2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Iyi aksamlar arkadaşlar. Bugün sadece sağ kasığımda bi agri başladı. Dayanilmayacak gibi değil ama tedirgin oldum. Normalde agrım adet agrisi gibi cift tarafliydi. Boyle bi tecrubeniz bilginiz var mi acaba. Ben henuz keseyi de görmediğim için tedirginim . Kanama vs yok
Yerleşirken bu tarz agrilar olabiliyormuş 🥰🥰

Düşük yapmisim değerlerim düşmüş kızlar demek ki hayırlısı buydu.
Rabbim sizin bebisleri bağışlasın sağlıklı doğumlar hepinize , insalllah çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz ❤
Cok gecmis olsun, insallah en hayirli zamanda, en saglikli sekilde alacaksiniz yavruyu kucağınıza🙏🙏

Iyi aksamlar arkadaşlar. Bugün sadece sağ kasığımda bi agri başladı. Dayanilmayacak gibi değil ama tedirgin oldum. Normalde agrım adet agrisi gibi cift tarafliydi. Boyle bi tecrubeniz bilginiz var mi acaba. Ben henuz keseyi de görmediğim için tedirginim . Kanama vs yok
Benimki de benzer şu anda. Yaklaşık iki gündür regl ağrısına benzer ağrılarım var, ben de biraz endişeleniyorum ama çok normal olduğunu söylüyor herkes. O yüzden iyi düşüneliiiim😇 uzanınca ya da otururken çok daha rahat oluyorum ben, ayakta kalmamaya özen gösteriyorum iki gündür 😊

Erken gebelik testleri tırt canım. Bende yapmıştım negatifti bi kaç gün bekleyip kaset test yaptım çift çizgiyi gördüm. İnşaallah sende de öyle olur. Haber et bize de🤗

Ay evet ya kasım anneleri olarak epey olgunuz 🤭Yaşlı demek istemiyorum çünkü. Ve 4.çocuğu bekleyen tecrübeli, annelerimizde var😁Benim 3.çocuk Yaş 37 🤭
Ay maşallah Allah nasip ederse benimde 3. Olcak ama daha test için bekliyorum 😂😂 rabbim hayırlı evlatlar versin 🤲 isteyen herkese 🥰

Benimki de benzer şu anda. Yaklaşık iki gündür regl ağrısına benzer ağrılarım var, ben de biraz endişeleniyorum ama çok normal olduğunu söylüyor herkes. O yüzden iyi düşüneliiiim😇 uzanınca ya da otururken çok daha rahat oluyorum ben, ayakta kalmamaya özen gösteriyorum iki gündür 😊
Regl agrisina benzer agrilar gayet normal demisti bana da doktor ama bu tek tarafli olunca endiselendim. Arkadaslar normal yazmislar. Hayirli haberler alalim insallah 😊

Tamam canım çok teşekkür ederiö öyle bi an stres oldum saol sorun yokmuş sordum ama ömrümden ömür gitti bayılacak gibi oldum rabbim kimseye olumsuzluk yaşatmasın zaten ben bekleme taraftarıyım 31 ine randevu aldım ilaçlarımı kullanıyorum zaten yatıyorum hep 🙏iğne coraspin progesteron vitamin herşey saati saatine gerisi rabbime kalmış
Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmaz inşallah herşeyin hayırlısı olsun zaten sağlıklı olunca bizden daha sıkı tutunuyolar bize 🤗

Ay evet ya kasım anneleri olarak epey olgunuz 🤭Yaşlı demek istemiyorum çünkü. Ve 4.çocuğu bekleyen tecrübeli, annelerimizde var😁Benim 3.çocuk Yaş 37 🤭
Tabii tecrübe önemli maşallah darısı başımıza 😄
Benim de çok şiddetli kasık sancıları oluyodu ama şükür bi sorun olmadı hem yerleşme hem de rahim kalınlaştığı büyüdüğü için oluyormuş folik asit başlayınca azaldı bir de dinlenince

Ev yapiyorum, ev tasiyorum, bittim. Kimsem de yok ;(( Tutturdu evi sattigim adam hemen cikin cikin!!! Bir yandan calisiyorum, demin sokaga cikma yasagindan evvel 2 araba koli yapip goturduk. Oldukca birsey tasimiyorum ama hic yapmadan da olmuyor...
Her normal agrida bile stres, Allah esirgesin...
Bugun gunduz uyudum dinlendim, yarin yogun bir gun olacak.. Hepinize selamlar

Ev yapiyorum, ev tasiyorum, bittim. Kimsem de yok ;(( Tutturdu evi sattigim adam hemen cikin cikin!!! Bir yandan calisiyorum, demin sokaga cikma yasagindan evvel 2 araba koli yapip goturduk. Oldukca birsey tasimiyorum ama hic yapmadan da olmuyor...
Her normal agrida bile stres, Allah esirgesin...
Bugun gunduz uyudum dinlendim, yarin yogun bir gun olacak.. Hepinize selamlar
Aman dikkat et canım ,kolay gelsin ❣

Arkadaşlar ben eski usul sadece gebelim olduğunu idrardan tespit ettim haftaya randevu aldım gidicem ama kan testiyle hormonun artışını kontrol etmedim hiç 😬 1 hafta sonra gittiğimde bi sıkıntı varsa belli olur nasılsa diye düşünüyorum. Salgın varken sık sık gitmeyeyim dedim. Herkes baktırıyor mu kandan sürekli

X