor ya . Hiç biri yoktu. 6+0 im ya da 6+3 . Sizde ne xaman gözüktü. Acaba boş mu tırstım şimdi?
Ben çok memnunum valla. Köpeğim var diye almıştım. İyi ki almışım. Bir de robot pas pas da alacağımAynen devam ediyorum canım tek farkla agır bır yuk kaldırmıyorumbir kızım daha var zaten mecbur annelık oturmuyoruz dogru carsamba cok iş yaptım diye dün biraz daha dinlenmeli gecirdim. Ben topluyorum arkamdan dagılıyor
Hemen sorayım sobot supurgeden gercekten memnunmusunaslında en cok kızımın arkadasından dagınıklık toplayacak robota ıhtıyacım var
Aa sadece silme olanda mı satılıyor :) peki üst modellerden mi acıkcası almayı dusunuyorum ama bütce konusunda cokta acılmak ıstemıyorumBen çok memnunum valla. Köpeğim var diye almıştım. İyi ki almışım. Bir de robot pas pas da alacağım
Evet irobot firmasının ikisi ayrı ayrı. Benim süpürge irobot sanırım paspas için de onu alırım. İkisi bir arada olanlar için Xiaomiden memnunlar ama silme performansı çok iyi değil deniliyor ama fiyat performans açısından çok iyi benceAa sadece silme olanda mı satılıyor :) peki üst modellerden mi acıkcası almayı dusunuyorum ama bütce konusunda cokta acılmak ıstemıyoruminstagramda falan gordukce heves edıyor ınsan özellikle bebekli evde cok ıyı olur dimi
Bende xiaomi görüyorum hep. Silme için öyle diyorlsr ama kızımın bebeklıgını dusununce hergun biri silse öyle böyle süper olurdu diyorum :) en azından bir süre pis kalacagına razı gelir sanırım insan yeterki silsinEvet irobot firmasının ikisi ayrı ayrı. Benim süpürge irobot sanırım paspas için de onu alırım. İkisi bir arada olanlar için Xiaomiden memnunlar ama silme performansı çok iyi değil deniliyor ama fiyat performans açısından çok iyi bence
Karından baktı canım kese boyutu 4.3mmKarından mı baktı canım alttan mı