- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #2.041
Sağol canm evet karından bakıldı 5+6 da kese görülmüştü vajinal bakmaya acele etmeyelim demişti o zamandaHayırlı olsun canım karından mı gordu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canm evet karından bakıldı 5+6 da kese görülmüştü vajinal bakmaya acele etmeyelim demişti o zamandaHayırlı olsun canım karından mı gordu?
48 saatte bir yuzde 60ile 100 arası artış normal, gayet iyi, neden sorun olduğunu düşündünüzKızlar acil bakarmısınız 14 Mart saat 11:00 bhcg 217 16 Mart saat 11:00 bhcg 465 18 Mart saat 17:00 bhcg 902 sorun mu var acaba bi bakarmısınız
Yaaa yirimmm, her sey yolunda dimiii@ygmygm kalp atışını tabloya ekler misin canm 7+1
Yerleşirken bu tarz agrilar olabiliyormuşIyi aksamlar arkadaşlar. Bugün sadece sağ kasığımda bi agri başladı. Dayanilmayacak gibi değil ama tedirgin oldum. Normalde agrım adet agrisi gibi cift tarafliydi. Boyle bi tecrubeniz bilginiz var mi acaba. Ben henuz keseyi de görmediğim için tedirginim . Kanama vs yok
Cok gecmis olsun, insallah en hayirli zamanda, en saglikli sekilde alacaksiniz yavruyu kucağınızaDüşük yapmisim değerlerim düşmüş kızlar demek ki hayırlısı buydu.
Rabbim sizin bebisleri bağışlasın sağlıklı doğumlar hepinize , insalllah çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz ❤
Çok şükür yolunda görünüyor sadece haftyaya yine gel demesi kafamı karıştırdı bı hafta geride göründü ondandır belkideYaaa yirimmm, her sey yolunda dimiii
Canim benim de öyle, hic düşünme bunu, benim doktorum cok normal dedi, 1 hafta oynama oluyormus canımÇok şükür yolunda görünüyor sadece haftyaya yine gel demesi kafamı karıştırdı bı hafta geride göründü ondandır belkide
Benimki de benzer şu anda. Yaklaşık iki gündür regl ağrısına benzer ağrılarım var, ben de biraz endişeleniyorum ama çok normal olduğunu söylüyor herkes. O yüzden iyi düşüneliiiim uzanınca ya da otururken çok daha rahat oluyorum ben, ayakta kalmamaya özen gösteriyorum iki gündürIyi aksamlar arkadaşlar. Bugün sadece sağ kasığımda bi agri başladı. Dayanilmayacak gibi değil ama tedirgin oldum. Normalde agrım adet agrisi gibi cift tarafliydi. Boyle bi tecrubeniz bilginiz var mi acaba. Ben henuz keseyi de görmediğim için tedirginim . Kanama vs yok
Aynen cnm bende öyle düşünüyorum zaten öyle farklı çıkabiliyor zaten haftaya yine gidip görcem sorun yokCanim benim de öyle, hic düşünme bunu, benim doktorum cok normal dedi, 1 hafta oynama oluyormus canım
Ay maşallah Allah nasip ederse benimde 3. Olcak ama daha test için bekliyorum rabbim hayırlı evlatlar versin isteyen herkeseErken gebelik testleri tırt canım. Bende yapmıştım negatifti bi kaç gün bekleyip kaset test yaptım çift çizgiyi gördüm. İnşaallah sende de öyle olur. Haber et bize de
Ay evet ya kasım anneleri olarak epey olgunuz Yaşlı demek istemiyorum çünkü. Ve 4.çocuğu bekleyen tecrübeli, annelerimizde varBenim 3.çocuk Yaş 37
Regl agrisina benzer agrilar gayet normal demisti bana da doktor ama bu tek tarafli olunca endiselendim. Arkadaslar normal yazmislar. Hayirli haberler alalim insallahBenimki de benzer şu anda. Yaklaşık iki gündür regl ağrısına benzer ağrılarım var, ben de biraz endişeleniyorum ama çok normal olduğunu söylüyor herkes. O yüzden iyi düşüneliiiim uzanınca ya da otururken çok daha rahat oluyorum ben, ayakta kalmamaya özen gösteriyorum iki gündür
Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmaz inşallah herşeyin hayırlısı olsun zaten sağlıklı olunca bizden daha sıkı tutunuyolar bizeTamam canım çok teşekkür ederiö öyle bi an stres oldum saol sorun yokmuş sordum ama ömrümden ömür gitti bayılacak gibi oldum rabbim kimseye olumsuzluk yaşatmasın zaten ben bekleme taraftarıyım 31 ine randevu aldım ilaçlarımı kullanıyorum zaten yatıyorum hep iğne coraspin progesteron vitamin herşey saati saatine gerisi rabbime kalmış
Hem test yapıp gebelik stresinden hem de adet stresi olmayım diye bekliyorum ve nedense böyle daha iyiHayırlısı olsun hakkınızda en doğru zamanda gelsin bebişiniz ama bu kadar stres yaşamaktansa test yapın gitsin
Tabii tecrübe önemli maşallah darısı başımızaAy evet ya kasım anneleri olarak epey olgunuz Yaşlı demek istemiyorum çünkü. Ve 4.çocuğu bekleyen tecrübeli, annelerimizde varBenim 3.çocuk Yaş 37
Benim de çok şiddetli kasık sancıları oluyodu ama şükür bi sorun olmadı hem yerleşme hem de rahim kalınlaştığı büyüdüğü için oluyormuş folik asit başlayınca azaldı bir de dinleninceIyi aksamlar arkadaşlar. Bugün sadece sağ kasığımda bi agri başladı. Dayanilmayacak gibi değil ama tedirgin oldum. Normalde agrım adet agrisi gibi cift tarafliydi. Boyle bi tecrubeniz bilginiz var mi acaba. Ben henuz keseyi de görmediğim için tedirginim . Kanama vs yok
Aman dikkat et canım ,kolay gelsin ❣Ev yapiyorum, ev tasiyorum, bittim. Kimsem de yok ;(( Tutturdu evi sattigim adam hemen cikin cikin!!! Bir yandan calisiyorum, demin sokaga cikma yasagindan evvel 2 araba koli yapip goturduk. Oldukca birsey tasimiyorum ama hic yapmadan da olmuyor...
Her normal agrida bile stres, Allah esirgesin...
Bugun gunduz uyudum dinlendim, yarin yogun bir gun olacak.. Hepinize selamlar
Bu sonuncu olanı 17 de verdim diğerleri hep sabahtı 48 saat ve katlanmış ikiye ama sonuncu 55 saatte 2 ye katlamamış öyle bir beklenti içine girdim bilemedim48 saatte bir yuzde 60ile 100 arası artış normal, gayet iyi, neden sorun olduğunu düşündünüz
Amin canım amin saniyelik olumsuz düşünce de tansiyonum düştü allahım korusun yavrularımızı acılarını yaşatmasın kimseyeSendende ınsallah sonradan gördüm oda cevap yazmıs Rabbim inşalşah sag saglım yavrularımıza kavusmayı nasıp etsin.