2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Haklısın herşey allahtan bekleyeceğim şimdi yarın gitsem 4+ 5 gideyim mi yarın Dr a
Az daha bekle bence şimdi görünmese daha çok stres olacak benim leke oldu 4+5 gittim.ayni zaman sadece rahim kalınlaşması gördü keseyi bu hafta görebildik. Rabbim verdigiyle emenetleriyle sinamasin. Herşey güzel olsun inşallah

Kızlar herkese merhaba, sağlıklı mutlu güzel bir hamilelik geçirir umarım herkes Ben de 20.11.2021 beklenen doğum tarihi, yaş 28, 2.gebelik.

Evet canım ondan gitmek istemiyorum benim diğer gebelikte de 3 kez 2 ye katlamış daha sonra katlamamış baktım e nabızdan sanırım hafta ile ilgili bi sınır var hatta baktırmayın kafanız karışır demiş dr lar rabbim biliyor artık inş boşuna kuruntudur sen kaç kez baktırdın

Ben 3 kez baktırdım. Kalp için 3 hafta sonrasını verdi nasıl bekleyeceğim dedim önce sonra herşey olacağına varıyor gerçeğini kabullenip tevekkül ettim. Senin içinde güzel olan olsun inşallah

Tamam kızlar Dr a sordum internetten ünlü bir Dr a ve cevap vermiş normal demiş teşekkur ederim yanımda olduğunuz için sahada baktırmıyorum zaten rabbim hepimizin yanında olsun inş
İçini ferah tut daha baktırma leke bişey olursa zaten hemen gidersin ama 1 hafta bekle kese yeni görünür daha

kmnsd canım neden canını sıkıyorsun masallah betaya göre hersey yolunda :) %60 sanırım en az artması gerekıyor.
3.hafta: 5 ila 50 mlU/mL
4.hafta: 5 İla 426 mlU/Ml
5.hafta: 18 ila 7.340 mlU/mL
6.hafta: 1.080 ila 56.500 mlU/mL
Sayılar cok farklı mesela. Benım en son gecen cumrtesı 103 cıktı. Gruptakı arkadaslara bakınca sayı cok cok az gelıyor ama doktor artıs olması gereken gıbı dedi. Yukarıdada 5 olanda 426 olanda 4.hafta gorunuyo mesela ve dedıgım gıbı artısında guzel olmus :) bende cok streslıyım hayırlısıyla bir kalp atıslarını duyarız ınsallah gercı duyuncada stres bıtmıyor :) hareketlerını hissettıgın dönem en guzelı ıcın biraz daha rahatlıyo

İçini ferah tut daha baktırma leke bişey olursa zaten hemen gidersin ama 1 hafta bekle kese yeni görünür daha
Tamam canım çok teşekkür ederiö öyle bi an stres oldum saol sorun yokmuş sordum ama ömrümden ömür gitti bayılacak gibi oldum rabbim kimseye olumsuzluk yaşatmasın zaten ben bekleme taraftarıyım 31 ine randevu aldım ilaçlarımı kullanıyorum zaten yatıyorum hep iğne coraspin progesteron vitamin herşey saati saatine gerisi rabbime kalmış

Ay benim canım araştırmışsın benim için Allah razı olsun evet haklısın ünlü bir dra bile yazdım normal demiş cevap verdi sağolsun ben şok oldum tabi zaten haftaya göre gidiyor 4+4 üm ben bu gün saol bitanem

Sendende ınsallah sonradan gördüm oda cevap yazmıs Rabbim inşalşah sag saglım yavrularımıza kavusmayı nasıp etsin.

Erken gebelik testleri tırt canım. Bende yapmıştım negatifti bi kaç gün bekleyip kaset test yaptım çift çizgiyi gördüm. İnşaallah sende de öyle olur. Haber et bize de
Galiba en küçük benim bu grupta
yaşım 24
beklenen doğum tarihi 6 kasım
1.çocuk
kese görme 5+3
kalp atışı 6+6

İnşallah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi ❤
Ay evet ya kasım anneleri olarak epey olgunuz Yaşlı demek istemiyorum çünkü. Ve 4.çocuğu bekleyen tecrübeli, annelerimizde varBenim 3.çocuk Yaş 37

Iyi aksamlar arkadaşlar. Bugün sadece sağ kasığımda bi agri başladı. Dayanilmayacak gibi değil ama tedirgin oldum. Normalde agrım adet agrisi gibi cift tarafliydi. Boyle bi tecrubeniz bilginiz var mi acaba. Ben henuz keseyi de görmediğim için tedirginim . Kanama vs yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…